فعال سازی حالت تعمیر وردپرس

فعال سازی حالت تعمیر وردپرس

فعال سازی حالت تعمیر وردپرس موضوعای است که در این مقاله به بررسی و توضیح آن می پردازیم. این وضعیت که برای تمام مدیران سایت آشناست کمک می کند که سایت همواره در حالت سئو باقی بماند و به رتبه سایت هیچ آسیبی وارد نشود. فعال سازی حالت تعمیر وردپرس مراحل مشخصی دارد که در … ادامه

تنظیمات هدر در وردپرس

تنظیمات هدر در وردپرس

تنظیمات هدر در وردپرس برای طراحی یک هدر مناسب و جذاب برای مخاطبین از اهمیت زیادی برخوردار است. در صورتی که قصد طراحی یک سایت وردپرسی دارید و هنوز به تولید محتوا نرسیده اید، باد نیست بدانید که ایجاد یک ظاهر مناسب برای پوسته ها به اندازه تولید محتوای خوب اهمیت داشته و می تواند … ادامه

حذف وردپرس از روی هاست

حذف وردپرس از روی هاست

امروز با آموزش کامل حذف وردپرس از روی هاست با شما عزیزان هستیم. دونستند روش حذف کردن وردپرس از روی سرور میتونه خیلی کاربردی باشه مخصوصا زمانی که دارید یه سایت جدید طراحی میکنید بعد به هر دلیلی با نتیجه نهایی حال نمیکنید و میرید سراغ نصب کردن یه نسخه تازه از ودرپرس . در … ادامه

آموزش تضمینی افزایش سرعت سایت وردپرسی در سال 2021 + (فیلم آموزشی رایگان)

نسخه صوتی : 

افزایش سرعت سایت وردپرسی یکی از مهم‌ترین کارهایی هست که در سئوی تکنیکال حتما باید در سایتتون رعایت شود و هدف از این کار این هست که شما با استفاده از روشهایی بتوانید سرعت سایت را زیاد و سرعت لود سایت را پایین بیاورید. برای این منظور ما با استفاده از تجربه کاربری در سال ۲۰۲۱ توانستیم این ویدیو آموزشی رو برای شما آماده کنیم و در این ویدئوی آموزشی ما روشهایی را گفته‌ایم که شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش ها سرعت سایت وردپرسی خود را تا حد ۶۰ درصد بالا ببرید.

در آپدیت جدید گوگل هم سرعت سایت بسیار اهمیت پیدا کرده و سرعت سایت شما باید هم در دستگاه‌های موبایل و هم در کامپیوتر ها به حد قابل قبولی برسد برای این منظور ما با استفاده از افزونه های رایگان و روش‌های به افزایش سرعت سایت وردپرس می‌پردازیم و چه شما به صورت مبتدی باشید و چه حرفه ای می توانید از این ویدیو آموزشی و مقاله آموزشی استفاده کنید. پس توصیه می کنم در این آموزش کاملا متفاوت و اختصاصی همراه ما باشید.

ما در طول سالهای گذشته بسیاری از آموزش های بهینه سازی سرعت وردپرس را با روشهای بهینه سازی و سرعت بخشیدن به وردپرس منتشر کرده ایم. اما گاهی اوقات ممکن است تلاش برای پیدا کردن همه چیزهایی که لازم دارید در یک مکان گیج کننده باشد. بنابراین امروز ما می خواهیم همه چیزهایی را که در مورد افزایش سرعت وردپرس ، بیش از 8 سال تجربه و درس های سخت آموخته شده ، در یک راهنمای نهایی به شما منتقل کنیم. چه تازه شروع به استفاده از وردپرس کرده باشید و چه یک توسعه دهنده باشید ، قول می دهیم در این آموزش چیز مفیدی پیدا کنید!

اکنون بیش از 39.5٪ از وب، توسط وردپرس طراحی می شود. گرچه این بسیار جذاب به نظر می رسد ، همچنین به این معنی است که هزاران قالب وردپرسی، پلاگین و فناوری مختلف وجود دارد که همه باید با هم در یک سیستم وجود داشته باشند. برای هر کاربر وردپرس، سرعت سایت می تواند به یک دغدغه تبدیل شود و در مواقعی بتواند شما را از آموزش وردپرس و ادامه کار منع کند!

در آموزش های قبلی ما درباره سرعت صفحه ، ما بسیاری از اصول عملکرد و اینکه چگونه می تواند تأثیر زیادی در موفقیت کسب و کار شما داشته باشد را مرور کردیم. اما امروز در حال بررسی مراحل قابل اجرا خواهیم بود که می توانید همین حالا برای دیدن پیشرفت در سرعت سایت های وردپرسی خود انجام دهید. ما همچنین برخی از منابع را که برای ما بسیار ارزشمند هستند به اشتراک خواهیم گذاشت.

انواع سایت وردپرس: استاتیک یا داینامیک

قبل از اینکه به بهینه سازی سرعت وردپرس بپردازیم ، ابتدا باید درک کنیم که همه سایت های وردپرس یکسان نیستند. به همین دلیل است که بسیاری از کاربران با مشکل روبرو می شوند ، زیرا شما نمی توانید برای حل هر مسئله به همان روش تلاش کنید. ما همیشه سایت های وردپرسی را طبقه بندی می کنیم: استاتیک یا داینامیک. بنابراین ابتدا اجازه دهید تفاوت این دو نوع سایت را بررسی کنیم.

سایتهای استاتیک

استاتیک (Static) به طور معمول شامل سایت هایی مانند وبلاگ ها ، سایت های تجاری کوچک ، سایت های خبری با حجم کم ، شخصی ، عکاسی و غیره است. منظور از static این است که داده های این سایت های وردپرس خیلی اوقات تغییر نمی کنند (شاید چند بار در روز) .

این امر از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می شود زیرا بسیاری از درخواست ها می توانند مستقیماً از حافظه پنهان روی سرور با سرعت بسیار سریع ارائه شوند! این بدان معناست که تماس دیتابیس کمتری خواهند داشت و منابع زیادی برای دستیابی به عملکرد گوگل لازم نیست.

سایت های داینامیک

در طرف مقابل ، ما سایت های داینامیک داریم. اینها شامل سایتهایی مانند تجارت الکترونیک (ووکامرس یا Easy Digital Downloads) ، انجمن ، عضویت ، انجمن ها (bbPress یا BuddyPress) و سیستم های مدیریت یادگیری (LMS) است. منظور ما از داینامیک این است که داده های این سایت های وردپرسی به طور مکرر در حال تغییر هستند (تراکنش های سرور هر چند دقیقه یا حتی هر ثانیه انجام می شود). این بدان معناست که همه درخواست ها از سرور به طور مستقیم از طریق حافظه پنهان ارائه نمی شوند و به منابع اضافی سرور و نمایش داده های پایگاه داده نیاز دارند.

این سایتها همچنین معمولاً تعداد زیادی بازدید کننده و بازدید همزمان دارند. در یک سایت وردپرس اطلاعاتی یا شرکتی که اکثراً کارب عضو است ، ممکن است یک بازدید کننده پنج یا 10 دقیقه بماند تا آنچه را که نیاز دارند پیدا کند (و این تعداد بالایی است ، معمولاً نرخ پرش بسیار بیشتر است).

چرا افزایش سرعت سایت وردپرسی مهم است؟

بهترین کاری که می توانید برای تجارت خود انجام دهید داشتن یک سایت وردپرس سریع است. بدون دستیابی به این امر مهم ، بدون شک ضرر و میزان ترافیک خود را از دست خواهید داد. این به این دلیل است که بازدید کنندگان نمی توانند بیش از حد منتظر بارگیری سایت شما باشند. در حقیقت ، بیش از نیمی از کاربران موبایل اعتراف می کنند که یک صفحه را صرفاً به دلیل زمان کم بارگذاری آن کنار گذاشته اند. همچنین لازم به ذکر است که وب سایت هایی با سرعت بارگیری 1-2 ثانیه نرخ تبدیل را تقریباً سه برابر بیشتر از وب سایت هایی می دانند که در 5-10 ثانیه بارگیری می شوند.

از این بدتر ، اگر سرعت وب سایت های شما کم است ، این واقعیت ممکن است باعث شود که بازدید کنندگان حتی نتوانند شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند. Google اخیراً اعلام کرده است که سرعت صفحه تا ژوئیه 2018 به یک عامل رتبه بندی در جستجوهای تلفن همراه تبدیل می شود. این بدان معنی است که سایت کند بر رتبه بندی SEO شما تأثیر منفی می گذارد.

سرعت سایت برای موبایل از اهمیت بیشتری برخوردار است

اگرچه همه گیر بودن دستگاه های تلفن همراه و استفاده از تلفن همراه دقیقاً خبر جدیدی نیست ، اما ممکن است شما ندانید که سرعت، نقش مهمی در نحوه نمایش سایت در SERP جستجوهای تلفن همراه توسط Google دارد. اگر سایت شما کمی کند است و هنوز هم به شدت با برخی از اصطلاحات جستجو ارتباط دارد ، می توانید به یک رتبه بندی مناسب برسید. با این حال ، Google اولویت سایت های سریعتر تلفن همراه را تعیین می کند.

سرعت بارگیری یک سایت چقدر سریع است؟

بنابراین ، سرعت کافی چقدر باید باشد؟ گوگل گزارش می دهد که بهترین روش این است که زمان بارگیری خود را در سه ثانیه یا کمتر نگه دارید. یافته ها نشان می دهد وقتی زمان بارگیری از یک به سه ثانیه می رود ، احتمال گزاف گویی (رفتن سریع کاربر) 32٪ افزایش می یابد.

علاوه بر این ، برای بارگیری صفحاتی که پنج ثانیه یا بیشتر طول می کشد ، احتمال گزاف گویی 90 درصد افزایش می یابد. بنابراین اگر می خواهید بازدیدکنندگان را به جای فراری دادن، حفظ کنید ، باید برای بارگیری متوسط ​​کمتر از سه ثانیه (و در حالت ایده آل سریعتر از آن) تلاش کنید.

چگونه می توان سرعت سایت وردپرسی را بالا برد؟

اگر می خواهید نقش خود را برای کمک به این ابزارها در ایجاد یک سایت سریع وردپرسی انجام دهید ، انواع مختلفی از تاکتیک ها وجود دارد که می توانید به تنهایی استفاده کنید. ولی برای افزایش سرعت وردپرس مراحل سلسله مراتبی هست که حتما باید انجام شود تا سرعت سایت شما به حد قبولی برسد.

1 – تست سرعت سایت در گوگل

در این مرحله شما اول باید یک تست از سرعت سایت خود بگیرید. برای این منظور سایت های متفاوتی هست که شما می توانید از این سایت ها برای تست سرعت سایت وردپرس استفاده کنید. لیست این سایت ها در زیر آمده است :

تست سرعت سایت در گوگل

میتوانید سایت های بالا برای تست سرعت سایت استفاده کنید، اما ما از روش سوم استفاده کردیم و مربوط به تست سرعت گوگل است. ابتدا به لینک https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ بروید. (به دلیل بستن آی پی ایران شما حتماً باید با وی پی ان به این سایت دسترسی داشته باشید).

تست سرعت گوگل
تست سرعت گوگل

در بخش url آدرس سایت خود را وارد کنید و سپس بر روی دکمه ANALYZE کلیک کنید تا سایت شما برای بررسی به سایت استفاده شود. آنالیز سایت ممکن است تا چند ثانیه طول بکشد و باید در این مرحله منتظر باشید تا سایت شما آنالیز شود.

مقایسه سرعت موبایل و دسکتاپ
مقایسه سرعت موبایل و دسکتاپ

سپس همانند بالا سرعت سایت شما را در دستگاه های موبایل و دستگاه های دسکتاپ آنالیز می‌کند و در آخر یک نتیجه به عنوان یک امتیاز به سایت شما می دهد که اگر این امتیاز شما به صورت قرمز نمایش داده شود پس سرعت سایت شما پایین هست و باید سرعت سایت وردپرس شما بالا رود.

اگر همین امتیاز شما به صورت سبز رنگ برای شما نمایش داده شد سرعت سایت شما قابل قبول هست و باز هم باید سرعت سایت را بالا ببرید و نمرات بسیار خوبی را از صورت گوگل کسب کنید.

تست سرعت سایت در Gtmetrix

ابتدا به آدرس و لینک https://gtmetrix.com/ وارد شوید. در صفحه ای که برای شما باز میشود در بخش url آدرس سایت خود را وارد کنید و بر روی دکمه test your site کلیک کنید تا سایت شما شروع به آنالیز شود.

تست سرکت سایت در جی تی متریکس
تست سرکت سایت در جی تی متریکس

این مرحله ممکن است تا چند ثانیه طول بکشد. بعد از آنالیز صفحه برای شما نمایان می شود که شباهت به صفحه زیر دارد.

آنالیز سرعت در سایت
آنالیز سرعت در سایت

اگر در تصویر بالا دقت کنید یک حرف C بزرگ وجود دارد. این سایت معیار بهینه سازی سایت را بر اساس حرف های A تا F رتبه بندی می کند. یعنی از حرف A شروع می شود تا حرف F، هرچقدر بهینه سازی سایت شما و سرعت سایت شما بهتر باشد این عدد از A شروع می شود. و یعنی اگر شما حرف A را دریافت کنید یعنی سرعت سایت شما کاملا بهینه و بالا می باشد.

تست سرعت سایت در pingdom

ابتدا به لینک و یا آدرس https://tools.pingdom.com/ بروید. در صفحه ای که برای شما باز میشود در بخش URL آدرس سایت خود را وارد کنید و سپس روی دکمه START TEST کلیک کنید تا سایت شما شروع به آنالیز سرعت شود.

تست سرعت در پینگدام
تست سرعت در پینگدام

بعد از اینکه آنالیز سایت وردپرسی شما تمام شد یک اطلاعات کلی از سایت شما مشاهده  می‌شود که بر اساس چهار معیار این سایت را آنالیز کرده و در زیر به توضیح این ۴ بخش پرداختیم.

آنالیز سرعت pingdom
آنالیز سرعت pingdom

این چهار معیار عبارتند از:

  • Page size : اندازه صفحه شما را بر حسب مگابایت نشان می‌دهد یعنی صفحه شما یا همان صفحه اصلی شما چقدر فضا گرفته است.
  • Performance grade : این بخش هم نمره کارایی سایت شما را نشان می دهد. این سایت همانند سایت جی تی متریکس یک نمره از A تا F به سایت شما می دهد و عدد کنار آن هم از نمره 100  است که در تصویر بالا ۷۳ نمره این سایت هستش.
  • Load time : در این بخش میتوانید سرعت لود سایت خود را بر اساس ثانیه مشاهده کنید.
  • Requests : این بخش هم تعداد رکوئست  ها یا درخواست‌های هاست از سرور را نشان می دهد.

تا اینجای کار ما سایت خود را در سه سایت تست سرعت وردپرس به صورت آنلاین بررسی کردیم و حالا نمره های خود را دریافت کردیم و در این بخش باید بپردازیم به افزایش سرعت سایت وردپرس و همچنین نمرات را بالا ببریم و سرعت سایت را بهینه کنیم، پس حتما در ادامه همراه ما باشید.

2 – انتقال هاست به هاست پرسرعت دیگر

اول از همه هاست و سرور در سرعت سایت تاثیر بسیار بسیار زیادی دارد. یعنی باید سایت مادر هاستی قرار بگیرد که از لحاظ سرعت کاملا بهینه باشد و سخت افزارهای بسیار قدرتمند بر روی سرور ها استفاده شده باشد. اگر سایت شما بر روی یک هاست کم سرعت با منابع بسیار کم هست در اولین مرحله بدون هیچ درنگی سایت خود را به هاست پرسرعت منتقل کنید، برای انتقال هاست فقط کافی است که از شرکت هاستینگ مورد نظر یک هاست خریداری کنید و انتقال هاست را پشتیبان آن می توانند برای شما انجام دهند.

انتقال هاست
انتقال هاست

البته هاست ها و سرور های متنوعی برای ارائه وجود دارند که توصیه ما این هست که اگر از وردپرس استفاده می‌کنید یک هاست مخصوص وردپرس تهیه کنید این هاست ها برای سیستم های وردپرسی بهینه شده اند و می توانند سایت شما را با بهترین کار کرده اجرا کنند.

3 – حذف قالب ها و افزونه های بلااستفاده

در وردپرس یک دغدغه هست که اگر شما بخواهید هر امکانی به این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید، می توانید افزونه های متنوع در مخزن وردپرس استفاده کنید. و اگر شما از افزونه ها استفاده کنید هر کدام فایل هایی را به وردپرس شما اضافه می‌کنند که اگر این فایل ها زیاد شوند می توانند حتی در صورت غیر فعال بودن سرعت سایت شما را بسیار بسیار پایین بیاورند.

یعنی شما باید افزونه ها و قالب های وردپرس ای که نیاز ندارید را غیر فعال و حذف کنید این کار می تواند سرعت سایت شما را بهینه کند و اگر هم از افزونه های بسیار زیادی استفاده می کنید سعی کنید که بعضی از کارها را به صورت کد نویسی در سایت اضافه کنید تا نیاز به نصب افزونه های زیاد نباشد.

افزایش سرعت وردپرس
افزایش سرعت وردپرس

گذشته از اینکه همیشه باید افزونه ها و قالب های خود را به روز نگه دارید ، حذف موارد استفاده نشده مرحله بعدی یک سایت سریع است. نه تنها افزونه ها و قالب های استفاده نشده آسیب پذیری های امنیتی را نشان می دهند ، بلکه می توانند عملکرد سایت وردپرس را نیز کاهش دهند.

برای حذف پلاگین استفاده نشده ، ابتدا باید آن را غیرفعال کنید. سپس می توانید به لیست افزونه های غیرفعال خود رفته و موارد دیگری را که دیگر نمی خواهید حذف کنید.

برای حذف قالب های ناخواسته ، به سادگی به قسمت نمایش > پوسته ها بروید تا مواردی را که دیگر استفاده نمی شوند حذف کنید.

4 – حذف رسانه های بلااستفاده

حذف رسانه های بلا استفاده در وردپرس هم سومین کاری است که حتماً باید برای افزایش سرعت وردپرس انجام دهید یعنی تصاویری که در سایت استفاده نشده را حذف کنید برای این کار می توانید از افزونه های متنوعی در مخزن وردپرس استفاده کنید و این افزونه ها به صورت خودکار تصاویری که یا ویدئو هایی که در سایت شما استفاده می شوند را به صورت خودکار تشخیص و حذف می‌کنند.

با گذشت زمان ممکن است شروع به جمع آوری تصاویری کنید که دیگر استفاده نمی شوند. برای آزاد کردن فضا ، باید رسانه های بلااستفاده را حذف کنید.

برای حذف رسانه های استفاده نشده ، می توانید از یک افزونه مانند Media Cleaner برای حذف و تشخیص رسانه های استفاده نشده استفاده کنید یا می توانید این کار را به صورت دستی انجام دهید. برای حذف دستی رسانه های بلااستفاده ، به سادگی به رسانه  -> کتابخانه -> پیوست نشده  رفته و آن فایل هایی را که دیگر استفاده نمی شوند حذف کنید. (توصیه می‌کنیم که برای این کار از افزونه استفاده کنید).

تصاویر استفاده نشده
تصاویر استفاده نشده

در تستی که خود ما هم انجام دادیم اگر از بخش وردپرس تصاویر پیوست شده را به صورت دستی حذف کنید این کار می‌تواند حتی تصاویر استفاده شده در سایت حذف کند پس اصلا از پیشخوان وردپرس این کار را انجام ندهید و از افزونه استفاده کنید.

5 – تمیز کردن دیتابیس

پاک کردم و یا تمیز کردن دیتابیس می تواند یکی از کارهایی باشد که برای بهینه سازی سرعت وردپرس باید انجام شود. چون وقتی شما افزونه ها و یا قالب های زیادی را حذف و نصب می کنید و یا برگ ها یا نوشته هایی را ایجاد و حذف می کنید برای این منظور در دیتابیس رکوردهای ایجاد می شود که به صورت ترش در دیتابیس قرار می گیرند و باید این رکوردها حذف شوند چون کلا بلا استفاده هستند.

در صورت عدم بررسی ، پایگاه داده وردپرس شما با گذشت زمان شروع به جمع آوری بی نظمی می کند. این کار غیر ضروری می تواند سایت شما را کند و کندتر. با این حال ، با پاکسازی های منظم ، می توانید برای بارگذاری سریعتر ، پایگاه داده خود را کاهش دهید.

بهینه کردن دیتابیس
بهینه کردن دیتابیس

به عنوان مثال ، بازنگری های پس از آن می تواند قسمت بزرگی از فضای غیر ضروری را اشغال کند. اگر نوشته ای دارید که 100 کیلوبایت داده است و در آن پنج ویرایش وجود دارد ، کل فضای هدر رفته حدود 500 کیلوبایت است.

پاکسازی پایگاه داده شما می تواند از طریق phpMyAdmin به صورت دستی انجام شود ، اگرچه نمی دانید چه کاری انجام می دهید ممکن است مشکل ایجاد کند و آسیب زا باشد.توصیه می شود، نصب یک پلاگین برای انجام این کار مطمئن ترین راه برای انجام این کار است. افزونه های WP-Sweep و Advanced Database Cleaner هر دوی این افزونه های میتوانند دیتابیس سایت شما را به صورت کامل بهینه کنند.

6 – Render-Blocking Javascript و CSS را حذف کنید

اگر از ابزارهای تست صفحه برای تست سرعت وب سایت خود استفاده کرده اید ، ممکن است این توصیه را تجربه کرده باشید که درک آن دشوار است. اگر با استفاده از ابزاری مانند webpagetest.org یا Pingdom به آنالیز صفحه خود نگاه کنید ، احتمالاً خواهید دید که قبل از خط “شروع رندر” شما تعدادی فایل JavaScript (پرونده های .js) بارگیری می شوند. این به عنوان “جاوا اسکریپت مسدود کننده (Render-Blocking)” شناخته می شود.

فشرده کردن فایل های سایت
فشرده کردن فایل های سایت

عملکرد اصلی JavaScript انجام عملی در یک صفحه وب ، مانند یک پنجره بازشو یا تصاویر چرخان  و افکت های شما است. در واقع ، تا زمانی که سایت شما به طور کامل محتوا و استایل ها را بارگیری نکند ، این اقدامات بارگیری نمی شوند. بنابراین با استفاده از “به تعویق انداختن تجزیه جاوا اسکریپت“. چند افزونه وجود دارد که می تواند به شما در به تعویق انداختن این JavaScript کمک کند ، از جمله WP Critical CSS .

7 – بهینه کردن فایل های، js، css و HTML

در این بخش هم شما باید فایل های مهم و اجرایی که اصولاً حجم زیادی از حجم شما را می گیرند را بهینه و یا فشرده کنید. این کار می تواند تا حدود ۴۰ درصد سرعت سایت شما و سرعت بارگذاری سایت را بهینه کند. برای این منظور افزونه ها و کدهایی وجود دارند که ما می‌توانیم از آنها استفاده کنیم اما اگر سایت شما به صورت استاتیک است می توانید از سایت های آنلاین همانند “http://csscompressor.com/” استفاده کنید و کد های شما در این سایت بهینه می‌شوند و کدهایی که در این سایت بهینه می‌شوند را در سایت خود قرار دهید.

اگر سایت شما بصورت داینامیک طراحی شده است که در بالا توضیح دادیم باید از افزونه های فشرده ساز و بهینه ساز استفاده کنید.

با گذشت زمان ، CSS ، HTML و سایر پرونده های کد منبع می توانند ایجاد شده و باعث شوند سایت شما مانند تراکتور! کار کند. برای تزریق سرعت به سایت خود ، باید حداقل کد آن را در نظر بگیرید.

بهینه کردن css
بهینه کردن css

از طریق minification (فشرده سازی یا کوچک کردن) ، قسمت فرانت سایت شما بهینه می شود تا یک ماشین شاسی بلند ​​باشد! این تکنیک با کاهش اندازه پرونده فایل های HTML ، JavaScript و CSS کار می کند و برای حذف کاراکتر های غیر ضروری مانند فاصله ها ، خطوط شکسته و مانتا کار می کند. نتیجه کاهش میزان انتقال داده مورد نیاز است تا پرونده ها سریعتر اجرا شوند و صفحات وب شما سریعتر بارگیری شوند. تعدادی افزونه برای کوچک سازی کد ساخته شده است. Autoptimize یکی از افزونه های رایگان دارای رتبه برتر برای این کار است. همچنین ممکن است افزونه WP Rocket را امتحان کنید که به بهینه سازی سایت از جمله کوچک سازی کمک می کند. CSS Compressor گزینه خوب دیگری است که کد CSS را بهینه می کند.

نحوه بهینه سازی

ابتدا در پیشخوان وردپرس خود به منوی افزونه‌ها » افزودن برید و در بخش کادر جستجو عبارت “autoptimize” را وارد کنید و همانند تصویر زیر افزونه را نصب و فعال کنید.

نصب autoptimize
نصب autoptimize

بعد از نصب و فعال سازی افزونه به پیشخوان وردپرس » تنظیمات » autoptimize برید.

بر روی تب “JS, CSS & HTML” کلیک کنید و تنظیمات این بخش را همانند تصویر زیر انجام دهید.

تنظیمات بهینه سازی سرعت
تنظیمات بهینه سازی سرعت

با این کار تمامی فایل های مورد نظر به صورت کامل بهینه و فشرده می شود.

8 – بهینه سازی تصاویر

یکی از مهمترین بخش هر سایت تصاویر هستند که در هر سایتی هزاران تصاویر قرار دارند که به نوبه خود حجم هاست و سرور را اشغال کردند اگر شما هر نوشته و یا هر محصول یا مقاله‌ای را چک کنید مطمئناً حداقل ۳ یا ده تصویر یا بیشتر در صفحه خود مشاهده می کنید این تصاویر باید بعد از بهینه سازی در سایت قرار داده شوند و اگر این تصاویر بهینه سازی نشوند می توانند سرعت لود سایت را بالا ببرند.

تصاویر برای درگیر کردن بازدید کننده سایت ضروری است. اگرچه سایت شما ممکن است حاوی تعداد زیادی تصویر زیبا باشد ، بهتر است این تصاویر را بهینه کنید تا به زمان های بارگیری سریع صفحه دست پیدا کنید. روش های مختلفی وجود دارد که می توانید تصاویر خود را بهینه کنید ، از جمله فشرده سازی تصاویر ، اضافه کردن متن و عنوان alt و ایجاد نقشه سایت تصویر.

اول از همه سعی کنید تصاویر را با فرمت jpg ذخیره کنید. برای این کار می‌توانید در نرم‌افزارهای گرافیکی همانند فتوشاپ یا نرم‌افزارهای ویرایش تصویر دیگر استفاده کنید.

بعد از ذخیره سازی تصاویر به لینک “https://tinyjpg.com/” که برای بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر jpg استفاده می شود مراجعه کنید.

فشرده سازی تصاویر سایت
فشرده سازی تصاویر سایت

سپس تصاویر خود را با موس بکشید و در جایی که به صورت نقطه چین هست رها کنید.

بهینه کردن تصاویر سایت وردپرس
بهینه کردن تصاویر سایت وردپرس

بعد از رها کردن تصاویر در زیر لیستی ایجاد می شود که شروع به آپلود تصاویر و فشرده سازی آن ها می کند. اگر در کنار لینک Download دقت کنید کنار هر عدد یک علامت منها یا منفی قرار داده که نشان دهنده سطح فشرده سازی تصاویر هستش اگر بر روی هر لینک Download کلیک کنید می‌توانید تصاویر فشرده شده را دانلود کنید. تصاویر دانلود شده را بدون هیچ فکری و استرسی در وردپرس خود آپلود کنید.

همچنین برای لود سریع تصاویر به تنظیمات » Autoptimize بروید و تیک گزینه “تصاویر Lazy-load؟” را قرار دهید و سپس بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.

لود تصاویر
لود تصاویر

9 – Lazy-Load صفحه های طولانی 

برای سایتهای یک صفحه ای و سایتهایی که صفحه اصلی طولانی دارند ، Lazy Loading می تواند به عنوان یک صرفه جویی در زمان واقعی باشد. Lazy Loading اساساً از بارگیری عناصر پایین صفحه جلوگیری می کند تا زمانی که بازدید کننده برای دیدن آنها به پایین پیمایش کند. با بارگیری نکردن همه مطالب صفحه طولانی شما به یک باره ، این باعث می شود سایت شما سریعتر رندر کند. یک پلاگین رایج که برای این مورد استفاده می شود BJ Lazy Load است.

برای این منظور فقط کافی است که افزونه بالا را نصب کنید و بقیه کارها را خود افزونه به صورت خودکار انجام می دهند.

10 – محدود کردن نظرات در هر صفحه

وردپرس به صورت پیش فرض کامنت ها و یا دیدگاه ها را به صورت کامل لیست می کند و این کار می تواند سرعت لود صفحه شما را بالا ببرد یعنی اگر کاربران بیش از ۱۰۰۰ کامنت یا دیدگاه در یک نوشته وارد کنند وردپرس در لود اولیه سایت یا صفحه تمامی کامنت ها را به صورت یکجا در یک صفحه لود می کند که این می‌تواند سرعت لود را بالا ببرد و صفحه به صورت طولانی بارگذاری شود.

اگرچه بسیار جالب است که به پست های وبلاگ خود توجه کنید ، تعداد زیادی نظر همچنین می توانند سرعت بارگذاری صفحه را کاهش دهند. شکستن قسمت نظرات به صفحات، ایده خوبی برای پاک کردن زمان بارگیری آنها است.

برای محدود کردن تعداد نظراتی که در هر صفحه نشان داده می شوند ، کافیست به تنظیمات -> گفتگو بروید و کادر “شکستن نظرات به صفحات” را علامت بزنید. سپس می توانید تعداد نظرات را در هر صفحه انتخاب کنید (پیش فرض روی 50 تنظیم شده است).

صفحه بندی نظرات
صفحه بندی نظرات

این باید به بهبود مصرف حافظه و افزایش بارگذاری صفحه برای پست ها و صفحات دارای تعداد زیادی نظر کمک کند.

11 – ریدایرکت ها را کاهش دهید

اگر در پیدا کردن یک صفحه به قطع داشته باشیم زمان زیادی برای ریدایرکت تلف می‌شود برای همین این می‌تواند سرعت فایل را پایین بیاورد و برای حل این مشکل سعی کنید که تعداد این ریدایرکت ها را کم کنید تا با این کار مستقیم لینک صفحه یا نوشته هدایت شود. تغییر مسیرها در برخی موارد استفاده دارند ، اما تغییر مسیرهای غیرضروری ، مانند ریدایرکت 301 مسیرها و زنجیره های تغییر مسیر ، می توانند سرعت کار را کاهش دهند. بهتر است مقدار درخواست اطلاعات اضافی را که سرور شما انجام می دهد کاهش دهید.

12 – ویرایشهای پست را کاهش دهید

بازبینی های ارسال شده هر ویرایش محتوایی را که بی نهایت انجام می دهید ذخیره می کند ، که باعث می شود سرعت سایت شما کم شود. برای سرعت بخشیدن به سایت خود ، می توانید تعداد اصلاحات در هر پست را محدود کنید.

برای این کار ، پرونده wp-config.php را باز کنید و این خط کد را اضافه کنید تا تعداد ویرایش های پست را محدود کنید:

define( ‘WP_POST_REVISIONS’, 4 );

در این حالت ، عدد چهار نشانگر این است که چهار ویرایش در هر پست ایجاد خواهد شد. با تنظیم مقدار 0 یا false می توانید این عدد را تغییر دهید یا حتی نسخه های دیگر را خاموش کنید.

13 – Pingbacks و Trackbacks را غیرفعال کنید

گرچه ممکن است قبلاً چیزی در مورد Pingbacks و Trackbacks شنیده باشید ، اما برخی از آنها به عنوان یک ویژگی قدیمی به حساب می آیند. اگرچه هنوز هم ایده خوبی است که از خاموش بودن آنها اطمینان حاصل کنید زیرا هنگام سرعت صفحه می تواند باعث کندی شود.

برای غیرفعال کردن Pingbacks و Trackbacks ، به سادگی به تنظیمات -> گفتگو بروید و مطمئن شوید که ” اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه.” در حالت غیرفعال هست.

اجازه دادن به دیدگاه های وبلاگ های دیگر

14 – از آخرین نسخه PHP استفاده کنید

یکی از موارد بسیار مهمی که هم در سرعت و کار کرد و سئو سایت تأثیر زیادی دارد این است که نسخه php باید در آخرین نسخه موجود قرار داشته باشد. این کار می‌تواند توسط پشتیبانان هاستینگ انجام شود اما در حالاتی ممکن است شما بتوانید از مدیریت هاست این کار را به صورت دستی انجام دهید. اگر شما از هاستینگ بسیار خوبی استفاده کنید نسخه php همواره در آخرین نسخه به روز نگه داشته می شود و اصلا نباید نگران این موضوع باشید ولی اگر احساس کردید که این نسخه php در آخرین نسخه قرار نداد قرار ندارند حتماً به هاست تیکت بزنید.

اجرای آخرین نسخه PHP می تواند تأثیر بسزایی در سرعت سایت شما داشته باشد. برای تعیین اینکه سایت شما آماده تغییر به جدیدترین محیط PHP است ، سعی کنید از افزونه WP Engine’s PHP Compatibility Checker استفاده کنید ..

15 – یک قالب سریع و سبک انتخاب کنید

قالب وردپرس یکی از عناصر مهم برای وب سایت وردپرس شما محسوب می‌شود و در این میان شما باید یک قالب سبک و با سئوی بالا بر روی سایت خود نصب کنید شاید انتخاب قالب وردپرس یک کار سخت و یا طاقت فرسا باشد چون بینهایت قالب وردپرس در سطح جهان وجود دارند که هر کدام به نوبه خود می تواند یک قالب بهینه و سبک برای سایت باشد. اما با استفاده از تحقیق و تجربه‌ای که ما در این زمینه داریم در زیر به ترتیب بهترین قالب های وردپرس نیز کردیم و می توانید از این قالب های وردپرسی استفاده کنید.

  1. قالب Astra Pro (خرید از آیلین وب)
  2. قالب Flatsome (خرید از آیلین وب)
  3. قالب Avada (خرید از آیلین وب)
  4. قالب Woodmart (خرید از آیلین وب)

همه قالب های وردپرس برابر نیستند – بعضی از آنها بهتر از بقیه کدنویسی شده اند. اگر سایت شما سریع بارگذاری نشود ، یک طراحی UI زیبا بی معنی است.

به جای انتخاب یک قالب غنی از ویژگی و امکانات (که شامل کدهای زیادی است که باید هر بار بارگیری شخصی در سایت شما بارگیری شود)، یک قالب حرفه ای و با حجم کم انتخاب کنید.

16 – از CDN استفاده کنید

مکان کاربر مهم نیست ، محتوای شما باید سریع تحویل داده شود. اگرچه سایت شما از زیرساختی برخوردار نیست که شامل مراکز داده در سایر نقاط جهان است ، گاهی اوقات همیشه عملی نیست. فاصله می تواند به معنای تأخیر در تحویل محتوا باشد ، جایی که یک شبکه تحویل محتوا (CDN) مفید است.

CDN به بارگذاری سریعتر صفحه منجر می شود زیرا هنگام پیکربندی ، وب سایت شما از یک سرور بهینه شده که نزدیکترین به بازدید کننده سایت شما است استفاده خواهد کرد. CDN پرونده ها را ذخیره می کند و سپس آنها را بر اساس موقعیت مکانی آنها به کاربران تحویل می دهد. این می تواند به کاهش درخواستهای HTTP خارجی کمک کند زیرا محتوای ثابت به جای درخواست یک باره HTTP از قبل آماده شده است.

انتخاب CDN به محبوبیت و نیاز سایت شما بستگی دارد. برخی از راه حل های CDN وردپرس شامل MaxCDN ، Cloudflare یا CacheFly است.

17 – اهرم کش مرورگر (Leverage Browser Caching)

هنگامی که سرور وب شما دارای سرصفحه های HTTP برای تعیین زمان انقضا حافظه پنهان است ، این دستورالعمل ها همچنین شامل مدت زمان ذخیره شدن صفحه وب در مرورگر بازدید کننده شما می باشد. این به مرورگر بازدید کننده شما می گوید که عناصر وب سایت شما (مانند CSS ، JavaScript و تصاویر) را از دیسک محلی دستگاه خود بارگیری کند تا شبکه. از آنجا که این به این معنی است که مرورگر اتصالات شبکه کمتری برای برقراری ارتباط دارد ، به شما کمک می کند تا صفحه وب شما برای آنها سریعتر بارگیری شود.

همچنین مهم است که اطمینان حاصل کنید که سرصفحه های HTTP شما تاریخ انقضا دارند تا مرورگر بداند منابع را به عنوان جدید بودن از شبکه می گیرد ، نه اینکه آنها را از دستگاه محلی خود دریافت کند.

برای حل این مشکل می توانید از افزونه Leverage Browser Caching کمک بگیرید و این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس موجود است و می توانید به راحتی این افزونه را نصب کنید و همه کارها را به صورت خودکار انجام می‌دهد. اما دقت داشته باشید که اگر شما افزونه “Autoptimize” نصب کرده باشید دیگر نیاز به افزونه دیگر ندارید و خود این افزونه همه این کارها را به صورت خودکار انجام می دهد.

18 – پیش بارگذاری فونت ها (Preload)

این گزینه که به تازگی خیلی در سرعت سایت هم شده و اگر جزئیات سایت خود را بعد از آنالیز در سایت های ذکر شده چک کنید میبینید که بیشتر از ۴ یا ۵ ثانیه فقط به خاطر پیش بارگذاری فونتها سرعت لود سایت بالا رفته و این گزینه به راحتی می تواند با استفاده از روش های زیر حل شود. اهمیت این این گزینه را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

پری لودر فونت
پری لودر فونت

در تصویر بالا چندین فونت که به صورت پیش بارگذاری فعال نشده اند بیش از ۶ ثانیه از سرعت سایت را بالا بردند.

ابتدا به تنظیمات افزونه Autoptimize بروید و بر روی تب اضافی کلیک کنید، در این بخش به فیلد “Preload specific requests (advanced users) ” بیایید و در این فیلد شما باید آدرس فونت های خود را که در سطح وب سایت خود استفاده کردید را قرار دهید و با علامت انگلیسی کاما “,” این آدرس ها را از هم جدا کنید. میتوانید بی نهایت آدرس در این بخش قرار دهید.

مشکل پیش بارگذاری فونت وردپرس
مشکل پیش بارگذاری فونت وردپرس

بعد از اینکه آدرس فونت های خورد را وارد کردید، بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

⭐ آیا این آموزش رایگان هست؟

بله، این آموزش که به صورت ویدیو آموزشی هم هست به صورت کاملاً رایگان در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

⭐ تا چه حد میتونم سرعت سایت وردپرس رو بالا ببرم؟

با روش هایی که در این دوره آموزشی گفته میشه به راحتی میتونید تا ۶۰ یا ۷۰ درصد سرعت سایت وردپرسی خودتون رو بالا ببرید.

⭐ آیا از افزونه پولی استفاده کردید؟

با روش هایی که در این دوره آموزشی گفته میشه به راحتی میتونید تا ۶۰ یا ۷۰ درصد سرعت سایت وردپرسی خودتون رو بالا ببرید.

⭐ مشکلی داشتم میتونم بگم؟

بله! هر سوال یا مشکلی در رابطه با افزایش سرعت وردپرس داشتید میتوانید در بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح کنید و در کمترین زمان ممکن جواب خود را دریافت کنید.

⭐ از چه سطحی گفته میشه؟

این آموزش هم برای کسانی که به صورت مبتدی با وردپرس کار کرد مفید خواهد بود و هم برای کسانی که به صورت حرفه ای یک سایت را اداره می کنند.

شیوه قرار دادن کد آی فریم در داخل وبسایت (⚡آموزش قدم به قدم)

insert iframe in wordpress

در این آموزش قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه یک کد آی فریم را در داخل وبسایت وردپرس خود قرار دهید، کد آی فریم میتواند برای نمایش ویدئو ، نقشه گوگل یا هر چیز دیگری باشد و امروزه کاربرد آن در سایت های مختلف چندین برابر شده است پس ما تصمیم بر آن … ادامه

4 روش تغییر پس زمینه وردپرس | افزودن تصویر پس زمینه

Change Background in WordPress

تا به حال تصمیم گرفته اید که تغییری به ظاهر سایت تون بدید؟ آیا از رنگ پس زمینه سایت تون خسته شدید؟ آیا می خواهید یک تصویر پس زمینه به سایت وردپرس خود اضافه کنید؟ از تصاویر پس زمینه می تونید برای جذاب نشان دادن وب سایت تون استفاده کنید. هم چنین رنگ ها نقش … ادامه

هاست ویندوز و هاست لینوکس : کدوم رو انتخاب کنم؟

linux windown host main min

قبل از راه اندازی و ساخت سایت با وردپرس  باید حتما قبلش به فکر یک هاست خوب برای میزبانی وب سایت تون باشید. و شاید وقتی خواستید که هاست بخرید بین این دو هاست گیر کنید و ببینید کدوم هاست لینوکس یا ویندوز را انتخاب کنید و کل هاست ها روی این دو سیستم عامل … ادامه

ارسال ایمیل در وردپرس + حل مشکل ارسال ایمیل در وردپرس (با افزونه Wp Mail SMTP)

wordpress tutorial 2020 37

سلام دوستان عزیز در خدمت شما عزیزان هستم با آموزش ارسال ایمیل در وردپرس  توی این آموزش ما از افزونه Wp Mail SMTP  برای ارسال ایمیل در وردپرس استفاده کردیم و همچنین مقاله ویدئویی آموزشی هم داره که در آخر مقاله می توانید به این ویدئوی آموزشی دسترسی پیدا کنید. پست برای آموزش ارسال ایمیل در وردپرس در ادامه مقاله همراه ما باشید .

 حل مشکل ارسال ایمیل در وردپرس

وقتی شما برای اولین بار وردپرس رو نصب میکنید این سیستم مدیریت محتوا  گاهی اوقات مشکل ارسال ایمیل رو داره و وقتی کاربر ثبت نام میکنه یا حالا ورود میشه هیچ ایمیلی به کاربران فرستاده نمیشه و در برخی موارد فرصت این مشکل وجود داره. پس ما برای ارسال ایمیل در وردپرس باید حتماً یک کانفیگ انجام بدیم تا تمام ایمیل ها به صورت کامل به اینباکس کاربران به صورت سریع ارسال بشه.

برای حل مشکل ارسال ایمیل در وردپرس با افزونه ای وجود داره که شما وقتی نفسمون رو نصب میکنید باید کامپیوتر مربوطه را اعمال کنید و با این کار برد پرست به صورت خودکار با این افزونه تمام این ها رو بدون مشکل به کاربران ارسال می کنه و کاربرانی که می خواهند به دارند خودشان را تغییر بده یا توی سایت ثبت نام کنند به صورت سریع و بدون وقفه ایمیل ارسال میشه.

 نصب افزونه Wp Mail SMTP

برای نصب افزونه Wp Mail SMTP،  مراحل زیر را دنبال کنید این رو بدون مشکل وردپرس تون نصب کنید.

1 –  در اولین مرحله ما باید افزونه را از مخزن وردپرس دانلود کنیم و نصب کنیم خوشبختانه این افزونه نسخه رایگان داره و به راحتی میتونید از مخزن وردپرس دانلود قالب وردپرس خودتون نصب کنید.

برای این کار توی داشبورد وردپرس به منوی افزونه ها برید و روی افزودن کلیک کنید. در کادر جستجوی سمت چپ عبارت Wp Mail SMTP را وارد کنید و منتظر باشید تا وردپرس این افزونه رو توی مخزن خودش سرچ کنه و برای شما بیاره.

 نصب افزونه Wp Mail SMTP
نصب افزونه Wp Mail SMTP

بعد از جستجو  روی دکمه هم اکنون نصب کن کلیک کنید و منتظر باشید تا افزونه نصب بشه بعد این افزونه نصب شد، روی فعال نمایید کلیک کنید تا افزونه فعال بشه. خوب تا اینجا ما افزونه رو از مخزن وردپرس جستجو و نصب کردیم و در ادامه باید این افزونه را کانفیگ کنیم.

تنظیمات و کانفیگ افزونه

توی این مرحله ما باید افزونه رو کانفیگ کنید چون وقتی شما به صورت اولیه این افزونه رو نصب می کنید تنظیمات پیش فرضی داره که حتماً باید شما این تنظیمات را سفارشی سازی کنید و تنظیمات خودتون رو روی این افزونه اعمال کنید تا ایمیل ها بدون مشکل به کاربران ارسال بشه.

1 –  اولین مرحله در پیشخوان وردپرس در سمت راست به منوی ایمیل » تنظیمات برید. با کلیک روی این گزینه، صفحه تنظیمات افزونه براتون باز میشه و باید تو این صفحه کانفیگ خودتون رو انجام بدید.

 نصب افزونه Wp Mail SMTP
نصب افزونه Wp Mail SMTP

2 – تنظیمات این افزونه را همانند تصویر زیر انجام بدید و در آخر گزینه ذخیره را بزنید تا تمامی تغییرات ذخیره بشن بعد از اینکه اطلاعات وارد کردیم باید مطمئن بشیم که این ایمیل برامون ارسال میشه یا نه. برای این کار به ادامه مقاله برید و یک ایمیل تستی همان تصویر ایجاد بکنیم.

تنظیمات  نصب افزونه Wp Mail SMTP
تنظیمات  نصب افزونه Wp Mail SMTP

خوب دوستان آیلین وب، تا اینجا ما تنظیمات افزونه را به خوبی انجام دادیم و در این مرحله می خواهیم که یک ایمیل تستی برای یک ایمیل مشخص ارسال کنیم تا ببینیم این گانفیگ به درستی کار میکنه یا نه .

برای این کار در همان تنظیمات افزونه به تب آزمایش ایمیل برید .

ارسال ایمیل
ارسال ایمیل آزمایشی

تنظیمات را همانند تصویر بالا انجام بدید و در آخر روی ارسال ایمیل کلیک کنید تا ایمیل برای ایمیلی که وارد کردید ارسال بشه .

در تصویر زیر ما این همین رو ا ارسال کردیم و به درستی ایمیل تست آزمایشی برای ما ارسال شده و در تصویر زیر می‌توانید این را مشاهده بفرمایید .

ایمیل آزمایشی
ارسال ایمیل آزمایشی در وردپرس

خوب دوستان توی این آموزش ما تونستیم مشکل ارسال ایمیل در وردپرس را حل کنیم و با افزونه Wp Mail SMTP بتونیم در وردپرس ایمیل ارسال کنیم .

فقط دقت کنید که اگر مراحل بالا را به دقت  انجام دادید و ایمیل براتون ارسال نشده حتما توی بخش دیدگاه ها مطرح کنید و جواب خودتون رو در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

تا آموزش های بعدی من خدانگهدار

3 روش ساده برای افزودن دکمه های اشتراک گذاری به وردپرس

wordpress tutorial 2020 36

اگر به دنبال اضافه کردن دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی به وردپرس هستید ، به سرعت خواهید فهمید که تعداد افزونه های بسیار زیادی وجود دارد که به شما در انجام این کار کمک می کند. بنابراین چگونه بهترین روش و افزونه رو تشخیص و پیدا کنیم؟

در این مقاله ، ما به سه افزونه محبوب و حرفه ای وردپرس خواهیم پرداخت:

  1. Jetpack (جت پک)
  2. Orbit Fox Companion
  3. Social Pug

هر یک از این گزینه ها به شما این امکان را می دهند که دکمه های اشتراک گذاری را به وردپرس اضافه کنید که ظاهر بسیار زیبا و شیک دارند. با این حال ، عملکرد هر ابزار متفاوت است ، همه اینها مجموعه ای از ویژگی های نمایشگر مختلف را ارائه می دهند. بنابراین ، ما سعی خواهیم کرد تفاوت هایی را مشخص کنیم تا بتوانید افزونه ای را که مناسب شماست انتخاب کنید.

[toc]

3 افزونه برای افزودن دکمه های اشتراک گذاری به وردپرس

Jetpack (جت پک)

افزونه جت پک

Jetpack یک افزونه بسیار محبوب وردپرس است که در اصل توسط Automattic برای وب سایت های WordPress.com ایجاد شده است. در حالی که Jetpack مجموعه ای از عملکردهای مختلف را ارائه می دهد ، ماژول اشتراک گذاری به شما امکان می دهد دکمه های اشتراک اجتماعی را به راحتی به وردپرس – و پست های وبلاگ خود اضافه کنید ، بنابراین خوانندگان می توانند مطالب شما را به سرعت در کانال های رسانه اجتماعی خود به اشتراک بگذارند.

در حال حاضر ، Jetpack از شبکه های اجتماعی زیر پشتیبانی می کند:

  • توییتر
  • فیس بوک
  • Google+
  • پینترست
  • لینکدین
  • تامبلر
  • شبکه های دیگر …

در اینجا مثالی از دکمه های اشتراک گذاری جذاب Jetpack آورده شده است ، اگرچه همیشه می توانید استایل دیگری را انتخاب کنید:

دکمه های شبکه اجتماعی

شما هم میتوانید همچنین دکمه هایی که در تصویر بالا مشاهده میکنید در وردپرس ایجاد کنید و دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی رو به وردپرس اضافه کنید.

نصب Jetpack

برای نصب افزونه Jetpack ، افزونه ها –> افزودن را از فهرست وردپرس خود انتخاب کنید.

نصب فزونه
نصب افزونه جت پک

Jetpack را در کادر جستجو در سمت بالا چپ تایپ کنید و سپس هم اکنون نصب کن –> فعال کردن را انتخاب کنید.

اکتیو جت پک
فعال کردن افزونه جت پک

از شما خواسته می شود تا وب سایت خود را به WordPress.com متصل کنید تا Jetpack بتواند به درستی کار کند. برای انجام این کار ، باید در WordPress.com ثبت نام کنید ، یا اگر قبلاً یک حساب WordPress.com دارید ، وارد شوید.

سایت وردپرس
ثبت نام در سایت وردپرس دات کام

در مرحله بعد از شما خواسته می شود همگام سازی وب سایت خود را با WordPress.com تأیید کنید.

همگام سازی افزونه
همگام سازی افزونه با سایت وردپرس

پس از اتصال ، روی دکمه Start for Free کلیک کنید تا به مرحله بعدی بروید (لازم نیست هزینه عملکرد اشتراک را پرداخت کنید). اکنون به وب سایت خود هدایت می شوید که می توانید منوی Jetpack به داشبورد وردپرس خود اضافه کنید.

فعال کردن دکمه های اشتراک گذاری

برای فعال سازی دکمه های اشتراک گذاری در وردپرس به منوی، Jetpack → Settings → Sharing در داشبورد وردپرس برید.

فعال سازی دکمه ها
فعال کردن دکمه های اشتراک گذاری

در اینجا ، در زیر دکمه های Sharing ، دکمه های Add sharing  را فعال و یا روشن کنید.

فعال کردن دکمه های اشتراک گذاری
فعال سازی دکمه های اشتراک گذاری در وردپرس

سپس از منوی وردپرس، تنظیمات –> Sharing را انتخاب کنید.

تنظیمات اشراک گذاری
تنظیمات دکمه ها

در زیر دکمه های اشتراک گذاری ، خدمات متناسب با وب سایت خود را در کادر Enabled Services انتخاب کنید. همچنین گزینه مخفی کردن خدمات در پشت دکمه اشتراک عمومی وجود دارد.

تنظیمات دکمه ها
فعال کردن تنظیمات دکمه های اشتراک گذاری

در پایین صفحه می توانید:

  • ظاهر و موقعیت دکمه های اشتراک گذاری خود را ویرایش کنید
  • استایل دکمه را تغییر دهید
  • برچسب زدن را تغییر دهید

تصمیم بگیرید که آیا می خواهید دکمه های شما در پست ها ، صفحات ، صفحه اصلی و / یا رسانه نمایش داده شود

پس از انتخاب برخی موارد ، می توانید تغییرات خود را در زیر Live Preview بررسی کنید تا ببینید که آیا تغییراتی که ایجاد کردید اعمال شده یا نه و یا طبق سلیقه شما هست یا نه.

استایل دکمه ها
تنظیمات مربوط به دکمه های اشتراک گذاری

پس از اتمام ، گزینه ذخیره تغییرات را در پایین صفحه انتخاب کنید.

آیا Jetpack افزونه مناسب برای اشراک گذاری هست یا نه؟

همانطور که می بینید Jetpack راه بسیار آسان برای اضافه کردن دکمه های شبکه های اجتماعی به وب سایت وردپرس شما هستند. اما آیا Jetpack برای شما مناسب است؟ در اینجا چند دلیل وجود دارد که Jetpack انتخاب مناسبی برای شماست.

  • این افزونه ماژول های بسیاری برای وردپرس ارائه می دهد.
  • براحتی میتوانید به تمامی شبکه های اجتماعی دسترسی داشته باشید.

حال بیایید نگاهی به گزینه دوم اضافه کردن دکمه های اشتراک اجتماعی به وردپرس بی اندازیم …

Orbit Fox Companion

Orbit Fox Companion
افزونه Orbit Fox Companion

افزونه رایگان Orbit Fox Companion که توسط آیلین وب قرار داده شده است ، تعدادی از ماژول ها را در جهت تقویت عملکرد وب سایت وردپرس شما قرار داده است. دکمه های اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی یکی از این ماژول ها است که به شما امکان می دهد دکمه های زیبایی به وبلاگ خود اضافه کنید.

Orbit Fox بیش از 20 دکمه اجتماعی برای شما آماده کرده و به وردپرس اضافه می کند. می توانید بر روی دکمه های اشتراک گذاری خود کنترل داشته باشید، موقعیت آنها را روی صفحه انتخاب کنید و بسته به دستگاه مورد استفاده برای مشاهده وب سایت خود ، آنها را روشن یا خاموش کنید. این نمونه ای از دکمه های به اشتراک گذاری Orbit Fox Companion است …

دکمه های نمونه
دکمه های اشتراک گذاری شناور

اگر این دکمه ها برای شما جذاب هستند ، در اینجا نحوه تنظیم آنها آورده شده است …

پیکربندی Orbit Fox Companion

برای شروع ، داشبورد وردپرس خود را باز کرده و Orbit Fox Companion را نصب کنید (این افزونه می تواند به همان روش افزونه Jetpack یا هر افزونه دیگری نصب شود و همچنین میتوانید از آموزش نصب افزونه هم کمک بگیرید).

پس از نصب ، Orbit Fox را در منوی وردپرس خود تحت عنوان Orbit Fox پیدا خواهید کرد. در اینجا ، در ماژول های موجود ، ماژول اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی را فعال کنید.

ماژوال های موجود
فعال کردن ماژول های شبکه های اجتماعی

دکمه های اشتراک گذاری را پیکربندی کنید

پایین صفحه بروید و ماژول اشتراک گذاری اجتماعی را در زیر گزینه های ماژول های فعال پیدا خواهید کرد.

در اینجا می توانید دکمه های اشتراک گذاری را پیکربندی کنید.

سفارشی سازی ها شامل انتخاب گزینه نمایش دکمه های اشتراک گذاری در سمت راست یا سمت چپ دسک تاپ و دستگاه های تلفن همراه ، و اینکه آیا در هنگام اسکرول کردن کاربران روی یک دکمه ، نام هر شبکه را نشان می دهد.

تنظیمات ماژول
تنظیمات ماژول ها

سپس می توانید دکمه های اجتماعی را فعال یا انتخاب کنید که می خواهید دکمه ها را روی دسک تاپ ، موبایل یا هر دو نمایش دهید. به یاد داشته باشید قبل از بررسی نحوه دکمه های اشتراک گذاری در قسمت جلوی وب سایت خود ، روی گزینه Save در پایین صفحه کلیک کنید.

آیا Orbit Fox Companion افزونه مناسبی برای شما است؟

در اینجا چند دلیل برای انتخاب Orbit Fox Companion آورده شده است:

  • شما می خواهید بسته به دستگاه نمایش کاربر ، دکمه های اشتراک گذاری خود را خاموش یا خاموش کنید (مثلاً آنها را برای تلفن های هوشمند خاموش کنید)
  • شما به برخی از ویژگی های دیگر ارائه شده توسط Orbit Fox Companion میتوانید دسترسی پیدا کنید.
  • شما می توانید به شبکه های اجتماعی دیگر مانند Reddit ، WhatsApp و موارد دیگر دسترسی پیدا کنید

اما قبل از تصمیم نهایی ، ما یک افزونه دیگر هم در ادامه معرفی میکنیم …

Social Share Buttons – Social Pug

Social Share Buttons – Social Pug
افزونه Social Share Buttons – Social Pug

آخرین افزونه وردپرس که می خواهیم به آن بپردازیم Social Pug است. این افزونه رایگان دکمه های به اشتراک گذاری اجتماعی قابل تنظیم را به وبلاگ وردپرس شما اضافه می کند.

این برنامه از پنج شبکه پشتیبانی می کند:

  • فیس بوک
  • توییتر
  • Google+
  • لینکدین
  • پینترست

دکمه ها را می توان قبل و بعد از پست وبلاگ ، و همچنین در نوار کناری شناور قرار داد که بازدید کنندگان شما را به محض حرکت در صفحه دنبال می کند.

اگر تصمیم دارید از Social Pug برای نمایش دکمه های به اشتراک گذاری در وب سایت وردپرس خود استفاده کنید ، این نمونه ای از اثر نهایی هستش…

پیشنمایش دکمه ها
پیشنمایش دکمه های شناور

بنابراین چگونه می توان Social Pug را به سایت خود اضافه کرد …

افزودن دکمه های اشتراک گذاری Social Pug

افزونه Social Pug را نصب و فعال کنید. سپس از منوی وردپرس خود Social Pug k Toolkit را انتخاب کنید.

دکمه های شناور
دکمه های شناور اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

در مرحله بعد ، آیا می خواهید دکمه های اشتراک گذاری را به عنوان محتوای درون خطی یا نوار کناری شناور نمایش دهید ، انتخاب کنید. تنظیمات برگزیده خود را فعال کرده و سپس روی تنظیمات کلیک کنید.

شناور یا درون خطی
نمایش شناور و یا درون خطی دکمه ها

در اینجا می توانید دکمه های خود را متناسب با نیاز سایت خود تنظیم کنید. روی Inline Content، روی شبکه های اجتماعی و سپس بر روی Select Networks کلیک کنید. سپس شبکه های اجتماعی را که می خواهید نمادهای اشتراک گذاری را برای آنها نمایش دهید ، انتخاب کنید.

رسانه های اجتماعی
شبکه ها اجتماعی در وردپرس

می توانید شکل ، موقعیت و فاصله دکمه های خود را تغییر دهید ، انتخاب کنید که آنها را در دستگاه های تلفن همراه و موارد دیگر نمایش دهید. پس از اتمام تغییرات لازم ، ذخیره تغییرات را انتخاب کنید. سپس دکمه های جدید خود را در قسمت بخش زنده سایت خود مشاهده کنید.

آیا Social Pug افزونه مناسبی برای شما است؟

در اینجا چند دلیل برای انتخاب Social Pug آورده شده است:

  • شما می توانید تعداد اشتراک را برای هر شبکه نمایش دهید (چند بار کاربران در هر شبکه پست را به اشتراک گذاشته اند)
  • شما می توانید برچسب ها را روی دکمه های اشتراک خود تغییر دهید

فقط به یاد داشته باشید – Social Pug دارای کمترین لیست از شبکه های پشتیبانی شده است. شما فقط پنج شبکه اصلی را بدست می آورید ، در حالی که دو افزونه دیگر انتخاب بسیار گسترده تری را ارائه می دهند.

منبع : Themeisle