در این مقاله، می خواهیم موضوع خدمات مشاور تبلیغاتی را مورد بررسی قرار دهیم. با ما باشید.
لطفا در صورت نیاز به دریافت مشاوره تبلیغاتی در سطح وب و فضای مجازی با ما در تماس باشید.
در دنیای پر از رقابت امروزی به ویژه در زمینه کسب و کار، افرادی به موفقیت بیشتری می رسند که از تمام ابزارهای موجود، برای ارائه و فروش بهتر محصولاتشان، استفاده بهینه ببرند. یکی از مهمترین این ابزارها، تبلیغات و خدمات مشاور تبلیغاتی می باشد که در این مطلب، در خصوص آن توضیحاتی را ارائه می دهیم.
اینفوگرافیک میزان جوابدهی خدمات مشاور تبلیغاتی
آن چه در این نوشتار کاربردی، مورد مطالعه قرار می گیرد:
مشاور تبلیغاتی چه کسی است؟
کاربرد مشاوره تبلیغاتی چیست؟
مشاور تبلیغاتی چه کاری انجام می دهد؟
اهداف کلی تبلیغات چیست؟
اشکال مختلف تبلیغات به چه صورت است؟
چه زمانی یک شرکت، به خدمات مشاور تبلیغاتی احتیاج دارد؟
انواع مشاوران تبلیغات
چگونه مشاوران را شناسایی کنیم؟
انواع خدمات مشاوره تبلیغاتی به چه صورت است؟
بررسی خدمات مشاوره تبلیغاتی در سطح دوم
چه شرایطی در تبلیغات، تاثیر گذار است؟
روش های خدمات مشاور تبلیغاتی چیست؟
چگونه یک مشاور تبلیغاتی موفق شویم؟
بهترین شیوه ی تبلیغات چیست؟
مشاور برند سازی چیست؟
تفاوت تبلیغات و بازاریابی چیست؟
تفاوت تبلیغات و برندینگ چیست؟
سخن پایانی
مشاور تبلیغاتی چه کسی است؟
مشاور تبلیغاتی به کارشناسان حوزه تبلیغات گفته می شود که وظیفه آن ها ارائه پیشنهادات و خدماتی برای مجموعه هایی می باشد که برای محصول یا خدمات خود قصد تبلیغات دارند. مشاور تبلیغاتی، تبلیغات را به صوت علمی و بر اساس تجارب خود انجام می دهد تا باعث افزایش سودآوری و جذب مشتری شود.
بسیاری از شرکت ها و مجموعه ها ترجیح می دهند تا تبلیغات محصول یا خدماتشان را به یک آژانس تبلیغاتی معتبر و با سابقه واگذار کنند. مشاوره تبلیغاتی اختصاصی نیز با انجام فرایندهای علمی و تحقیقات و پژوهش کارشناسی شده و همچنین ارائه خدمات مشاور تبلیغاتی اقدام به تبلیغات می کند. هر برندی به یک مشاور تبلیغاتی با تجربه و حرفه ای در کنار خود احتیاج دارد تا بتواند علاوه بر هموار کردن مسیر اهداف فروش، رویکرد و خصوصیات محصول را به گوش مخاطب برساند.
شما می توانید روی کمک ما به عنوان بهترین مشاور دیجیتال مارکتینگ حساب کنید.
کاربرد مشاوره تبلیغاتی چیست؟
با کمک مشاوره تبلیغاتی می توان منابع و فرایندهای بازاریابی را شناسایی و تقویت نمود. بازار هدف را شناسایی کرد و برنامه هدفمندی را برای فروش بیشتر آغاز کرد. مشاوره تبلیغاتی، مسیر بازاریابی و فروش را برای شما هموار خواهد کرد و بین کادر خدمات و منابع بازاریابی و فروش، هماهنگی به وجود خواهد آورد.
پیشنهاد می کنیم از پست مشاور تبلیغات و برندینگ دیدن کنید.
مشاور تبلیغاتی چه کاری انجام می دهد؟
مشاور تبلیغاتی در واقع کسی است که روند و بازار هدف را شناسایی می کند و راهی برای ارتباط برقرار کردن بین یک مجموعه با مشتریان ایجاد می کند.
مشاور تبلیغاتی در ابتدا باید درک کاملی از کسب و کار مشتری داشته باشد. به طور مثال، یک شیرینی فروشی را در نظر بگیرید. مشاور باید بررسی کند که آیا شیرینی ها از طریق خرده یا عمده فروشی، فروش بیشتری دارد؟ آیا نوع شیرینی ها برای عموم استفاده می شود؟ چه نوع گروه هایی محصولات را می خرند؟ (کیک تولد، کیک عروسی، شیرینی میکادو و …)
از طریق این اطلاعات است که نحوه و مکان تبلیغات ارزیابی می شود. در واقع باید مخاطب محصولات را شناسایی کرد و در مکان درست، تبلیغات را انجام داد.
مشاور با در نظر گرفتن بودجه و نیاز مشتری، اقدام به تجزیه و تحلیل می کند . با خلاقیت خود اقدام به طراحی یک بازاریابی منحصر به فرد می کند. مشاور، همه ی این کارها را با هدف انتقال دادن یک پیام به مشتری انجام می دهد. برای رسیدن به این هدف باید از تکنیک های تحقیق و پژوهش و تحلیل بازار استفاده نماید.
همچپنین باید بررسی کند که مشتری او با مشتریانش چگونه ارتباط داشته و در راستای بهبود این رابطه تلاش کند تا رابطه ای پایدار بین خریدار و فروشنده ایجاد شود. در نهایت، مشاور تبلیغاتی، خدمات خود را به کارفرما ارائه می دهد و بر اساس آن ها تبلیغات را شروع می کند.
اهداف کلی تبلیغات چیست؟
هر مجموعه یا شرکتی، با داشتن اهدافی، اقدام به تبلیغات می کند که در ادامه، بیان می کنیم:
- ایجاد مشتری واقعی برای محصولات یا خدمات
- ترویج فروش محصولات فعلی و جدید
- معرفی محصولات یا خدمات به بهترین نحو در بازار
- شناسایی رقبا و ایجاد تفاوت بین آن ها و تفهیم آن به مشتری
اشکال مختلف تبلیغات به چه صورت است؟
یک مشاور تبلیغاتی خوب باید با بررسی کردن مخاطب محصولات و مشتریان احتمالی وهمپنین بودجه شرکت، بهترین مکان تبلیغات را انتخاب کند تا بازدهی فروش بالا برود. انواع اشکال تبلیغات را بررسی خواهیم کرد:
تبلیغات رسانه ها و فضاهای مجازی:
امروزه فضاهای مجازی نقش پررنگی در زندگی مردم ایفا می کنند و محل تبلیغات شرکت ها و کسب وکارهای مختلف شده است. تبلیغات در فضاهای مجازی اگر با استراتژی های خوبی انجام گیرد، بازدهی بالایی خواهد داشت.
تبلیغات روزنامه و مجلات:
اگرچه بسیاری از اخبار و مقالات در بستر اینترنت گسترش یافته اند، اما با این حال روزنامه و مجلات، علاقه مندان خاص خود را دارند. باید محصولات خود را در صفحات مرتبط تبلیغ کنید تا بازدهی بالایی دریافت کنید.
تبلیغات بیلبورد:
این نوع تبلیغات بسیار موثر و اثر بخش است. اندازه و مکان بیلبوردهای شهری از لحاظ قیمت متفاوت است. شما می توانید با بودجه ای که در دست دارید، مکان بیلبورد مناسب را انتخاب کنید. بعد از طراحی ودریافت مجوزها، بنر خود را روی بیلبورد نصب می کنید. این نوع تبلیغات میزان فروش را افزایش می دهد و خواهان زیادی دارد.
تبلیغات حمل و نقل عمومی:
امروزه استفاده از حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوس، بسیار رواج یافته است. با توجه به این که افراد زیادی در این مکان ها حضور دارند، می توانید از تبلیغات، نتایج خوبی را کسب کنید. برای تبلیغات در حمل و نقل عمومی، باید از متن های کوتاه با گرافیک چشم نواز استفاده کرد تا نظر مخاطب جذب شود. برای این کار، می توانید از خدمات مشاور تبیلغاتی کمک بگیرید.
تبلیغات رادیو:
رادیو با این که یک ابزار رسانه ای قدیمی است، اما هنوزطرفداران زیادی دارد. در تبلیغات رادیویی، فقط می توانید با صدا و لحن خوب با مخاطب ارتباط برقرار کنید. پس باید این کار را به متخصصان در این حوزه سپرد.
اسپانسرینگ برنامه ها و رویدادهای مختلف:
می توانید تبلیغات خود را در رویدادهایی مانند مسابقات ورزشی، کنسرت ها و مراسمات مختلف انجام دهید. مخاطبان و مشتریان احتمالی خود را شناسایی کنید و رویداد متناسب با آن را پیدا نموده و تبلیغات خود را انجام دهید.
تبلیغات از طریق سایت ها:
بسیاری از سایت هایی که میزان بازدید بالایی دارند، اقدام به پذیرش تبلیغات می کنند. شما با شناسایی این سایت ها می توانید تبلیغات خود را به آن ها بسپارید.
پاپ آپ های آنلاین و تبیلغات موتورهای جست و جو:
همه ی موتورهای جست و جو مانند یاهو و گوگل، تبلیغات پرداختی خود را دارند. این تبلیغات به صورت “پرداخت به ازای کلیک” یا ppc انجام می شود. موتور جست و جو به ازای هر کلیک بر روی سایت تبلیغاتی شما، مبلغی دریافت می کند.
تبلیغات از طریق محصولات مرتبط و مشابه:
شما می توانید در کنار محصولاتی که به فروش می رسانید، محصولات دیگرتان را نیز معرفی کنید. به طور مثال، فروشگاهی که صابون بچه تولید می کند و می فروشد، در کاتالوگ آن شامپو و روغن بچه را نیز معرفی و تبلیغ می کند.
چه زمانی یک شرکت، به خدمات مشاور تبلیغاتی احتیاج دارد؟
در صورت مواجهه با هزینه های بالای تبلیغات:
در این صورت مشاوره تبلیغاتی با در نظر گرفتن بودجه شرکت، اقدام به شناسایی روش ها و اماکن تبلیغاتی می کند و بهترین روش را با بازدهی بالا انتخاب و معرفی می کند.
در صورتی که به مخطبان هدف معرفی نشدید. مشاور تبلیغاتی، مخاطبانی را که به محصولات شما احتیاج دارند، شناسایی می کند و بر اساس مشتریان احتمالی، مکان های مناسب تبلیغات را انتخاب می کند.
عدم رضایت از برخی آژانس های تبلیغاتی:
برخی از آژانس های تبلیغاتی، بدون تحقیق و ارزیابی بازار، اقدام به تبلیغات می کنند وهزینه های گزافی را از شرکت ها دریافت می کنند بدون آن که تبلیغات، نتیجه مطلوب را حاصل کند. در این صورت باید از یک مشاور تبلیغاتی کمک گرفت.
انواع مشاوران تبلیغات
ارائه خدمات مشاور تبلیغاتی بر اساس نوع نگرش آن ها متفاوت است.در زیر به معرفی انواع مشاوران خواهیم پرداخت.
مشاوران پیش برنده:
این نوع مشاوران با تحقیقات گسترده و ارائه راهکار و ترفندهایی، با هدف پیشبرد پروژه های تبلیغاتی، اقدام به تبلیغات می کنند. این مشاوران سعی در پیدا کردن موقعیت های تبلیغاتی مناسب هستند.
مشاوران مدافع:
مشاوران مدافع با توجه به شرایط و مشکلات اطراف مانند مبارزه با رقبا، راهکارهایی را طراحی و اجرا می کنند.
مشاوران ترسیم گر:
مشاوران ترسیم گر مشاورانی هستند که برای پروژه های تبلیغاتی، برنامه ریزی دقیق و منظمی را در نظر می گیرند.
مشاوران سیستمی:
مشاوران سیستمی بر اساس شرایطی اقدام به تبلیغات می کنند. مانند: مطالعات علمی، ساختار پدیده ها، وابستگی اجزا و روش های دائم و موقت، رابطه های برونی و درونی سیستم، تاثیرات احتمالی در فروش و …
در این نوع مشاوران، بررسی و تصمیم گیری درباره ساختاری از پدیده های علمی و تکنولوژی بخشی از روند کار است. مشاوران سیستمی همچنین معیارهای دائمی و موقتی را با توجه به رابطه های مشتریان می سنجند و تاثیرات احتمالی تبلیغات بر ذهن مخاطب را بررسی می کنند.
مشاوران استراتژی:
استراتژی های تبلیغاتی، راه حل هایی برای رسیدن به اهداف بلند مدت شرکت ها می باشد. در واقع استراتژی تبلیغاتی مانند نقشه ای معجزه آسا برای فروش محصولات و ترفیع شرکت عمل می کند. مشاوران استراتژیکی مشاورانی هستند که با دیدی باز و نگرشی آینده بینانه، سعی در تنظیم نقشه ها و روش هایی فوق العاده اثربخش دارند تا شرکت و سازمان را به اهداف بلند مدت خود نزدیک کنند.
چگونه مشاوران را شناسایی کنیم؟
برای شناخت و استخدام یک مشاور تبلیغاتی خوب، می توانید شرایط زیر را در نظر بگیرید:
- در مرحله نخست باید مسائل شخصیتی و جزئی مشاوران را بررسی کرد. مانند: بیان، علم و دانش، تخصص، مدرک، حقوق و مزایا، پشتیبانی، اجرا، روانی، اجتماعی، شخصیتی
- تشخیص نوع مشاوران مانند: سیستمی، استراتژی، پیش برنده، مدافع، ترسیم گر
- انتخاب بهترین مشاور
انواع خدمات مشاوره تبلیغاتی به چه صورت است؟
مشاوره تبلیغاتی به 2 صورت و 2 سطح انجام می گیرد.
سطح اول : خدمات مشاوره ساعتی
در این روش مشاور تبلیغاتی فقط در حد چند ساعت مشاوره و راهنمایی خود را به مشتری ارائه می دهد. خدمات مشاور تبلیغاتی در این روش محدود است و نمی توان جوانب کار را بررسی کرد. این شیوه مبتدی ترین شیوه مشاوره است و مشاور نمی تواند به عمق مشکلات نفوذ کند.
این روش فقط برای کسب و کارها و شرکت های کوچکی توصیه می شود که هنوز در مرحله راه اندازی هستند و با مشکلات کوچک و سطحی دچار می شوند. این مشاوره تقریبا بین 3 تا 8 ساعت زمان می برد و به تجزیه و تحلیل مشکلات و بازار فروش پرداخته می شود.
سطح دوم : خدمات مشاوره ماهیانه / سالیانه
در این نوع مشاوره؛ مشاور تبلیغاتی، خدمات خود را به صورت حضوری ارائه می دهد. معمولا مدت این نوع مشاوره 8 ساعت در ماه است و بین 6 ماه تا 1 سال این همکاری ادامه دارد. مشاور تبلیغاتی با برگزاری جلساتی با کارفرما، به بررسی مشکلات و تبدیل آن به فرصت می پردازد.
در این جلسات؛ مشاور نقش توصیه کننده، برنامه ریز و نظارت کننده را بر عهده دارد. مشاور با تجزیه و تحلیل و شناختی که نسبت به مشتریان درون و بیرون شرکت پیدا می کند، اقدام به رفع مشکلات شرکت و برنامه ریزی های مداوم می کند. این شیوه در سطح عمیق تر و موثرتری نسبت به شیوه ی قبلی عمل می کند و تاثیر زیادی در فروش خواهد داشت.
این شیوه بر اساس حجم فعالیت های شرکت ممکن است زمان بیشتر یا کمتری طول بکشد. بعضا بسیاری از شرکت های بزرگ، تیم اختصاصی تبلیغاتی دارند که به طور دائم خدمات مشاور تبلیغاتی ارائه می دهند.
بررسی خدمات مشاور تبلیغاتی در سطح دوم
اگر سفارش تبلیغات به صورت بلند مدت انجام شود، مشاور تبلیغاتی اقدام به عملیات گسترده و کارشناسی شده ای می کند تا تبیلغاتی تمام عیار را در اختیار مجموعه ها قرار دهد. در زیر به بررسی برخی خدمات مشاور تبلیغاتی می پردازیم:
- بررسی میزان و جایگاه تبلیغاتی شرکت
- ارائه خدماتی که بر اساس تحقیقات و پژوهش ها از بازار به دست آمده
- طراحی تبلیغاتی خلاقانه و اثر بخش
- افزایش فروش و ترغیب مخاطبان برای خرید و بهبود ارتباطات برون شبکه ای
- تحقیقات در رابطه با تبلیغاتی که در گذشته و حال صورت گرفته و بر اساس آن ها طراحی تبلیغات برای آینده
- ایجاد کمپین های تبلیغاتی بر اساس اهداف شرکت
- نظارت برعملکرد و اجرای تبلیغاتی که توسط پیمانکاران صورت می گیرد
- نظارت و مدیریت هزینه های تبلیغات و گزارش آن به کارفرما
- تشکیل جلسات اتاق فکر و کمک گرفتن از ایده های خلاق
- بررسی تبلیغات رقبا و ایجاد استراتژی هایی برای مبارزه تبلیغاتی
چه شرایطی در تبلیغات تاثیر گذار است؟
برای انجام تبلیغات باید شرایط مختلفی را بررسی کرد و نباید بی گدار به آب زد. برای بررسی شرایط تبلیغات باید آن را به کارشناس سپرد. کارشناس با بررسی تمام شرایط اعم از آب و هوا، مکان و مخاطب، اقدام به تبلیغات می کند. در زیر به بررسی برخی از این شرایط می پردازیم:
- نتایج تبلیغات در فصل و ماه های مختلف متفاوت می باشد. پس باید با توجه به نوع محصول و موارد استفاده آن، فصل و ماه مورد نظر را انتخاب کرد. به طور مثال، آب میوه ها و نوشابه های گازدار را اگر در تابستان تبلیغ شود، نتایج بهتری دارد.
- بازار هدف را باید شناسایی کرد. باید دانست که بهترین مسیر رسیدن به این بازار هدف چیست؟
- مشاور تبلیغاتی با در نظر گرفتن بودجه شرکت، باید اقدام به تبلیغات نماید و بررسی کند که کدام نوع تبلیغات با هزینه و توان شرکت متناسب است؟
- تبلیغات انواع گوناگونی دارد. باید بررسی شود که کدام نوع تبیلغ، بازدهی بیشتری دارد؟
- برخی از مشاغل نیاز به طراحی تبیلغاتی منحصر به فرد دارند. مشاور تبلیغاتی باید با استفاده از خلاقیت خود و نوع محصول، اقدام به طراحی تبلیغاتی منحصر به فرد نماید.
روش های خدمات مشاور تبلیغاتی چیست؟
1- بازاریابی
2- تبلیغات
3- برندینگ
انواع خدمات مشاور تبلیغاتی چیست؟
در ادامه به شرح خدمات و وظایف یک مشاور تبلیغاتی می پردازیم:
- مشاور تبلیغاتی در ابتدای کار به آماده کردن کمپین های تبلیغاتی، ابزار مورد نیاز بازاریابی و فروش می پردازد.
- در مرحله بعد، استراتژی هایی را برای رسیدن به هدف مورد نظر طراحی می کند.
- برنامه ریزی برای تبلیغات رسانه ها و مدیریت هزینه ها برای کمپین ها
- بهبود تصاویر برند محصولات
- بررسی رعایت کردن قوانین و دستورالعمل های برندینگ از طرف شرکت
- بررسی و تایید آگهی های تبلیغاتی طراحی شده
- بهینه سازی خدمات عالی برای فراهم کردن روابط قدرتمند با مشتریان
- درک نیازهای مشتریان و بررسی مشکلات پیش آمده در مصرف مشتریان قبلی از محصولات
- بهینه سازی محصولات و خدمات با استفاده از درک نیاز آن ها
- ارائه خدمات مشاوره تبلیغاتی درمورد بودجه، اهداف و برنامه های شرکت
- بررسی و معرفی بهترین آژانس تبلیغاتی
- ارائه تبلیغاتی خلاق و منحصر به فرد
- تحلیل بازار و تبلیغات رقبا و گزارش به مدیر شرکت
- کنترل هزینه های تبلیغاتی و جلوگیری از ورشکستگی
- آموزش به نیروهای بازاریابی و فروش و همکاری با آن ها
- نظارت بر عملکرد نیروهای فروش
- تعیین دستورالعمل هایی برای فروش بیشتر محصولات شرکت
- توسعه و مدیریت خرده فروشان محصولات
- پاسخگویی به سوالات و مشکلات مشتریان و استفاده از تجارب آن ها
- تهیه راهنمای خرید برای مشتریان
چگونه یک مشاور تبلیغاتی موفق شویم؟
برای تبدیل شدن به یک مشاور تبلیغاتی خوب و موفق باید یک سری ویژگی هایی را داشته باشید. به صورت کلی در هر کسب و کاری که فعالیت دارید، داشتن علاقه و انگیزه در اولویت است. یک مشاور تبلیغاتی موفق باید خلاق و پر انرژی، دارای روحیه ی کار تیمی، نگرش رقابتی در هر زمینه ای، خلاق و پرانرژی و توانایی مقابله با اضطراب و استرس کاری را داشته باشد. مشاور تبلیغاتی علاوه بر داشتن چنین روحیاتی، باید مهارت هایی را نیز در این مسیر کسب کند.
برخی از این مهارت ها عبارت است از: توانایی بررسی نیازهای تبلیغاتی، آموزش نحوه ایجاد کمپین های تبلیغاتی، توانایی کار در مدت زمان و بودجه کم، فراگیری سخنوری خوب و ارائه کنفرانس ها، خلاقیت در طراحی آگهی و پوسترها، تخصص در تبلیغات انواع محصولات، مهارت شناسایی مشکلات و ضعف های فروش
بهترین شیوه ی تبلیغات چیست؟
در مورد طراحی و نحوه ی تبلیغات، نکات و ترفندهای زیای وجود دارد. با ظهور تبلیغات در بستر بزرگ اینترنت و حضور رقبا، هر روزه شیوه ها و طرح های بهتری برای تبلیغات ارائه می شود و مشاوران، خدمات مشاور تبلیغاتی خود را روز به روز گسترده تر و جذاب تر می کنند.
در این بخش، به مفاهیم معروف تبلیغاتی که تبلیغات شما را تاثیرگذارتر و جذاب تر می کند، خواهیم پرداخت.
بازی با احساسات:
مطالعات نشان می دهد که اغلب مردم برای خرید محصولی بیشتر، بر احساسات خود متکی هستند. برانگیختن احساسات مخاطب مانند عصبانیت، هیجان، خوشحالی یا ناراحتی باعث جذب احساسات مخاطب به محصول می شود. برانگیختن حس کنجکاوی در مشتری، تاثیر شایانی در فروش دارد.
ایجاد وابستگی مثبت:
هنگامی که مخاطب، تبلیغات محصول شما را می بیند، اگر حس خوشحالی، نیاز و یا تحقق اهداف خود را در محصول ببیند، احتمالا توجهش به محصول جلب می شود و تبلیغ شما را به خاطر می سپارد و خرید خود را قطعی می کند. مشاوران تبلیغاتی، احساسات ناخودآگاه را در مشتری ایجاد می کنند به امید آن که مشتری، وابستگی مثبتی به محصول پیدا کند.
معرفی منافع به جای مشخصات:
منافع و جزئیات یک محصول با یکدیگر متفاوتند. مشخصات محصول شامل جنس، وزن، مواد تشکیل دهنده، نوع مصرف و … می باشد. اما منافع بیان می کند که مشتری چرا باید محصول را خریداری و استفاده نماید و چه تاثیری روی زندگی فرد می گذارد. در تبلیغات باید روی منافع محصول تمرکز کنید و نه ساختار فیزیکی آن. در تبلیغات، در مورد تاثیرهای مثبت استفاده از محصول صحبت کنید تا تبلیغات خلاقانه و پرسودی را تولید کرده باشید.
روایت داستان:
داستان پردازی یکی از تکنیک های تبلیغاتی بسیار تاثیرگذار است. بسیاری از تبلیغات تلویزیونی از این روش استفاده می کنند تا تاثیر محصول را در زندگی واقعی مخاطبان نشان دهند. تحقیقات و تجارب نشان داده که استفاده از داستان و نمایشنامه، مزایای یک برند را باورپذیرترمی کند و بین فروشنده و خریدار، تعامل بیشتری برقرار می شود.
مشاور برند سازی چیست؟
هر شخصی که به تازگی کسب و کاری را به راه انداخته، نیاز به یک مشاور برندسازی دارد. ساخت برندی که متناسب با نوع خدمات و محصولات شما باشد و بتواند معنای خوبی را به کاربر انتقال دهد، کار ساده ای نیست. برند سازی با بازاریابی و تبلیغات گسترده صورت می گیرد.
تفاوت تبلیغات و بازاریابی چیست؟
بازاریابی بیانگر این است که یک شرکت، روش هایی را کشف کند تا مشتریان ترغیب به خرید محصولات شوند. اما تبلیغات، روش ها و ترفندهای ساخت پیام های قانع کننده است برای رسیدن به اهداف بازاریابی و فروش. در واقع تبلیغات مانند یک چتر برای برقراری ارتباط با مخاطبان عمل می کند.
بازاریابی شامل موارد بسیاری است که تبلیغات، زیر مجموعه ی آن محسوب می شود. استراتژی بازاریابی بسیاری از شرکت ها معمولا شامل یک برنامه ی تبلیغاتی قوی و پایدار است تا مشتری را مجاب به خریداری از محصولات نماید و میزان فروش و سودآوری را بالا ببرد.
تفاوت تبلیغات و برندینگ چیست؟
برندینگ یک مبحث جامع تر از تبلیغات است و تبلیغات، زیرمجموعه ی برندینگ به حساب می آید. شرکت ها و سازمان ها با استفاده از تبلیغات، استراتژی های برند را اجرایی می کنند و سعی در تفهیم برند به مخاطبان دارند. در طول فرایند تبلیغات، بخشی از اهداف این است که میزان شناخت و درک مخاطب نسبت به برند را افزایش دهند.
سخن پایانی
اگر شما صاحب کسب وکاری هستید که به تازگی شروع به فعالیت نموده اید، بهتر است در انتخاب نوع و روش تبلیغات، محتاط عمل نمایید. زیرا با زیاد هزینه کردن در تبلیغاتی که روش آن نادرست است، زیان مالی زیادی می بینید. پس بهتر است برای تبلیغات سازمان خود، از یک مشاور کاربلد کمک بگیرید تا از ضررهای احتمالی جلوگیری شود.
منبع: