سلام دوستان عزیز. با جلسه هشتم از دوره آموزش وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم، در این جلسه می خواهیم وردپرس رو بر روی لوکال هاست Loalhost نصب کنیم.
لوکال هاست یک سیستمی هست که با استفاده از اون می توانید کامپیوتر یا لب تاپ شخصی خود را به یکی سیستم هاستینگ تبدیل کنید و دیگه نیازی ندارید که به اینترنت متصل شوید. در این آموزش ما از نرم افزار Ampps که یکی از بهترین نرم افزار های موجوده استفاده کردیم.
[toc]آموزش نصب وردپرس بر روی لوکال هاست
آیا می دانستید که می توانید وردپرس را بر روی کامپیوتر خود و ویندوز خود نصب کنید برای یادگیری و آزمایش یا تست؟ کار با وردپرس در ویندوز یک راه عالی برای آزمایش افزونه ها، به روز رسانی ها و سایر تغییرات وب سایت است، قبل از اینکه آنها را به سایت اصلی خود انتقال دهید. در این مقاله ما به شما نحوه نصب وردپرس را بر روی کامپیوتر با استفاده از AMPPS را نشان می دهیم.
فرآیند نصب وردپرس بر روی رایانه شخصی شما به عنوان راه اندازی یک محیط سرور محلی یا localhost (لوکال هاست) شناخته می شود. اغلب طراحان قالب و توسعه دهندگان افزونه، وردپرس را در محیط سرور محلی نصب می کنند تا سرعت فرایند توسعه خود را افزایش دهند.
همچنین اگر می خواهید که وردپرس را بر روی هاست اصلی خود نصب کنید می توانید از آموزش های ” فیلم آموزشی گام به گام نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین (Directadmin) ” و ” فیلم آموزشی نصب وردپرس بر روی سی پنل cpanel (گام به گام) ” استفاده کنید.
AMPPS چیست؟
نرم افزاری است که با استفاده از آن می توانید سیستم کامیوتر شخصی خود را تبدیل به یک سرور نمایید اما از نوع محلی! یعنی می توانید یک سرور و هاست داشته باشید. یعنی وردپرس را بر روی کامپیوتر شخصی نصب و اجرا کنید. بدون استفاد از یک نرم افزار localhost این کار امکان ناپذیر است و باید حتما از نرم افزار استفاده کنید.
مرحله 1 : نصب AMPPS روی کامپیوتر و ویندوز
اولین چیزی که باید انجام دهید این است که به وب سایت رسمی AMPPS بروید و آخرین نسخه AMPPS را دانلود کنید. شما با گزینه های مختلف در صفحه دانلود روبرو خواهید شد. به سادگی یکی از مواردی که با سیتم عامل کامپیوتر شما سازگار است را انتخاب کنید.
هنگامی که شما AMMPS را دانلود کرده اید، برنامه را نصب را اجرا کنید و به دقت دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید. از مرورگر وب پیش فرض استفاده خواهد کرد.
اگر شما از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنید، سیستم عامل های پشتیبانی شده ویندوز 7، ویندوز ویستا SP2، ویندوز ایکس پی SP3 +، ویندوز سرور 2003 SP2 +، ویندوز سرور 2008، ویندوز سرور 2008 R2 ، ویندوز 10، و … است.
نکته: برای اجرای AMPPS، باید بر روی رایانه خود مجوز دسترسی داشته باشید.

انتخاب مسیر نصب
در این مرحله یک مسیر برای نصب نرم افزار انتخاب کنید. سعی کنید بر روی پیشرفرض باشد.

نصب کامل شد
هنگامی که نصب به پایان رسید، یک صفحه نمایش به صورت زیر مشاهده خواهید کرد. بر روی دکمه Finish کلیک کنید.

هنگامی که AMPPS را برای اولین بار اجرا می کنید مطمئن شوید اتصال اینترنت شما فعال است.
مرحله 2 : اجرا کردن Apache و MySQL
پس از نصب، برنامه را باز کنید. شما به “Control Panel” خوش آمدید. با کلیک کردن روی دکمه های تعویض کنار Apache و MySQL آنها را اجرا کنید.

مرحله 3 : ساخت دیتابیس
در این مرحله باید یک دیتابیس یا پایگاه داده ایجاد کنیم. برای این کار به مرورگر خود برید و در قسمت آدرس بار لینک “http://localhost/phpmyadmin” را تایپ کنید.

در این صفحه برای ساخت دیتابیس جدید بر روی دکمه New کلیک کنید.

در این قسمت باید یک نام برای دیتابیس انتخاب کنید و همچنین توحه داشته باشید که این نام را در مراحل بعد احتیاج داریم و به یاد داشته باشید. بعد از اینکه یک نام برای پایگاه داده انتهاب کردید بر روی دکمه Create کلیک کنید.
مرحله 4 : دانلود وردپرس
در این مرحله باید وردپرس را از سایت رسمی دانلود کنید. برای این منظور باید به لینک “http://wp-persian.com” مراجعه کنید و بر روی دکمه دانلود کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.

در حا حاضر آخرین نسخه وردپرس فارسی 5/0/3 می باشد که ما هم در این آموزش از همین نسخه استفاده کرده ایم.بعد از اینکه فایل zip را دانلود کردید باید این فایل را به مسیر هاست منتقل کنیم.
ما در این آموزش می خواهیم وردپرس را درون پوشه این به نام wordpress نصب کنیم. برای اینکار به مسیر “C:\Program Files (x86)\Ampps\www” بروید. که همان مسیر public_html در دایرکت ادمین و سی پنل است.
در این مسیر یک پوشه ای به نام wordpress ایجاد کنید. و فایل زیپ را درون این پوشه کپی کنید.

همانظور که در تصویر بالا مشاهده می کنید باید در پوشه wordpress یا هر پوشه دیگری فقط یک فایل موجود باشد اونم فایل zip وردپرس است.

بر رو فایل zip وردپرس کلیک راست کنید و از منوی ظاهر شده گزینه Extract Here کلیک کنید تا محتویات فایل از حالت زیپ خارج شود. (البته بر روی سیستم من نرم افزار Winrar نصب هست و شاید در سیستم هایی با نرم افزار های دیگر این گزینه ها بالا پایین شود).
باید بعد استخراج فقط یک فایل به نام “wordpress-5.0.3-fa_IR.zip” که همان فایل فشرده وردپرس است و یک پوشه به نام “wordpress” که نسخه استخراج شده وردپرس است. می توانید الان فایل زیپ را حذف کنید.
سپس وارد پوشه wordpress شوید و تمامی محتویات را به مسیر www/wordpress منتقل کنید. (تمامی فایل ها را انتخاب و کلیک راست کنید و گزینه Cut را انتخاب کنید و وارد مسیر www/wordpress شوید و باز هم کلیک راست کنید و گزینه paste را انتخاب کنید). سپس پوشه wordpress را حذف کنید.
مرحله 5 : شروع نصب وردپرس
در این مرحله می خواهیم وردپرس بر روی localhost نصب کنیم. ابتدا مرورگر خود را باز کنید و در آدرس بار مسیر “http://localhost/wordpress” را تایپ کنید. تا به پوشه wordpress که وردپرس درون آن است دسترسی پیدا کنیم. اگر آدرس رو به درستی وارد کرده باشید با صفحه این همانند تصویر زیر مواجه می شوید :

در ابن صفحه بر روی دکمه پایینی که عنوانش هست “بزن بریم!” کلیک کنید.

در این صفحه باید اطلاعات دیتابس را وارد کنید. که یکم متفاوت است با cpanel و directadmin ! ر زیر این گزینه ها را توضیح می دهیم :
- نام پایگاه داده : در این قسمت باید نام دیتابیس را که ساختیم را وارد کنید. (نام دیتابیس ما در این آموزش aylinweb می باشد).
- نام کاربری : در این قسمت نام کاربری دیتابیس را باید وارد کنید. اما ما هیچ نام کاربری تعریف نکردیم! درسته در لوکال هاست نیازی نیست که کاربر تعریف کنیم و هر نرم افزار دارای اطلاعات جدایی هست. (مثلا در نرم افزار Ampps که ما در این آموزش استفاه کرده ایم، نام کاربری “root” و رمز هم “mysql” هست و باید در قسمت نام کاربری “root” را وارد کنید). در نرم افزار هایی مانند wamp و xampp نام کاربری “root” و رمز هم ندارد و خالی است.
- رمز : در این قسمت هم باید کلمه “mysql” را وارد کنید.
- میزبان پایگاه داده : این هم همون هاست است که باید بر روی localhost قرار داشته باشد.
- پیشوند جدول : پیشوند جداول در دیتابیس می باشد. چون در لوکال هاست هست و امنیت مهم نیست همون wp_ بماند و تغییر ندهید.
پس از وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه بفرست کلیک کنید.

اگر اطلاعات را درست وارد کرده باشید با صفحه این همانند تصویر بالا مواجه می شوید که باید بر روی دکمه “راه اندازی نصب” کلیک کنید.

در این قسمت هم باید اطلاعات وب سایت را وارد کنید. سپس بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید تا نصب وردپرس شروع شود. برای وارد شدن به صفحه ورود وردپرس باید به مسیر “http://localhost/wordpress/wp-admin/” بروید.
۵ دیدگاه دربارهٔ «فیلم آموزشی نصب وردپرس روی لوکال هاست با Ampps (قدم به قدم);
واقعا آموزش های روان و خوبی دارید.
همیشه از آموزش هایتان در در وب سایتم استفاده میکنم.
وب سایت من رو اگه ببینید و نظرتون رو بگید خیلی خوش حال میشم.
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
سایت خوبی دارید هم ظاهر و سئو، فقط بخش درباره ما حتما قرار بدید بسیار مهمه توی سئو
موفق باشید
سلام و خسته نباشید نمیشه این تعداد جلسات از فیلما ایمیل بشه یا ب صورت پک ارسال بشه لطفا خیلی دنبال همچین اموزش کاملی بودم تشکر
سلام
شما میتونید براحتی توی کانال آیلین وب توی آپارات تمامی ویدئو ها رو دانلود کنید
مرررررررسی