طریقه ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس (بروز شد!)

redirect ways in wp

فهرست مطالب

سلام خدمت همه دوستان و همرهان  طریقه ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس، یکی دیگر از مقالات آموزش وردپرس از تیم بزرگ آیلین وب در خدمت شما هستیم، یکی از مسائلی که مدیران وب سایت های وردپرسی همواره با آن دست و پنجه نرم می کنند بحث انتقال صفحات سایت به سایر صفحات دیگر مانند صفحه های اصلی می باشد. انتقال صفحه یا همان Redirection کردن صفحه در وردپرس به دلایل مختلفی می تواند صورت پذیرد که یکی از مهم ترین آنها حذف صفحه مورد نظر از روی سایت می باشد.

با ریدارکت کردن صفحه میتوان بازدید کننده ای که از بازدید کردن صفحه به هر دلیلی باز مانده است را به سایر صفحات وب سایت منتقل نمود تا وی ترغیب شده که همچنان در وب سایت مانده و از آن بازدید کند. ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس از اهمیت بالایی برخوردار است به همین دلیل در این مقاله از سری مقالات آموزشی تیم آیلین وب به سراغ آموزش ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس رفته ایم در ادامه با ما همراه باشید.

[toc]

مفهموم ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس چیست؟

هدف از ریدایرکت کردن
چطور ریدایرکت کنم؟

اگر بخواهیم به زبان ساده ریدایرکت صفحه در وردپرس را توضیح دهیم تعریف آن به این صورت است که ریدایرکت نوعی دستور است که از سمت سایت به مرورگر کاربر ارسال میشود و به وی اطلاع میدهد که صفحه ای که در وب سایت مورد نظر به دنبال آن بوده است حذف و یا منتقل شده است و می بایست برای رسیدن به آن و یا مطالب مشابهی که بر روی وب سایت قرار دارد به صفحه ی دیگری که مدیریت سایت برای او در نظر گرفته است منتقل شود. ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس انواع مختلفی دارد و تحت عنوان ریدایرکت ۳۰۱ ، ریدایرکت ۳۰۲ ، ریدایرکت ۳۰۷ و … نام گذاری شده اند. در این مقاله شما را با نوع اول ریدایرکت یا همان ریدایرکت ۳۰۱ آشنا خواهیم نمود و در مورد ۳۰۱ اطلاعات کامل و جامعی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

مطلب پیشنهادی :
آموزش گام به گام سئوی تصاویر سایت در وردپرس با افزونه WP Smush

چه زمانی به ریدایرکت ۳۰۱ در وردپرس نیاز دارید؟

ریدایرکت 301
معرفی ریدایرکت 301

با توجه به توضیحاتی که در بالا داده شد از ریدایرکت ۳۰۱ در زمانی استفاده میشود که برگه و یا صفحه ای در وب سایت به جای دیگری منتقل شده و یا به کلی حذف شده باشد و کاربر به جای اینکه با صفحه ۴۰۴ مواجه شود این امکان را خواهد داشت تا با بازدید از سایر صفحات موجود بر روی سایت به مطلب مورد نظر و یا مشابه آن دسترسی داشته باشد.

پیشنهاد تیم آیلین وب : آموزش حرفه ای و رایگان صفحه ساز المنتور

چه موقع به ایجاد ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس نیاز داریم؟

در صورتی که قصد حذف یک برگه ، صفحه و یا نوشته را از روی وب سایت خود دارید و یا اینکه آدرس یکتای یک نوشته را تغییر داده اید به ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس نیازمند خواهید بود. در صورتی که به هر دلیلی پس از انجام این کار را از ریدایرکت صفحه استفاده نکرده باشید در سایت شما یک و یا چندین صفحه ۴۰۴ به جود خواهد آمد. وجود صفحه های ۴۰۴ علاوه بر حس نا امیدی و ناخوشایندی که برای کاربران خواهد داشت بر روی موتور های جست و جو و همچنین سئو شما تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

پیشنهاد ما به شما : رفع خطای 404 در وردپرس

چگونگی ایجاد ریدایرکت صفحه در وردپرس (با استفاده از افزونه ها)

برای اینکه بتوانید به راحتی ریدایرکت ۳۰۱ مناسبی را بر روی وب سایت خود تنظیم نمایید می توانید مثل همیشه از افزونه هایی که به همین منظور برای وردپرس طراحی شده اند استفاده نمایید. این افزونه ها این امکان را برای شما مقدور می سازند تا بدون نیاز به کد نویسی نسبت به اعمال ریدارکت صفحه بر روی سایت خود اقدام نمایید. به همین منظور در ادامه تعدادی ازبرترین افزونه های ریدایرکت صفحه در وردپرس را به شما معرفی مینماییم تا شما با نصب و فعال سازی یکی از آنها نسبت به ریدایرکت کردن صفحات ناموجود خود بر روی صفحات مورد نظرتان اقدام نمایید.

  • Redirection

افزونه ریدایرکشن
افزنه ریدایرکشن برای ریدایرکت کردن صفحات

افزونه ریدایرکشن یکی از قدرتمند ترین افزونه ها در زمینه ریدارکت صفحه در وردپرس می باشد پس از نصب و راه اندازی این افزونه می بایست به مسیر ابزار ها قسمت Redirection رفته و نسبت به اعمال تنظیمات مد نظر خود اقدام نمایید.

  • Page Links to

صفحه لینک ریدایرکشن
صفحه لینک کردن در افزونه ریدایرکت

در برخی مواقع ممکن است با وجود اینکه مایلید تا صفحه مورد نظر بر روی وب سایت شما باقی بماند اما بر روی صفحه ی دیگری که مد نظر دارید ریدایرکت شود و کاربر صفحه جدید را بازدید نماید. برای این منظور می توانید از افزونه page lincks to استفاده نمایید. پس از فعال سازی این افزونه یک جعبه متا به صفحه ویرایش پست های شما اضافه میشود که به کمک آن میتوانید لینک صفحه جدیدی که مایلید این صفحه به آن منتقل شود را وارد نمایید.

  • Simple 301 Redirects

ریدایرکت 301
ریدایرکت 301 در افزونه ریدایرکشن

همانطور که از نام این افزونه مشخص است به راحتی میتوان ریدایرکت ۳۰۱ را با آن انجام داد کافی است پس از فعال سازی به قسمت تنظیمات بخش redirects 301 رفته و نسبت به تنظیمات آدرس های جایگزین خود اقدام نمایید. تنها ایرادی که میتوان به این افزونه گرفت این است که سرعت وب سایت شما را در هنگام ریدایرکت کردن کند کرده و همین موضوع ممکن است سبب خروج کاربر از سایت شما شود به همین دلیل توصیه میکنیم پس از فعال سازی و تنظیم افزونه نسبت به اعمال ویرایش های لازم در فایل htaccess اقدام نمایید. در صورتی که آشنایی با ویرایش کد های وردپرس مخصوصا کد های موجود در فایل htaccess ندارید توصیه میکنیم از این افزونه استفاده نکرده و به سراغ افزونه های جایگزین بروید.

پیشنهاد تیم آیلین وب : چطور سرعت وردپرس خود را افزایش دهیم؟

بسیار خوشحالیم که توانسیم این مقاله را به پایان برسانیم اگر مشکی در سایت خود و یا اگر پیشنهادی به ما داشتید حتما با راه های ارتباطی ما همراه باشید .

مطلب پیشنهادی :
استفاده از 12 روش موثر و عملی برای افزایش سرعت وردپرس (در سال 2019)

۵ دیدگاه دربارهٔ «طریقه ریدایرکت کردن صفحه در وردپرس (بروز شد!);

  1. سلام، بسیار آموزش خوبی بود، ای کاش این رو زودتر دیده بودم. الآن لینک نام نویسی صفحه ورود وردپرس رو ریدایرکت کردم به صفحه ثبت نام افزونه ultimate member و ۲ روز زمان گذاشتم که برش گردونم اما نمیشه، کلا تا افزونه رو غیر فعال میکنم همه چیز درست میشه اما همینکه نصب میشه دوباره نام نویسی صفحه ورود وردپرس ریدایرکت میشه به صفحه ای که در افزونه ultimate member به عنوان صفحه نام نویسی تنظیم شده یعنی اگر صفحه “تماس با ما” رو در افزونه به عنوان صفحه ثبت نام قرار بدم، نام نویسی صفحه ورود وردپرس به اون ریدایرکت میشه. حس میکنم به اون بخش از افزونه ریدایرکت شده اما خب چطور ممکنه؟!! همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم، همچنین htaccess رو هم چک کردم.
    آیا راه حلی وجود داره که برگرده مثل اول؟ ممنون از شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید