مستمری مددجویان بهزیستی مستقیماً به حساب ذینفع نهائی (حسب مورد سرپرست خانوار) براساس شناسه ملی اعلامی از سوی سازمان بهزیستی کل کشور به حساب یک میلیون و ۴۹۳ هزار و ۷۲۴ نفر مددجوی این سازمان واریز و قابل برداشت است.
همچنین مستمری مددجویان کمیته امداد به حساب کمیته امداد امام خمینی (ره) واریز و از طریق آن سازمان به حساب مددجویان تحت پوشش واریز خواهد شد.
بنابراین گزارش امسال مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
حساب سرپرستان خانوار دهکهای اول تا سوم واریز شد.
یارانه کمک معیشتی مرحله ١٧٠ مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴ به حساب ۱۰ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۷۲۶ سرپرست خانوار دهکهای اول تا سوم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانهها، یارانه مرحله ١٧٠ به مبلغ ١١١ هزار و ۵٢۶ میلیارد ریال بر اساس دهکبندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ازای ۲۷ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۸۰۱ نفر در دهکهای اول تا سوم توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
بنابراین گزارش در سالهای گذشته پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام میشد؛ اما از بهمنماه سال ۱۴۰۲ پرداخت یارانه براساس زمانبندی انجام شود.
بدینترتیب مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بیستم هرماه، یارانه نقدی و معیشتی خانوار دهکهای یک تا سه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر ۲۵ هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوارهای مشمول به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان سیام هر ماه و یارانه دارو و هزینه حملونقل و ذخیرهسازی سوخت، از ابتدای ماه انجام میشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز از ارائه ۶۳۰۱ فقره تسهیلات اشتغال با مبلغ ۷۳۶ میلیارد تومان به مددجویان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
پورمنافی گفت: این تسهیلات در قالب طرحهای دامداری، کشاورزی، صنایع تولیدی، خدماتی و صنایع دستی در جهت توانمندی اقتصادی خانوادههای نیازمند پرداخت شده است.
او با بیان اینکه توجه ویژه ای به توانمند سازی و ایجاد فرصتهای شغلی در چند سال اخیر شده است گفت: علاوه بر تسهیلات اشتغال به آموزش، کاریابی و طرح راهبران شغلی نیز توجه شده است و ۶۳۰۱ فقره تسهیلات اشتغال با مبلغ ۷۳۶ میلیارد تومان به مددجویان در سال ۱۴۰۳ پرداخت شده است.
روح اله صالحی روز یکشنبه در جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری با هلال احمر استان، افزود: تقویت خدمات مردم پایه برای جامعه هدف باید به عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد و هم افزایی دو دستگاه در این بخش ظرفیت ها را افزایش خواهد داد.
وی با بیان اینکه روح کار جهادی در جمعیت هلال احمر زنده است، افزود: تلاش بی وقفه و وقت گذاری در این حوزه نمود داشته و برجسته است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با ارائه گزارشی از اقدامات مشترک کمیته امداد و هلال احمر در بحث طرح یاس و همچنین ارائه خدمات به بیماران خاص، افزود: یکی دیگر از اقدامات مشترک این دو دستگاه در بحث ارائه خدمات پزشکی از طریق گروه های جهادی در سال قبل بود که بازخورد بسیار خوبی داشت.
وی همچنین از برنامه ریزی برای ساخت مسکن برای جامعه هدف تا دو سال آینده خبر داد و گفت: امیدواریم با همکاری و هم افزایی دستگاه های مرتبط این مهم در مدت مقرر محقق شود.
صالحی با بیان اینکه در حوزه زکات نیز ۷۴ هزار خدمت به جامعه هدف ارائه شد، اضافه کرد: این خدمات در بخش های مختلف به نیازمندان ارائه شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات کمیته امداد در حوزه ارائه خدمات به مددجویان را فعالیت کلینیک رز عنوان کرد و گفت: این کلینیک به صورت تخصصی در حوزه مشاوره فعالیت دارد.
صالحی تصریح کرد: در این راستا یکی از ارکان تاثیرگذار در بخش توانمندسازی جامعه هدف، بحث خدمات فکری و فرهنگی است چون اگر تفکر،کار و تلاش در جامعه هدف ایجاد شود بیشترین تاثیرگذاری را در بحث توانمندسازی به دنبال دارد و گامهای بلندی برداشته میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان به برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت جامعه هدف این نهاد اشاره کرد و گفت: امیدواریم با بهره گیری از ظرفیت مساجد و با همکاری مشترک هلال احمر بتوانیم گام های خوبی در این حوزه برداریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز در این جلسه، گفت: طرحهایی که میان هلال احمر و کمیته امداد اجرا میشود پیوست فرهنگی و اشتغالزایی دارد و با اجرای آنها کاهش آسیبهای اجتماعی را شاهد خواهیم بود.
حکمت الله هاشمی افزود: اعضای هلال احمر سرمایههای اجتماعی این نهاد هستند که از این ظرفیت برای خدمت رسانی به مردم به ویژه نیازمندان استفاده می شود.