استفاده از 12 روش موثر و عملی برای افزایش سرعت وردپرس (در سال 2019)

speed up wordpress

فهرست مطالب

با مقاله ای بسیار کاربردی و محبوب در خدمت شما عزیزان هستیم. وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) و 30 درصد از تمام وب سایت های اینترنتی را پوشش می دهد و در عین حال در بسیاری از موارد بهترین سیستم محسوب می شود. ما دوست داریم بر روی یک مشکل خاص تمرکز کنیم و راه حل هایی در مورد چگونگی حل آن ارائه دهیم. میتوانید از مقاله افزایش سرعت سایت وردپرسی در سال 2021 هم استفاده کنید.

سرعت وب سایت چقدر مهم است؟

سرعت وب سایت به یک عامل بسیار مهم در کسب و کارها و سایت های اینترنتی تبدیل شده است. که در الگوریتم های گوگل سنجیدن سرعت سایت قرار داده شده است و به یک ویژگی مهم برای رتبه بندی گوگل تبدیل شده است. در سال 2019 یکی از نکات بسیار مهم در سئو، سرعت سایت است که به کاربران گفته سرعت سایت را برای کاربران بهینه کنید نه برای گوگل.

مقاله پیشنهادیفیلم آموزشی تنظیمات بهینه برای افزونه WP Rocket

به طور خلاصه، تمامی بازدیدکنندگان و یا خودتان سایت هایی را بیشتر دوست دارید که بیش از 3 ثانیه لود شدن سایت طول نکشد و مجبور به ترک سایت باشید که هم به کسب و کار لطمه وارد می کند و هم به سایت. فقط فکر نکنید که وب سایتی با سرعت بالا داشته باشید، رتبه ای خوب هم در گوگل خواهید داشت، چون سرعت سایت یکی از ملاک های مهم وب سایت و رتبه بندی است.

افزایش سرعت وردپرس
افزایش سرعت وردپرس

چگونه سرعت وب سایت را تست کنیم؟

چگونه سرعت وب سایت تست کنیم؟
تست ردن سورعت وب سایت

قبل از اینکه به نحوه افزایش سرعت وردپرس بپردازیم، باید وبسایت را آزمایش کنیم و مشکل رو پیدا و شروع به رفع آن کنیم.

چون قبل از هر کاری باید ابتدا سایت را از لحاظ سرعت تست کنیم و ببینم که سایت از چه جنبه هایی سرعت پایینی دارد و آن جنبه ها پیدا کرده و تمامی آن ها را حل کنیم تا به یک سرعت ایده آل برسیم.

چند وب سایت وجود دارد که می توانید سرعت وب سایت خود را تست کنید :

  • Pingdom – سایتی بسیار ساده با قابلیت های بزرگ است که اطلاعات مفید و تجزیه و تحلیل سرعت را فراهم می کند. راه حل هایی بسیار مفید در رابطه با سرعت وب سایت را ارائه می دهد.
  • GTMetrix – تست پیشرفته، اطلاعات دقیق و دستورالعمل ها را برای بهبود سرعت فراهم می کند. کاربران ثبت نام شده و یا دارای اکانت پولی دارای امکانات بیشتری در این سایت هستند.محبوب ترین وب سایت در رابطه با تست سرعت سایت محسوب می شود.
  • WebPageTest – یکی از بهترین ابزار های تست سرعت سایت محسوب می شود که ابزار ها و قابلیت های حرفه ای ارائه می دهد.
  • Google PageSpeed ​​Insights – پیشنهادات عالی و همچنین راه حل هایی مانند css / js minified و همچنین تصاویر بهینه سازی شده را ارائه می دهد.این وب سایت که مال خود گوگل است می تواند راه کارهای دقیق و هوشمندانه ای را برای سایت شما ارائه دهد و همچنین در سال 2019 امکانات جدیدی هم به این سیستم اضافه شده. این وب سایت سرعت سایت را در موبایل و کامپیوتر های دسکتاپ بررسی می کند و یکم هم سخت گیری است! 😀

نکته مهم : سرعت وب سایت واقعی شما مهمترین عامل است نه امتیازدهی که وب سایت های تست سرعت ارائه می دهند. گرفتن نمره کامل چیز خوبی است زیرا باعث صرفه جویی در منابع سرور می شود. در وب سایت هایی با سخت گیری زیاد ، شما نمی توانید به یک نمره کامل دست یابید. در هر صورت، سایت های بالا را بررسی کنید تا ببینید چه نمره ای کسب می کنید.

ما در هر مرحله با افزایش سرعت وردپرس در خدمت شما عزیزان خواهیم بود و سعی کردیم که راه حل های بسیار مفید و موثر را برای هر نوع سایتی ارائه دهیم و مطمعنا با این روش ها می توانید سرعت سایت را به صورت چشمگیری افزایش دهید.

مقاله ای که مفید می باشد : افزایش سرعت سایت وردپرسی در کمتر از ۳ دقیقه!

1 – از افزونه های کش وردپرس استفاده کنید

افزونه های کش وردپرس
بهترین افزونه کش

کش یکی از مهمترین عواملی است که در سرعت صفحه وب در نظر گرفته می شود. این باعث می شود صفحات وب شما حتی در سیستم های پایین تر به خوبی لود شود. افزونه های بسیاری برای کش وجود دارند، در اینجا افزونه هایی برای شما معرفی کردیم که بهترین افزونه ها در این زمینه هستند.

چه قابلیت هایی را باید در افزونه کش جستجو کرد؟

در کنار کار پیش فرض برای کش وردپرس، شما باید ویژگی های زیر را هم داشته باشد :

  • حذف فضای خالی در کدهای HTML، CSS
  • فایل های CSS و JS را به صورت جداگانه ترکیب کنید.
  • از Gzip استفاده کنید
  • پیش بارگیری (یک نسخه ذخیره شده برای همه پست های شما ایجاد می کند)
  • از LazyLoad یا بارگذاری تنبل برای تصاویر استفاده کنید. (می تانید از مقاله ” افزایش سرعت سایت وردپرسی خود با افزونه BJ Lazy Load ” استفاده کنید.)

افزونه های رایگان کش برای وردپرس

  • Autoptimize – به صورت ترکیبی با سایر افزونه های کش برای مثال WP Super Cache یا WP Rocket استفاده می شود.
  • Swift Performance Lite – این افزونه جدید دارای یک آینده امیدوار کننده، به ویژه نسخه حرفه ای آن است. این افزونه می تواند بهترین افزونه کش برای سایت های وردپرسی باشد اما سرعت وردپرس را تضمین نمی کند.
  • WP Fastest Cache – افزونه های حرفه ای در زمینه کش وردپرس محسوب می شود اما نسخه حرفه ای آن.
  • WP Super Cache – به طور کلی افزونه فوق العاده و آسان برای راه اندازی محسوب می شود. و براحتی بعد نصب افزونه به صورت خودکار اجرا می شود و بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس را شروع می کند همچنین به خوبی در وب سایت های با ترافیک بالا کار می کند.
  • W3 Total Cache – این افزونه یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین افزونه های کش برای وردپرس است. اما بدون اینکه از تنظیمات افزونه آگاه باشید هیچ وقت از این افزونه اسفاده نکنید. چون تنظیمات پیچیده ای دارد و ممکن است لطمه ای به سایت وارد کند.
  • Borlabs Cache – این افزونه که در سال 2019 رواج پیدا کرده و از یک سیستم بسیار قدرتمند استفاده می کند می تواند بهترین انتخاب یرای هر وب سایتی باشد.این افزونه وردپرس ساخت کشور آلمان هست و نسخه رایگان هم می تواند کارایی بسیار بالایی داشته باشد. طی آخرین تستی که انجام دادم این افزونه کش کارایی فوق العاده ای دارد و می تواند سرعت سایت وردپرس را به طور چشمگیری افزایش دهد و هیچ مشکلی توش پیدا نکردم و توصیه می کنم که شما هم از این افزونه استفاده کنید.

افزونه های تجاری کش برای وردپرس

افزونه WP Rocket – در حال حاضر بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس در بین تمامی وردپرس کارن و توسعه دهندگان وردپرس است و پیشنهاد شدیدی به استفاده از این افزونه دارند. هنچنین آخرین نسخه اُرجینال افزونه WP Rocket را میتوانید از لینک زیر خریداری کنید.

خرید افزونه WP Rocket

همچنین اگر کار با این افزون دشوار است و نمی توانید تنظیمات خود را اعمال کنید، می توانید از مقاله ( فیلم آموزشی تنظیمات بهینه برای افزونه WP Rocket ) استفاده کنید و تنظیمات بهینه و کاربردی را پیکر بندی کنید.

Swift Performance PRO – یا اغلب با نام “چاقوی سوسیس” شناخته می شود. در حالی که می تواند بهترین زمان ممکن سرعت را به ارمغان بیاورد، برای کسی که نمی داند که چگونه از تنظیمات پیشرفته  افزونه استفاده کنند ممکن است سایت با شکست روبرو شود، استفاده از این افزونه توصیه نمی شود چون هنوز در روز های اولیه تست هستش و امکان اشتباه در این افزونه بسیار زیاد است.

WP Fastest Cache PRO – بسیاری از گزینه های اضافی در نسخه تجاری این افزونه اضافه شده است و یه افزونه خوب در این زمینه می تواند باشد، بستگی به وب سایت و نحوه برنامه نویسی آن دارد. برای برخی از وبسایت ها، این افزونه می تواند گزینه خوبی باشد.

2 – بهینه سازی تصاویر در وردپرس

بهینه سازی تصاویر در وردپرس
بهینه سازی تصاویر در وردپرس

بهینه سازی تصاویر یکی از مهمترین بخش ها برای افزایش سرعت وردپرس  است. این بهینه سازی را می توان با استفاده از افزونه های زیر بدست آورد :

  • EWWW Image optimizer – پیشنهاد آیلین وب!  فقط کافیه که نصب کنید، و ویژگی های اعجاب این افزونه وردپرس حرفه ای را مشاهده کنید.
  • ShortPixel Image Optimizer – بهترین افزونه محسوب می شود اما تنها 100 تصویر در هر ماه برای بهینه سازی مجاز است. با فشرده سازی تصایر می تواند بسیاری از منابع سرور را ذخیره کند.
  • Compress JPEG & PNG images – by TinyJPG  – این در واقع یکی از بهترین افزونه هاست اما محدودیت دارد، 100 عکس رایگان در هر ماه. اگر تنبل نباشید، می توانید این محدودیت را بگذرانید و آن را به صورت دستی در سایت TinyJPG.com خود قرار دهید و در این سایت شما حدود 17 تا 20 عکس را در یک زمان می توانید آپلود کنید. هنگامی که آنها فشرده می شوند، آنها را دانلود کنید،و مجدد در سایت آپلود نمایید و 17-20 تصویر بعدی را آپلود کنید 🙂
  • SmushIT – افزونه ای بزرگ محسوب می شود اما گاهی می تواند سایت را با الگوریتم های خود کندتر کند.

دیگر افزونه ها : Imagify، Imsanity، Optimus، WP Compress

یک پیشنهاد ویژه:

یک وب سایت فشرده سازی بسیار جذاب با نام Compressor.io وجود دارد. این سایت می تواند ، حتی بهتر از TinyJPG تصاویر را فشرده سازی کند. تنها نکته این است که هیچ افزونه ای برای آن وجود ندارد و تنها 1 تصویر را در یک زمان می توانید آپلود و فشرده کنید، بنابراین برای تصاویری که همیشه در وب سایت شما استفاده می شود (مانند لوگو، آیکون ها و غیره) مفید می باشد.

4. شبکه تحویل محتوا یا (CDN)

CDN
استفاده از CDN برای افزایش سرعت سایت

محل میزبانی شما می تواند از مکان بازدید کننده دور باشد. در یک مورد که وبسایت شما در کانادا میزبانی می شود، یک بازدید کننده از هند ممکن است وقت لازم برای دسترسی به وب سایت شما را نداشته باشد. شبکه تحویل محتوا (CDN) این مشکل را حل می کند.

توصیه های ما خرید از سایتهایی مانند  Cloudflare، Dyn و MaxCDN  هستش. آنها نه تنها سرعت اتصال به وب سایت را با اتصال به نزدیکترین سرور در منطقه بهبود می دهند، بلکه از وب سایت شما نیز محافظت خواهند کرد و بهتر است از CDN استفاده کنید و از سایتهایی معتبر که در بالا اشاره کردیم سرویس مورد نظر خود را خریداری کنید.

5. بهینه سازی پایگاه داده وردپرس

بهینه سازی پایگاه داده وردپرس
بهینه سازی پایگاه داده وردپرس

پایگاه داده وردپرس بسیار مسئله مهمی است، و بعد از مدتی غیر بهینه می شود. افزونه هایی که در وردپرس نصب و حذف کرده اید باعث می شود که در پایگاه داده وردپرس هرج و مرج ایجاد شود. همچنین وردپرس تمامی مطالب را که ویرایش می کنید یا پیش نویس یک نسخ اضافی یا پشتیبان در پایگاه داده ذخیره میکند که باعث کاهش سرعت سایت می شود

بهترین افزونه در این زمینه WP Optimize است.

مهم: قبل از انجام هر کاری بک بک آپ از پایگاه داده خود تهیه کنید.

همچنین می توانید کد زیر را در فایل wp-config وردپرس قرار دهید.

define ('WP_POST_REVISIONS'، 3)؛

همچنین افزونه WP Rocket دارای قابلیت بهینه سازی پایگاه داده است و می تواند پایگاه داده وردپرس را همواره بهینه نگه دارد.

6. از قالب های بهینه سازی شده استفاده کنید

افزایش سرعت وردپرس
بالا بردن سرعت وردپرس

هزاران قالب وردپرس وجود دارد اما همه آنها برای سرعت وب سایت بهینه نیستند. حتی اگر شما به صورت دستی هر خجم هر فایل قالب را به حداقل برسانید، به دلیل اینکه کدنویسی غیر بهینه دارد می تواند سرعت سایت را پایین بیاورد.

برای خرید قالب وردپرس می توانید از آیلین وب استفاده کنید زیرا تمامی قالب ها و افزونه ها کاملا اُرجینال تهیه شده اند و همچنین در اسرع وقت می توانید به نسخه های آپدیت شده قالب ها و افزونه در پنل کاربری خود دسترسی داشته باشید.

7. درخواست های خارجی را کاهش دهید

درخواست های خارجی را کاهش دهید
درخواست های خارجی را کاهش دهید

سعی کنید تمامی منابعی که در سایت استفاده می کنید از هاست داخلی خودتان باشه و از هاست های خارج از سایت کمتر استفاده کنید، البته زیاد در بالا بردن سرعت وردپرس موثر نیست!

مقاله مفید : افزایش سرعت سایت های ویدئویی در وردپرس

داشتن تبلیغات در وب سایت ، چیز بدی نیست، اما می تواند در سرعت سایت تاثیرگذار باشد. برخی از مشتریان ممکن است به شما کدهای جاوا اسکریپت بدهند که از سرورهای دیگر نیازمند فایل هستند و این سرورها می توانند سرعت کمی داشته باشند. هر گونه درخواست خارجی که می تواند با سرعت پایین باشد، یک مشکل عمده برای سرعت وب سایت است، شما فقط باید تعادل را ایجاد کنید.

8 – امنیت را برای منابع سرور بالا ببرید.

 امنیت را برای منابع سرور بالا ببرید.
افزایش سرعت سایت های ویدئویی در وردپرس

امنیت هم بسیار در سرعت وب سایت تاثیرگذار است و میتواند بسیاری ار ترافیک های ناخواسته را کنترل کند و بار شدید سایت را پایین بیاورد که توصیه می شود از یک افزونه قوی استفاده کنید.

از آنجا که امنیت به طور کلی یک موضوع بزرگ است، می توانید از افزونه های موجود در زیر استفاده کنید :

All In One WP Security & Firewall – (AIOWPS) پیشنهاد آیلین وب استفاده از این افزونه وردپرس است،  تقریبا تمام ویژگی های مورد نیاز برای حفظ امنیت وب سایت را فراهم می آورد. برخی از ویژگی های جالب که به شما در سرعت بخشیدن به وب سایت کمک می کند.

Wordfence – این افزونه هم یکی از بهترین افزونه ها در این زمینه می باشد که می توانید در وب سایت وردپرسی خودتون استفاده کنید. این افزونه هم محبوبیت بالایی دارد و می تواند بدون هیچ مشکلی امنیت وب سایت را فراهم کند.

Disable REST API – راه بسیار خوبی برای غیرفعال کردن قابلیت هایی است که معمولا به آنها نیاز ندارید. این افزونه هم می تواند انتخاب خوبی باشد برای یک وب سایت وردپرسی.

9. Hotlinks ها را در تصاویر غیرفعال کنید

Hotlinks ها
بالا بردن سریع سرعت وردپرس

اگر تصاویر شما در خارج از وب سایت مورد استفاده قرار می گیرند و سرور شما اشغال می شود، می تواند سرعت وردپرس شما را تحت تاثیر قرار دهد و منابع سرور خود را با استفاده از محدودیت پهنای باند تخلیه می کند. افزونه AIOWPS دارای یک ویژگی در این زمینه است است که می تواند به شما کمک کند، اما بدون نیاز به نصب افزونه های اضافی هم می توانید این ویژگی را غیرفعال کنید. اگر شما cPanel دارید، گزینه ای برای غیر فعال کردن hotlinks وجود دارد. و یا می توانید کد زیر را در فایل .htaccess وارد کنید.

RewriteEngine On
 RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?yourdomainatDH.com/ [NC]
 RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
 RewriteRule .(jpeg|jpg|gif|png)$ - [F]

فقط حتما به جای  yourdomainatDH.com آدرس دامنه خود را وارد کنید.

10 – نصب افزونه های زیاد

افزونه ها توسط توسعه دهندگان مختلف با دانش و سبک های مختلف برنامه نویسی نوشته شده اند. در حالی که امکانات آنها ممکن است بسیار جذاب باشد، با این حال برخی از افزونه ها در واقع سرعت بارگذاری صفحه را کاهش می دهند. برای شناسایی درصد اشغال افزونه ها بر روی زمان بارگذاری سایت، می توانید از یک افزونه رایگان به نام Query Monitor کمک بگیرید.

بعد از چک کردن افزونه های نصب شده میتوانید این افزونه را غیر فعال کنید و افزونه ای که درصد بالایی را اشغال کرده است را غیر فعال کنید و یا یک افزونه جایگزین دیگر پیدا و نصب کنید. با این کار می توانید به صورت قایل توجهی سرعت بارگذاری سایت را بالا ببرید.

11 – بارگذاری تنبل تصاویر

بسیاری از افزونه های کش وردپرس این امکان را ارائه می دهند مانند افزونه WP-Rocket  این امر می تواند سرعت بارگذاری وردپرس شما را فقط با بارگذاری تصاویر مورد نیاز بهبود دهد. یعنی پس از اینکه سایت به صورت کامل بارگذاری شد تصاویر بارگذاری می شوند و با این کار می تواند سرعت سایت شما را بالا ببرد.

12 – غیر فعال کردن / محدود کردن توابع وردپرس

  • غیر فعال کردن emojis ها و یا توابع بدون کاربرد در وردپرس هم روشی برای بالا بردن سرعت وردپرس محسوب می شود و براحتی این کار را می توانید با استفاده از افزونه WP-Rocket انجام دهید ولی باز هم افزونه هایی رایگان وجود دارند که می توانند شما را در این زمینه کمک کنند.
  • WP Disable – افزونه عالی و همه کاره برای غیر فعال کردن توابعی که برای کاربران و بازدیدکنندگان لازم نیست.
  • Heartbeat Control – افزونه بسیار عالی اما پیشرفته برای ذخیره منابع سرور و بالا بردن سرعت وردپرس با غیرفعال کردن توابع بدون کاربرد.

نتیجه گیری :

در این مقاله به 12 روش عالی برای افزایش سرعت وردپرس پرداختیم و توانستیم راه های مهم و ضروری که برای هر سایت وردپرسی لازم است را یاد بگیریم و در وب سایت خود استفاده کنیم و همواره وردپرس ما از سرعت بالایی برخوردار باشد. این 12 روش کاملا اثبات شده است و در هر سایتی به این 12 روش اشاره شده است و همچنین این روش ها براساس تجربه کاری تهیه شده اند.

هر گونه سوال در مورد مقاله و یا روش ها داشتید می توانید در قسمت دیدگاه ها ثبت کنید و در اسرع وقت به دیدگاه ها پاسخ می دهیم.

موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید