آموزش مدیریت کاربران در وردپرس | انواع نقش های کاربری در وردپرس

wordpress tutorial 2020 24

فهرست مطالب

سلام. با جلسه بیست و چهارم از دوره آموزش وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم، در این جلسه می خواهیم نحوه مدیریت کاربران در وردپرس رو با هم دیگر یاد بگیریم.

آموزش مدیریت کاربران در وردپرس | انواع نقش های کاربری در وردپرس
آموزش مدیریت کاربران در وردپرس | انواع نقش های کاربری در وردپرس

[toc]

کاربران در وردپرس

کاربران در وب سایت بسیار نقش مهمی دارند یا بهتر بگم کاربران ثروت اصلی هر وب سایت یا کسب و کاری محسوب میشود و باید مدیریت دقیق و درست نسبت به کاربران داشته باشیم. اگر می خواهید که کاربران از سایت شما راضی باشند باید بتوانید مدیریت درست و دقیقی داشته باشید.

در این بخش، ما در مورد نقش کاربران در وردپرس و همچنین چگونه کاربران را مدیریت کنیم، یاد می گیریم. هر کاربر نقش خود را در وردپرس دارد. نقش ها مانند مجوزهای داده شده به یک کاربر خاص برای دسترسی به سایت وردپرس است. این نقش ها تنها توسط مدیرت وب سایت (Admin) می تواند اختصاص یابد.

اول از هر کاری باید با نقش های کاربران در وردپرس آشنا شوید تا بتوانید بهتر کابران را مدیریت کنید البته این نقش ها به صورت کامل در ویدئوی آموزش مطرح شده و توضیح داده شده است ولی باز هم در زیر می توانید با این نقش ها آشنا شوید.

نقشه های پیشفرض کاربران

در اینجا چندین نقش از پیش تعیین شده در وردپرس وجود دارد :

  • مدیر کل (Administrator) – مدیر دارای همه حقوق و مجوزها است یک مدیر می تواند هر کاری را در سایت وردپرسی انجام دهد مانند ایجاد مدیران بیشتر، دعوت از کاربران بیشتر و همچنین حذف آنها.
  • ویرایشگر (Editor) – ویرایشگر دسترسی به تمام پست ها، صفحات، نظرات، دسته ها، برچسب ها و لینک ها دارد. آنها می توانند هر پست یا صفحه را ایجاد، منتشر، ویرایش و یا حذف کنند.
  • نویسنده (Author) – نویسنده تنها می تواند ارسال پست، آپلود تصاویر، ویرایش و انتشار پست های خود را انجام دهد.
  • مشارکت کننده (Contributor) – این کاربران تنها می توانند پست های خود را تا زمان انتشار پیشنویس و یا ویرایش کنند. آنها می توانند پست ها و صفحات خود را ایجاد کنند، اما نمی توانند آنها را منتشر کنند. آنها نمیتوانند تصاویر یا فایل ها را آپلود کنند، اما می توانند وضعیت سایت شما را ببینند. هنگامی که آنها می خواهند پستی را منتشر کنند، ابتدا باید به طور شخصی به مدیر برای بررسی منتقل شود. هنگامی که پست تایید می شود، می تواند پست را منتشر کند.
  • دنبال کننده (Follower) – دنبال کننده فقط می تواند پست ها را بخواند و اظهار نظر کند. دنبال کنندگان کسانی هستند که برای دریافت به روز رسانی وارد حساب کاربری خود شده اند.
  • بیننده (Viewer) – مشاهده کنندگان تنها می توانند پست های شما را مشاهده کنند؛ آنها نمیتوانند ویرایش کنند اما فقط میتوانند درباره پستها نظر دهند.

ایجاد کاربر جدید

منوی کاربران در وردپرس به شما این امکان را می دهد که کاربران را با نقش های مختلف اضافه کنید. پس از ایجاد، کاربر می تواند با استفاده از نام کاربری و رمز عبور به سایت شما وارد شود.

نقش های وردپرس شامل مدیر، ویرایشگر، نویسنده، همکار و مشترک می شود (که در بالا توضیح داده شده). این سطوح مجوز های یک کاربر رب برای دسترسی به محتوای سایت کنترل می کند، از جمله توانایی نوشتن، ویرایش یا انتشار مطالب در سایت و … . کاربرانی که دارای نقش های دسترسی کمتری هستند، گزینه های کمتری در داشبورد وردپرس هنگام ورود به سیستم مشاهده می کنند.

1 – برای اضافه کردن یک کاربر جدید به سایت وردپرسی خود، وارد پیشخوان مدیریت خود شوید و بر روی منوی کاربران کلیک کنید.

2 – روی لینک افزودن جدید واقع در منوی کاربران در بالا سمت راست کلیک کنید.

3 – نام کاربری، آدرس ایمیل، نام، نام خانوادگی، وب سایت و رمز عبور را برای کاربر وارد کنید.

4 –  اگر این کاربر با نام تجاری است، ایده خوبی است برای ارسال این رمز عبور به کاربر جدید از طریق ایمیل اقدام کنید و فقط کافیه که تیک رو بزنید.

5 – بعد، نقش مشترک را برای کاربر انتخاب کنید. (برای آشنایی با نقش ها در وردپرس به قسمت بالا در همین مقاله بروید)

6 – حالا می توانید در قسمت “همه کاربران” کاربر ایجاد شده را ببینید.

در حالت اصولی باید قسمت ثبت نام و ورود کاربر در سایت باشد تا کاربر بتواند در سایت قبت نام کند. البته فرم ثبت نام و ورود در تمامی سایت ها وجود دارد و اگر کاربر بخواهد خریدی انجام دهد و یا از امکانات بیشتر وب سایت استفاده کند باید در سایت عضو شود. برای قرار دادن فرم ثبت نام و ورود در جلسه های بعدی با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید