فیلم آموزشی گام به گام نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین (Directadmin)

wordpress tutorial 2020 7

فهرست مطالب

سلام دوستان عزیز. با جلسه هفتم از دوره آموزش وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم، در این جلسه می خواهیم وردپرس رو بر روی دایرکت ادمین DirectAdmin نصب کنیم.

دایرکت ادمین هم همانند سی پنل یک نرم افزار یا یک سیستم برای مدیریت هاست است که با استفاده از دایرکت ادمین DirectAdmin می توانید فایل های داخل هاست خود را مدیریت کنید.

[toc]

شروع نصب وردپرس در دایرکت ادمین

خیلی مهم است که وردپرس بر روی جه هاستی نصب شود و سعی کنید در خرید هاست دقت کنید چون واقعا من خودم تجربه خیلی بدی داشتم و از یه شرکتی هاست خریدم که نباید می خریدم. برای راهنمایی خرید هاست می توانید مقاله منظور از هاست و دامنه چیست؟ چگونه هاست و دامنه خوب بخریم؟ را مشاهده کنید.

اگر هاست خریداری شما دارای سیستم مدیریت Cpanel است نگران نباشید چون با استفاده از مقاله ( فیلم آموزشی نصب وردپرس بر روی سی پنل cpanel (گام به گام) ) می توانید وردپرس را بر روی Cpanel نصب و راه اندازی نمایید. ولی در این جلسه به نصب وردپرس روی دایرکت ادمین می پردازیم.

دانلود وردپرس فارسی

برای دانلود وردپرس می توانید به وب سایت رسمی مراجعه کنید و دانلود کنید. برای این منظور به لینک زیر مراجعه فرمایید و طبق تصویر بر روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.

wp-persian.com

دانلود وردپرس فارسی
دانلود وردپرس فارسی

حالا باید وارد DirectAdmin شویم

در این مرحله باید وارد مدیریت دایرکت ادمین شویم برای اینکار هم می توانید از طریق پنل مدیریت هاست استفاده کنید و هم با استفاده از آدرس مستقیم  (yourdomail.com:2222) در این صورت باید نام کاربری و رمز عبور را داشته باشید. به جای عبارت yourdomail نام دامنه شما قرار می گیرد.

وارد شدن به دایرکت ادمین
وارد شدن به دایرکت ادمین

در این صفحه باید نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید.

باید دیتابیس ایجاد کنیم

در این بخش باید یک پایگاه داده برای وردپرس ایجاد کنیم تا وردپرس اطلاعات خود را درون این پایگاه داده ذخیره کند. بسیار کار راحتی است و در چند مرحله ساده می توانید این کار را انجام دهید.

مدیریت پایگاه داده در directadmin
مدیریت پایگاه داده در directadmin

در این قسمت باید بر روی دکمه ای که عنوانش هستMySQL Management کلیک کنید. این قسمت همان مدیریت دیتابیس ها می باشد و می توانید هم از این قسمت پایگاه داده ایجاد کنید و هم دیتابیس ها را مدیریت کنید.

مطلب پیشنهادی :
وردپرس چیست؟ چرا باید وردپرس را انتخاب کنیم؟
ساخت پایگاه داده جدید در دایرکت ادمین
ساخت پایگاه داده جدید در دایرکت ادمین

در صفحه باز شده بر روی گزینه Create new Database کلیک کنید.

وارد کردن اطلاعات پایگاه داده
وارد کردن اطلاعات پایگاه داده

در این مرحله باید اطلاعات دیتابیس را وارد کنیم.

  • Database Name : در این فیلد باید نام دیتابیس مورد نظر خود را وارد کنید. می توانید هر نامی را انتخاب کنید.
  • Database Username : در این قسمت یک نام کاربری باید برای دسترسی به دیتابیس وارد کنید.
  • Username Password : در این قسمت باید یک رمز عبور برای دیتابیس خود انتخاب کنید. پسور شما باید امن باشد برای این کار می توانید بر روی دکمه Random کلیک کنید تا پسور به صورت تصادفی انتخاب شود.
  • Confurm Password : پسورد را باید یک بار اینجا وارد کنید.

فقط دوستان عزیز این اطلاعات وارد شده را باید در جایی یادداشت کنید چون در مراحل بعدی به این اطلاعات نیاز داریم.

در آخر هم بر روی دکمه Create کلیک کنید تا دیتابیس ایجاد شود.

تایید اطلاعات دیتابیس
تایید اطلاعات دیتابیس

در این صفحه اطلاعات دیتابیس را تایید می کند و شما یک دیتابیس با اطلاعات تصویر بالا ساختید و در ادامه به این اطلاعات نیاز داریم.

آپلود فایل های وردپرس

در این بخش باید وارد صفحه اول Directadmin شوید و در صفحه اول بر روی گزینه File Manager کلیک کنید تا وارد پوشه های موجود در هاست شویم.

مدیریت فایل ها
مدیریت فایل ها

در صفحه باز شده وارد پوشه public_html شوید (پوشه ای که می خواهید فایل های وردپرس درون آن آپلود شوند) و سپس بر روی دکمه Upload files to current directory کلیک کنید.

بارگذاری فاریل
بارگذاری فاریل

در صفحه باز شده بر روی دکمه Choose file کلیک کنید و در صفحه باز شده باید فایل زیپ zip وردپرس را انتخاب کنید. بعد از اینکه فایل را انتخاب کردید بر روی دکه Upload Files کلیک کنید تا بارگذری فایل شروع شود. (بسته به سرعت اینترنت شما این مرحله امکان دارد چندین دقیقه طول بکشد.)

شروع آپلود در directadmin
شروع آپلود در directadmin

بعد از اینکه فایل آپلود شد به پوشه قبلی یعنی public_html برگردید و در این پوشه باید یک فایل zip که همان فایل وردپرس است دیده شود. باید این فایل را از حالت فشرده خارج کنیم. برای این کار کنار فایل مورد نظر در ستون Action بر روی گزینه Extract کلیک کنید.

مطلب پیشنهادی :
تغییر فونت در وردپرس با استفاده از کدهای CSS و افزونه MW Font Changer
خارج کردن فایل از حالت زیپ در دایرکت ادمین
خارج کردن فایل از حالت زیپ در دایرکت ادمین

باید دوباره وارد پوشه public_html شوید. در این پوشه شما باید یک فایل zip وردپرس + یک پوشه به نام wordpress داشته باشید. برای منظم بودن کار و ذخیره سازی فضای هاست فایل zip را حذف کنید و فقط پوشه wordpress وجود داشته باشد.

اگر آدرس سایت شما به فرض aylinweb.com باشد برای دسترسی به سایت در این حالت باید در مرورگر آدرس aylinweb.com/wordpress وارد کنید. ولی اگر می خواهید که سایت شما با آدرس اصلی aylinweb.com قابل دسترسی باشد باید فایل های پوشه wordpress را به پوشه public_html منتقل کنید.

برای این کار وارد پوشه wordpress شوید و طبق تصویر زیر تمامی فایل های موجود را انتخاب کنید و در پایین بر روی دکمه Add to Clipboard کلیک کنید در این صورت فایل ها در Clipboard هاست ذخیره می شوند.

اضافه کردن فایل ها به کلیپبورد
اضافه کردن فایل ها به کلیپبورد

سپس وارد پوشه public_html a شوید و بر روی دکمه Move Clipboard Files here کلیک کنید تا فایل هایی که در Clipboard ذخیره شده اند به پوشه هدف یعنی public_html منتقل شوند.

انتقال فایل ها در پوشه public_html
انتقال فایل ها در پوشه public_html

حالا تمامی فایل ها به پوشه هدف منتقل شدند. می توانید پوشه خالی wordpress را حذف کنید.

بریم سراغ نصب وردپرس

اول از همه باید آدرس اصلی دامنه را در مرورگر خود وارد کنید. مثلا در اینجا دامنه اصلی من aylinweb.com است. اگر این آدرس را درست وارد کردید باید با صفحه ای همانند تصویر زیر مواجه شوید.

مرحله اول نصب وردپرس
مرحله اول نصب وردپرس

در این صفحه بر روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شویم.

وارد کردن نام دیتابیس و نام کاربری
وارد کردن نام دیتابیس و نام کاربری

در اینجا باید اطلاعات مربوط به دیتابیسی که ساختید رو وارد کنید تا اطلاعات وردپرس درون این فایل ذخیره شود. این دیتابیس مهمترین فایل شما در هاست محسوب می شود و باید مراقب این فایل باشید. اصولا حمله هکر ها به این فایل است چون تمامی اطلاعات سایت اعم از مطالب و لینک ها و هر چیز دیگر در این فایل ذخیره می شود و هکر می تواند با استفاده از دیتابیس به داخل وردپرس هم وارد شود.  برای بالا بردن امنیت دیتابیس می توانید مقاله افزایش امنیت سایت وردپرس با افزونه Google Captcha را ببینید.

مطلب پیشنهادی :
ساخت صفحه بزودی برمیگردیم در وردپرس + [فیلم آموزشی]

در آخر بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید.

وارد کردن اطلاعات مورد نیاز سایت
وارد کردن اطلاعات مورد نیاز سایت

بعد از اینکه با صفحه ای همانند تصویر بالا مواجه شدید باید اطلاعات مربوط به سایت را وارد کنید. که در زیر تمامی این قسمت ها را توضیح داده ام :

  • عنوان سایت : در این قسمت باید عنوان سایت را وارد کنید. این همان عنوانی است که هنگام سرچ در گوگل نمایش داده می شود و در زبانه های مرورگرها نمایش داده می شود. این عنوان بسیار هم است و سعی کنید عنوان مربوط به وب سایت را وارد کنید.
  • نام کاربری : در این فیلد باید یک نام کاربری برای ورود به وردپرس انتخاب کنید. سعی کنید یک کلمه ای انتخاب کنید که نام دامنه وب سایت درون آن نباشد.
  • رمز : اینجا هم باید یک رمز عبور برای ورود انتخاب کنید. رمزی که وردپرس خود به صورت تصادفی انتخاب می کند رمز خوبی است و این رمز رو جایی یادداشت کنید تا برای ورود به وردپرس استفاده کنید.
  • ایمیل شما :  در این بخش هم یک ایمیل معتبر وارد کنید. چون تمامی اطلاعیه های وردپرس، فرم های تماس و … به این ایمیل فرستاده می شوند.
  • نمایش به موتورهای جستجو : اگر تیک این گزینه را بزارید به موتورهای جستجو همانند گوگل اعلام می کنید که سایت هنوز کامل نشده و مطالب و سایت را ایندکس نکند. اگر سایت هنوز کامل نیست این تیک را بزارید.

خب دوستان عزیز آموزش به پایان رسید همچنین برای وارد شدن به صفحه ورود وردپرس می توانید کلمه wp-admin را به آخر دامنه خود وارد کنید مثلا aylinweb.com/wp-admin .

فیلم آموزشی مقاله

اگر مشکلی در نصب وردپرس بر روی directadmin داشتید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید و در عرض 1 ساعت پاسخ خود را در همان قسمت دریافت کنید.
موفق باشید. 😉

۴ دیدگاه دربارهٔ «فیلم آموزشی گام به گام نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین (Directadmin);

  1. سلام من تا این مرحله اومدم ولی رمزمو هر چه بار میزنم میگه درست نیست روی forget password زدم ادرس امیل رو وارد کردم یا username وارد کردم ولی بازم میگه
    The email could not be sent. Your site may not be correctly configured to send emails. Get support for resetting your password.

    کلا گیج شدم با اینکه سیستم عاملم لینوکس میتونین کمکم کنید؟

    پاسخ
  2. با سلام واحترام . لطفا مطالب واصطلاحات را طوری بیان بفرمایید که کسانی که تا به حال به گوششان نخورده متوجه بشوند مثلا نصب وردپرس بر روی س پنل و دایرکت ادمین . خود این اصطلاحات واضح نیست و آیا هر دو مورد را الزاما باید نصب کنیم . و اینکه لطفا برای تازه کارها (مثل من) دقیقا بفرماید که هاست را از کجا تهیه کنیم که قیمت و کیفیت مناسب داشته باشه . با تشکر از زحماتتون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید