بازنشستگان در آستانه دریافت وام و تخفیف‌های ویژه

وام و تخفیف‌های ویژه بازنشستگان در راه است

فهرست مطالب

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز پرداخت وام ضروری و وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از هفته آینده خبر داد. همچنین طرح خرید اقساطی و تخفیف هتل‌ها نیز در راه است.

به گزارش بنکر (Banker)، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که از هفته آینده، پرداخت وام‌های ضروری بازنشستگان و وام ازدواج فرزندان آن‌ها آغاز خواهد شد. همچنین، در سه ماه آینده، تفاهم‌نامه‌ای با شبکه فروشگاهی برای اجرای طرح خرید اقساطی ویژه بازنشستگان امضا خواهد شد.

وام و تخفیف‌های ویژه بازنشستگان در راه است. کدام یک از موارد زیر احتمالاً جزو این تسهیلات نخواهد بود؟

تخفیف هتل‌ها و طرح‌های رفاهی جدید در راه است

حجت میرزایی، مدیرعامل صندوق، با حضور در مراسم تجلیل از بازنشستگان استان تهران، از آغاز ارائه تخفیف‌ در هتل‌های ایران‌گردی و جهان‌گردی برای بازنشستگان خبر داد. وی بازنشستگان را فرهیختگان جامعه خواند و بر تداوم حمایت‌های رفاهی تأکید کرد.

بازنشستگان خواستار احداث خانه امید در تهران و البرز شدند

در این مراسم، محمد کردی، مدیر کانون بازنشستگان استانداری البرز، با اشاره به نبود خانه امید در استان‌های تهران و البرز، خواستار توجه ویژه مدیرعامل برای ایجاد خانه امید در سال ۱۴۰۴ شد. او همچنین پیشنهاد تخفیف ۵۰ درصدی و پرداخت اقساطی برای استفاده از اماکن رفاهی را مطرح کرد.

طراحی کارت شناسایی متحدالشکل برای بازنشستگان

یکی دیگر از مطالبات مهم مطرح‌شده، طراحی کارت شناسایی متحدالشکل برای بازنشستگان کشوری بود؛ اقدامی که می‌تواند به تقویت منزلت اجتماعی این قشر اثرگذار منجر شود.

درخواست برای فعال‌تر شدن بانک صادرات در خدمات مالی بازنشستگان

کردی همچنین خواستار نقش‌آفرینی فعال‌تر بانک صادرات در ارائه خدمات مالی به بازنشستگان شد و بر الگوگیری از بانک رفاه در این زمینه تأکید کرد.

منبع:ایسنا