معرفی و کاربرد المان های مختلف در صفحه ساز المنتور

elementor wigets min

فهرست مطالب

همانطور که میدانید المنتور امروزه به محبوب ترین صفحه ساز در وردپرس تبدیل شده است و شما میتوانید از طریق آن هر نوع سایتی را طراحی و اجرا کنید، یکی از مزیت های این افزونه المان های ویژه المنتور است که شما المان های زیادی را در اختیار دارید و میتوانید از آنها برای طراحی سایت خود استفاده کنید تا یک سایت خلاقانه و بسیار خوب داشته باشید، المان های المنتور تعداد زیادی دارند و شما اگر بخواهید از آنها استفاده کنید و دانشی از المنتور نداشته باشید پس حتما سایت غیر حرفه ای خواهید داشت به همین دلیل باید کاربر و مزیت های این المان ها را بشناسید تا بتوانید یک سایت حرفه ای برای خود طراحی کنید.

ما در یک سری مقاله میخواهیم کاربرد این المان ها و مزیت های آنها را به شما معرفی کنیم که بتوانید با این المان ها آشنا شوید و از آنها در سایت های خود استفاده کنید، پس در این سری مقاله ها که به صورت قسمتی در ایلین وب منتشر میشوند با ما همراه باشید و همه المان های المنتور را بشناسید.

شناخت کلی با انواع المان ها در المنتور

خیلی خب در این بخش میخواهیم یک سری توضیحات درباره المان های المنتور به شما دهیم که بتوانید در روند آموزش آنها را به صورت جزئی به شما معرفی خواهیم کرد و میتوانید سایت خود را با استفاده از آنها طراحی کنید.

در واقع در منو ویرایش المنتور یک سری المان داریم که میتوانید از آنها برای طراحی سایت استفاده کنید، اگر با دقت به این المان ها توجه کنید متوجه خواهید شد که این المان ها به صورت تب بندی شده قرار داده شده اند که شما بتوانید به سادگی آنها را پیدا کنید.

توجه: ما در این سری از مقالات آموزشی میخواهیم هم المان های المنتور و هم المان هایالمنتور پرو را مورد بررسی قرار دهیم و اگر از نسخه رایگان المنتور استفاده میکنید پیشنهاد میکنیم که نسخه پریمیوم این افزونه هم نصب و استفاده کنید تا همه این المان ها را در دسترس داشته باشید و بتوانید از آنها استفاده کنید.

المان های مختلف در المنتور

در منوی ویرایشگر المنتور 4 تب وجود دارد که هر کدام از این تب ها یک سری المان ها را در خود دارند و شما میتوانید از آنها استفاده کنید، ما در این سری مقالات میخواهیم تمامی این المان ها را مورد بررسی قرار دهیم تا در زمان طراحی سایت های خود به مشکل بر نخورید و با تمامی آنها آشنایی داشته باشید.

در این مقاله میخواهیم المان های تب المان‌های پایه را معرفی کنیم و کاربرد های آنها را به صورت تک به تک به شما توضیح دهیم، این المان ها خیلی در سایت مهم هستند و شما حتما برای طراحی سایت از آنها استفاده خواهید کرد پس فقط آنها را به عنوان المان های ضعیف و پایه مشاهده نکنید اگر بتوانید به صورت حرفه ای از آنها استفاده کنید حتما این المان ها بسیار حرفه ای خواهند بود.

معرفی کاربرد های المان های پایه در المنتور

خیلی خب در این بخش با المان های پایه المنتور آشنا خواهید شد و با اولین المان در این تب شروع میکنیم که کاربرد های آنرا به شما معرفی کنیم.

المان بخش داخلی در المنتور

المان بخش داخلی در المنتوراین المان در المنتور خیلی پر کارد است و برای اینکه شما یک بخش را به دو بخش دیگر تبدیل کنید استفاده میشود، در واقع مثلا شما یک ساختار دو بخش ایجاد کردید که میخواهید یکی از بخش های آنرا به دو بخش دیگر تبدیل کنید این المان میتواند یک بخش را به چندین بخش متفاوت تبدیل کند که المان های دیگری را در بخش های ساخته شده میتوانید اضافه کنید.

اگر خود شما المنتور را نصب کنید و این المان را در یک بخش قرار دهید متوجه خواهید شد که چه کاربردی دقیقا دارد، این المان هیچگونه تنظیمات سخت و خاصی ندارد و شما میتوانید بدون نیاز هیچگونه دانشی آنرا در بخش های سایت خود قرار دهید، در ضمن این المان و کلیه المان های پایه المنتور در نسخه رایگان المنتور وجود دارند و نیاز به نصب نسخه پریمیوم افزونه المنتور نیست.

المان سربرگ در المنتور

المان سربرگ در المنتورالمان دوم در المان های پایه المنتور سربرگ است که شما میتوانید با استفاده از آن یک سربرگ و یا یک متن برجسته را در سایت خود به نمایش بگذارید، سربرگ ها در سایت شما بسیار مهم هستند و حتی در سئو هم بسیار تاثیر گذار هستند که شما باید دقت کنید از آنها به صورت اصولی استفاده کنید که تاثیر منفی هم در سئو شما نداشته باشد و طراحی کلی سایت شما هم با سربرگ های بیهوده خراب نشود، پس حتما توجه داشته باشید به این المان در سایت خود نیاز دارید اما استفاده بی رویه هم نباید از آن داشته باشید.

شما از این سربرگ میتوانید برای به نمایش گذاشتن نام سایت یا عنوان های فعالیت سایت استفاده کنید که در استفاده اولیه از این المان اصلا استایل خوبی نخواهید داشت و باید به آن استایل اضافه کنید.

المان سربرگ در المنتور

برای درست کردن استایل این سربرگ میتوانید به تب استایل مراجعه کنید از طریق این تب قادر به انجام تغییر فونت و رنگ این متن خواهید بود و حتی میتوانید یک سایه برای متن خود در نظر بگیرید که اینکار خیلی حرفه ای نیست و بهتر است متن خود را به صورت ساده بنویسید و سایه به آن اضافه نکنید چون اضافه کردن سایه به متن برای طرح های قدیمی بوده است و در واقع الان از آن استفاده نمیشود.

المان تصویر در المنتور

المان تصویر در المنتورتصویر در هر وب سایتی بسیار مهم است و هر سایتی تقریبا 60 درصد آن با تصویر ایجاد میشود، پس شما هم باید حتما از تصویر در سایت خود استفاده کنید تا یک سایت جذاب داشته باشید، در واقع سایت هایی که تصویر ندارند و از آن استفاده نمیکنند اصلا جالب نیستند، المنتور هم یک المان برای استفاده تصویر در سایت دارد که شما از طریق آن میتوانید تصویر خود را در هر جایی است سایت میتوانید استفاده کنید، در ضمن این المان دقیقا به کتابخانه وردپرس شما ست شده است و میتوانید تصاویر خود را از رسانه سایت خود در سایت به نمایش بگذارید.

المان تصویر در المنتور

شما در هر مکانی از سایت خود از این المان استفاده کنید، میتوانید از تب محتوا تصویر خود را مشخص کنید که چه تصویری در مکان مورد نظر استفاده شود، در بخش بعدی میتوانید اندازه عکس را مشخص کنید که تصویر در سایت شما به درستی نمایش داده شود، در بخش چیدمان شما میتوانید مشخص کنید که تصویر در کدام سمت سایت نمایش داده شود.

در قسمت پیوند هم میتوانید یک لینک برای تصویر مورد نظر خود اضافه کنید تا هر کسی بر روی این لینک کلیک کرد به یک صفحه دیگر ارجاع داده شود.

المان تصویر در المنتور

از تب استایل خواهید توانست که یک سری تنظیمات دیگر مربوط به تصویر را وارد کنید  در بخش اول خواهید توانست که یک عرض برای تصویر خود در نظر بگیرید و یا یک محدودیت برای سایز عکس در نظر بگیرید که هر عکسی با هر سایزی وارد سایت شود با یک سایز خاص در سایت به نمایش در آید.

در بخش بعدی تب استایل میتوانید شفافیت تصویر را مشخص کنید و یا یک سر فیلتر های Css برای تصویر ایجاد کنید که رنگ و کنتراست تصویر را تغییر دهید.

ویرایشگر متن در المنتور

ویرایشگر متن در المنتوراین المان به شما کمک میکند که یک متن چند خطی یا چند پاراگرافی را در سایت اضافه کنید اگر دقت کنید با استفاده از المان سربرگ میتوانستید فقط یک متن را برای عنوان قرار دهید اما از طریق این المان میتوانید یک متن بلند و طولانی تری را در سایت قرار دهید.

این المان بیشتر برای نمایش یک سری اطلاعات و توضیحات به کار میرود، حتما از این المان در سایت خود اضافه کنید، این المان هم تنظیمات خاصی ندارد و شما میتوانید یک متن را استفاده کنید و از طریق تب استایل رنگ و یا فونت آنرا تغییر دهید.

المان ویدئو در المنتور

المان ویدئو در المنتورالمان ویدئو در المنتور به شما کمک میکند که یک یا چند ویدئو را در سایت خود به نمایش بگذارید، ویدئو ها خیلی میتوانند در درگیر کردن کاربران با سایت کمک کنند، برای مثال یک ویدیو 5 دقیقه در سایت خود به نمایش بگذارید و کاربر آنرا مشاهده کند این یعنی کاربر 5 دقیقه بیشتر در سایت شما مانده و از این طریق رتبه گوگل شما هم بهتر خواهد شد.

این المان را میتوانید در مکان از سایت قرار دهید و بعد ویدیو خود را در این المان قرار دهید که به نمایش بگذارد، این المان 4 روش را برای نمایش و اپلود ویدئو در سایت را برای شما فراهم کرده که هم میتوانید از یوتیوب، ویمئو، دیلی موشن و حتی از هاست خودتان ویدئو را به نمایش بگذارید.

المان ویدئو در المنتور

پیشنهاد میکنیم که حتما از سرویس های نمایش ویدئو استفاده کنید چون تعداد ویدئو های شما در سایت زیاد شوند فضای زیادی از هاست شما اشغال خواهد شد و به همین دلیل سرعت سایت شما بسیار کاهش خواهد یافت.

المان دکمه در المنتور

المان دکمه در المنتورالمان دکمه در المنتور به شما کمک میکند که یک سری دکمه ها را با استایل های مختلف در سایت خود قرار دهید، برای مثال در بعضی از سایت ها مشاهده کردید که یک سری دکمه با عنوان های مختلف وجود دارد مثل دکمه ورود و ثبت نام در سایت های مختلف را میتوانید مشاهده کنید، المان دکمه در المنتور هم دقیقا همین کار را برای شما انجام خواهد داد و شما میتوانید یک سری دکمه در سایت خود قرار دهید و استایل و یا رنگ و فونت آنها را به کلی تغییر دهید.

المان دکمه تنظیمات پیچیده ای ندارد و شما میتوانید یک سری تنظیمات ساده را برای آن اعمال کنید، در کادر اول باید نوع دکمه خود را انتخاب کنید که تفاوتی ندارد چه نوعی میخواهید انتخاب کنید، در کادر دوم متن داخل دکمه را باید بنویسید که این متن میتواند اختیاری باشد.

المان دکمه در المنتور

در کادر پیوند میتوانید یک لینک قرار دهید تا کاربر بعد از کلیک کردن بر روی این دکمه به یک لینک یا سایت دیگر ارجاع داده شود، برای مثال اگر میخواهید دکمه ورود و ثبت نام در سایت خود ایجاد کنید باید لینک صفحه ثبت ام و ورود سایت خود را در این کادر قرار دهید تا کاربر با کلیک کردن به روی آن به صفحه ورود برود.

در بخش چیدمان باید مشخص کنید که دکمه در کدام بخش سایت قرار بگیرد برای مثال میتوانید آنرا در سمت چپ، راست یا وسط قرار دهید، در اخرین بخش هم یعنی اندازه میتوانید اندازه اصلی دکمه را مشخص کنید.

المان جداکننده در المنتور

المان جداکننده در المنتورخیلی خب یکی دیگر از المان های پایه وردپرس المان جدا کننده است که میتوانید با استفاده از آن یک خط به صورت عمودی در سایت خود ایجاد کنید و بین المان های دیگر سایت خود یک جداکننده داشته باشید، برای مثال میتوانید زیر هر تیتر سایت خود یک جداکننده قرار دهید، اینکار باعث میوشد که تیتر شما با متن اصلی اشتباه گرفته نشود.

المان فاصله گذار در المنتور

المان فاصله گذار در المنتورشما میتوانید با استفاده از این المان یک فاصله در بین المان های خود ایجاد کنید که همه المان های سایت در کنار همدیگر قرار نگیرند، فاصله ای که این المان بین بخش های سایت شما به صورت پیش فرض میگذارد 50 پیکسل که شما میتوانید از طریق تب استایل آنرا کم و یا زیاد کنید.

المان نقشه گوگل در المنتور

المان نقشه گوگل در المنتورشما میتوانید با قرار دادن این المان در سایت خود یک نقشه گوگل به نمایش بگذارید که کاربران بتوانند مکان شرکت یا دفتر شما را سریعا پیدا کنند، این المان بیشتر در صفحه های ارتباط به ما و درباره ما به نمایش گذاشته میشود که میتوانید شما هم در این برگه های سایت خود انرا قرار دهید، هر مکانی هم میتوانید برای این نقشه تعریف کنید که به نمایش بگذارد البته احتمالا این المان برای دامین های ایرانی محدود شده است و شما باید برای استفاده از آن باید یک دامین بین المللی و غیر ایرانی داشته باشید.

المان نقشه گوگل

برای اینکه بتوانید یک نقشه و مکان خاصی را در این الما تعریف کنید باید از طریق تب محتوا و بخش اول این تب مکان دقیق خود را مشخص کنید که نمایش داده شود، اینکار اصلا سخت نیست و فقط لازم است از طریق گوگل مپ مکان دقیق خود را پیدا کنید.

المان آیکن در المنتور

المان آیکن در المنتورخیلی خب به آخرین المان در بخش المان های پایه المنتور رسیدیم، این المان برای نمایش دادن ایکن در سایت استفاده میشود و شما میتوانید انواع آیکن را در بخش های مختلف سایت خود نمایش دهید این المان با سایت Font Awesome متصل است و تمامی ایکن های این سایت در این المان وجود دارد که شما محدودیتی در استفاده از آنها ندارید و سریعا میتوانید آنها را در سایت خود با چند کلیک به کار ببرید.

سخن پایانی

ما در این مقاله سعی داشتیم که تمامی المان های پایه المنتور را مورد بررسی قرار دهیم و کاربر های هرکدام از آنها را به شما توضیح دهیم که در طراحی سایت با همه آنها آشنا باشید و بتوانید از آنها استفاده کنید، المان های پایه در المنتور نیاز به نصب نسخه پرو ندارند و شما آنها را در نسخه رایگان المنتور هم دارید، امیدواریم از خواندن این مقاله اطلاعات ارشمندی را دریافت کرده باشید و از مطالعه این مقاله لذت برده باشید، در مقاله های بعدی هم به معرفی دیگر المان های المنتور خواهیم پرداخت تا با همگی این المان ها آشنا شوید.

۲ دیدگاه دربارهٔ «معرفی و کاربرد المان های مختلف در صفحه ساز المنتور;

  1. سلام و درود به تیم فوق العاده آیلین وب
    ممنون از آموزش های عالیتون
    سوالی که دارم این هست که المان اسلایدری هست که بتونیم لبه ی کادر رو گرد کنیم؟؟؟
    چون المان های خود المنتور اجازه نمیدن
    ممنون از شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید