آموزش بافت پانچو زنانه

فهرست مطالب

با سلام به همه هنرمندان عزیز. در این آموزش قصد داریم روش بافت یک پانچو بلند زنانه را با هم یاد بگیریم.
این پانچو با دوخت زنجیره‌ای و پایه بلند بافته می‌شود.

وسایل لازم:

– کاموای برجوم اسپرت، وزن ۱۰۰ گرم و کد ۱۹۰۰: ۳ کلاف
– قلاب پلاستیکی سایز ۳ میلی‌متر: یک عدد

**مرحله اول:**

ابتدا با کاموای برجوم اسپرت کد ۱۹۰۰ یک زنجیره می‌زنیم، سپس آن را به شکل دایره درمی‌آوریم و طبق نقشه پیش می‌رویم.
وقتی قد کار به ۴۰ سانتی‌متر رسید، بخش دوم را جداگانه و بدون اتصال به بخش اول، به صورت رفت و برگشت می‌بافیم تا طول آن به ۹۰ سانتی‌متر برسد.
در پایان، دور یقه را با ۲ رج پایه کوتاه تکمیل می‌کنیم.

برای خرید وسایل و لوازم مورد نیاز این دوره آموزشی، روی عکس‌های زیر کلیک کنید.

                         

در مرحله بعد، می‌توانید این پانچو را با یک شال و کلاه بافتنی هماهنگ کنید تا یک ست کامل و زیبا داشته باشید. اگر دوست دارید، حتی می‌توانید شال و کلاه را خودتان با میل و به رنگ دلخواه ببافید تا ست شما کاملاً منحصربه‌فرد و مطابق سلیقه‌تان شود.

اگر به بافتن و کار با قلاب علاقه دارید، به شما پیشنهاد می‌کنم که تریکو بافی را امتحان کنید. یادگیری بافت سبد تریکو می‌تواند یک فعالیت هنری جذاب و لذت‌بخش برای شما باشد.