چطور از شر ارور http error 500 خلاص بشم؟

http error 500

فهرست مطالب

حتما تاکنون که با سیستم مدیریت محتوا وردپرس کار کرده اید با ارور های مختلفی برخورد کرده باشید، در دنیای اینترنت یکی از مشکل های آزار دهنده http error 500 می باشد که بسیاری از مدیران سایت برای رفع این مشکل نمی دانند چکاری باید انجام دهند. امروز قصد داریم تا شما را با رفع این ارور آشنا کنیم تا از دست این مشکلات در امان باشید. برای رفع مشکل http error 500 در ادامه مقاله همراه ما باشید.

حتما این مقاله رو بخونیدروش های اساسی رفع مشکل HTTP 500 Internal Server در وردپرس

این یک مشکل رایجی است که بعید می دونم کسی از وردپرس استفاده کرده باشه و با این مشکل روبرو نشده باشه، این رو به قاطعیت میگم چون واقعا این مشکل هست و هر چقدر هم حرفه ای باشید با زهم گریبان گیر شما خواهد شد. فقط دوستان عزیز وقتی با این ارور مواجه شدید اصلا نگران و دستپاچه نشوید چون با چند روش می تونیم این مشکل رو رفع کنیم.

مشکل http error 500 در وردپرس
راه حل رفع مشکل http error 500 در وردپرس

[toc]

خطای http error 500

این خطا فقط مختص به وردپرس نمی باشد و تمامی سرور ها شاید دچار این مشکل شده باشند ولی در بیشتر سایت های وردپرسی اغلب بیشتر این مشکلات بر سر افزونه های مختلف و یا خرابی فایل htaccess. رخ می دهد، و در بعضی اوقات شاید مشکل از محدود بودن حافظه PHP باشد. قابل ذکر است که این مشکل بیشتر در قسمت ورود به پنل برای شما رخ می دهد و لود سایت هیچ گونه مشکل برای خوانایی ندارد، ما برای این مشکل شما طرفند هایی را آموزش خواهیم داد.

خرابی فایل htaccess.

همانطور که در قسمت بالاتر به شما گفتیم یکی از علت های این ارور در سیستم مدریت محتوای وردپرس خرابی این فایل می باشد. در زیر شما با چند روش آشنا خواهید شد.

Filezill

در اولین قدم ما برای آنکه متوجه شویم که فایل ما خراب است یا نه باید نام آن را تغییر دهیم، برای این کار ما می توانیم از یک نرم افزار کاربردی برای اتصال به سرور به نام فایل زیلا استفاده کنیم، بعد از وارد کردن اطلاعات و وارد شدن به سیستم، وارد پوشه های اصلی وردپرس یعنی wp-content , wp-admin و wp-includes می شویم و نام پوشه htaccess. را در این سه پوشه تغییر می دهیم مانند : testhta ، اگر در این حالت سایت شما از این ارور بگذرد یعنی خرابی از این فایل می باشد که شما آن را حل کرده اید و اگر پس از تغییر نام این فایل ارور هنوز در جریان باشد یعنی مشکل از جایی دیگر می باشد و شما می توانید دوباره نام را بازگردانی کنید.

افزونه ها

یعضی وقتا ممکن است با نصب کردن افزونه های ناشناس، خرابی در سایت شما پیش بیاید، به همین منظور ما در این قسمت باید تمامی افزونه های خود را یکبار غیر فعال کرده تا دریابیم که مشکل از افزونه ها می باشد و یا خیر در صورت سالم بودن افزونه ها و خرابی مجدد سایت از این گزینه مانند گزینه پیشین عبور می کنیم، زمانی که شما نمی توانید به پنل خود دسترسی داشته باشید برای غیرفعال کردن این افزونه ها با نرم افزار فایل زیلا می توانیم نام پوشه plugin را از داخل فولدر wp-Content تغییر دهیم تا تمامی افزونه های شما از دسترس خارج شوند.

فضای حافظه PHP

و آخرین مشکلی که می توان در مورد آن بحث کردن عبور از حافظه PHP می باشد که شما برای تست کردن این کار می توانید فایل wp-confing را ویرایش کرده و کد زیر را درون آن وارد نمایید.

define('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

شما با وارد کردن این کد به احتمال زیاد مشکل خود را حل کرده اید و می توانید از این ارور سخت جان سالم به در ببرید 🙂

مشکل در کدنویسی

یکی از دلایلی که این مشکل را به وجود می آورد این است که اگر مشکل کدنویسی حتی یک حرف یا یک کلمه در قالب و یا در افزونه ها باشد با ارور http error 500 متوجه می شوید. چون من خودم یه بار این مشکل برام پیش اومد که هر کاری کردم درست نشد و یه بار رفتم کد های قالب رو چک کردم و دیدم که یک فایل رو آنتی ویروس هاست به قرنطینه میفرسته و کد های قالب نمی تونه اون فایل رو بخونه و این ارور رو بهم می داد.

پس اگر با روش های بالا مشکل شما حل نشد فایل های php قالب را چک کنید شاید خط، کلمه و یا حرفی اضافه در قالب وجود دارد و آن را حذف کنید و همچنین می توانید قبلش به مدیریت هات تیکت بدید تا شاید مشکل از هاست هست.

برای مطالعه دیگر مقاله های آموزش وردپرس می توانید از سایت ما این آموزش ها را بصورت رایگان دریافت و یا مشاهده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید