سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo + فیلم آموزشی

green light seo in yoast seo

فهرست مطالب

در این مقاله آموزشی می خواهیم سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo را آموزش بدهیم و چطور بتوانیم محتوای همیشه سبز داشته باشیم. چون در سئوی مطالب باشد قوانین خاصی حاکم باشد تا هم از نظر موتورهای جستجو محبوب و بهینه باشد و هم از نظر بازدیدکنندگان و کاربران، که خوشبختانه افزونه yoast seo کار ما را بسیار آسان کرده و تنظیماتی قدرتمند برای سبز کردن سئوی محتوا دارد پس برای سبز کردن سئوی مطالب در ادامه آموزش با ما همراه شوید.

[toc]

سبز کردن محتوا در افزونه yoast seo

سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

زمانی اکه شما می خواهید مطلب یا نوشته ای را در وردپرس منتظر کنید و شروع به مطلب نویسی می کنید افزونه yoast seo به صورت اتوماتیک سایت نوشته ها را بررسی می کند و پشنهادهایی به شما می دهد. هم از نظر خوانایی و هم از نظر سئو.

آنالیز سئو

در سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo اگر شما شروع به تایپ کردن نمایید همزمان افزونه yoast seo نوشته ها را آنالیز می کند و مشکلات یا پیشنهاد هارو تغییر می دهد که در ادامه به هر یک از این مشکلات میپردازیم و راه حل ها را یافته و اصلاح می کنیم.

مقاله پیشنهادی ماآموزش yoast seo

نوشتن محتوا – سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

برای اینکه نوشتن محتوا را شروع کرده قبل از نوشتن باید اصول اولیه سئو را یاد بگیرید و به این اضول عمل کنید :

  1. انتخاب کلمه کلیدی مناسب
  2. انتخاب عنوان که شامل کلمه کلیدی انتخاب شده باشد
  3. لینک بیلدینگ (لینک سازی داخلی یعنی لینک به محتوای دیگر سایت)
  4. لینک سازی خارجی (یعنی لینک دادن به خارج از سایت یا سایت های دیگر)
  5. چگالی کلمه کلیدی انتخاب شده (یعنی کلمه کلیدی انتخاب شده در نوشته به تعداد مجاز تکرار شده باشد و در عنوان های h1 تا h6  هم تکرار شده باشد)
  6. پر کردن فیلد توضیحات متا یا meta description (توضیحاتی که در نتایج موتورهای جست و جو ظاهر میشود)
  7. استفاده از حداقل یک تصویر در مطالب
  8. استفاده از تگ های عناوین شامل h1 و h2 و h3 و h4 در داخل مطالب

بعد از اینکه پیشنهاد های ذکر شده در بالا را رعایت کنید چیزی به سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo نمانده اید و نصف بیشتر راه را رفته اید. پس بعد از نوشتن مطالب به انتهای مطالب بروید برای سبز کردن چراغ سئو :

 آموزش کار با افزونه yoast seo

در تصویر بالا مشاهده می کنید که بهینه سازی شامل 2 بخش هست یکی سبز کردن چراغ سئو و یکی هم سبز کردن چراغ خوانایی که هر 2 را توضیح می دهیم :

Readability Analysis یا (تجزیه و تحلیل خوانایی) : این قسمت مطالب مورد نظر را از لحاظ خوانایی و بهینه برای کاربر بررسی می کند یعنی از لحاظ نگارش و جمله بندی.

کلیدواژه کانونی : این قسمت هم مطالب مورد نظر را از لحاظ سئو یا on page seo بررسی می کند و توصیه و پیشنهادهایی برای سئوی بهتر پیشنهاد می دهد که بر اساس اصول سئوی جدید هست.

مهم : هر کدام بخش جدا هست و برای خود چراغی جدا دارند و سبز کردن چراغ سئو خیلی مهم است ولی هر دو را بررسی می کنیم.

معنی چراغ ها در افزونه yoast seo – سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

چراغ قرمز(مشکلات) : این چراغ مشکلات سئوی موجود در نوشته را برای شما بیان می کند.(باید حل شوند)

چراغ نارنجی (بهبودها) : یعنی می تواند بهتر هم شود و با رعایت اصول این چراغ می تواند سئو بهتر هم شود.(میتواند حل شود یا حل نشود)

چراغ سبز (نتایج خوب) : یعنی اصول سئو رعایت شده است و از نظر سئو مشکلی ندارند.

برای عمل به توصیه ها و حل کردن مشکلات توصیه شده باید روی هر کدام کلیک کنید و به توصیه داده شده عمل کنید تا چراغ سبز سئو را بدست بیاوردید پس در ادامه همراه باشید.

آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo + خوانایی

مشکلات 

خب در آموزش سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo  می رسیم به عمل توصیه های افزونه، پس باید به همه توصیه ها عمل کنیم که در ادامه به توضیح تک تک این مشکلات و توصیه ها می پردازیم.

انتخاب کلیدواژه کانونی : حتما باید بعد از نوشتن یا قبل از نوشتن مطالب یک کلیدواژه کانونی انتخاب کنید و اگر انتخاب نکنید افزونه امتیازی محاسبه نمی کند و این کادر نمی تواند خالی باشد و حتما بهترین کلیدواژه رو انتخاب کنید.

کلیدواژه کانونی

مقاله پیشنهادیسئو چیست؟ – آموزش سئوی وردپرس

هیچ کلیدواژه کانونی برای این برگه تنظیم نشده است. اگر کلیدواژه کانونی تعیین نکنید، امتیاز سئو نمی تواند محاسبه شود. این مشکل مربوط است به انتخاب نشدن کلیدواژه کانونی پس باید یک کلید واژه کانونی برای مطالب انتخاب کنید.

پیشنهاد ما : کلیدواژه ای انتخاب کنید که با مطلب شما بیشترین ارتباط را دارد و در کل متن بیشترین تکرار را دارد.

متای توضیحات مشخص نشده است. موتور های جستجو قسمتی از متن صفحه را به جای آن نشان خواهند داد. این مشکل مربوط است به متای توضیحات که باید حتما متای توضیحات یا meta description پر شود. یعنی مهمترین پاراگراف مطلب!

پیشنهاد ما : سعی کنید متای توضیحات شامل کلیدواژه کانونی باشد که ترجیحاً در خط اول. و متای توضیحات نباید کمتر از 120 حرف و بیشتر از 155 حرف باشد.

هیچ تصویری در این برگه ظاهر نشده است، سعی کنید تصاویری اضافه کنید. این مشکل برای این است که مطلب ما دارای تصویر نمی باشد و حداقل باید یک تصویر در داخل مطلب وجود داشته باشد.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

پیشنهاد ما : سعی کنید در مطالب حداقل دو یا چند تصویر داشته باشید.

همچنین هنگام درج تصویر کلمه کلیدی محتوا را به عنوان توضیحات برای تصویر درج کنید. به سه خاصیت زیر برای تصاویر دقت کنید.

  • داشتن نام مناسب
  • توضیحات برای تصویر
  • متن جایگزین

متن شامل 21 کلمه می باشد. این خیلی کمتر از حداقل توصیه شده از 300 کلمه است. محتوای مرتبط بیشتری به موضوع اضافه کنید.این مشکل مربوط است به کم بودن نوشته، در این مشکل میگوید که متن شما 21 کلمه هستش و توصیه من حداقل 300 کلمه پس باید مطالب حداقل شامل 300 کلمه باشد.

پیشنهاد ما : سعی کنید مطالب پایین 300 کلمه ای ایجاد و منتشر نکنید چون هم از لحاظ سئو و هم از لحاظ خوانایی بهینه نیست.

این چگالی کلیدواژه 0.3% است، که بسیار کم است، کلیدواژه کانونی به تعداد 1 یافت شد. این قسمت خیلی مهم است و باید حتما این مشکل را برطرف کنید.

این مشکل برای این است که کلیدواژه کانونی شما 0.3% در متن و نوشته تکرار شده است که این عدد از نظر سئو خیلی کم است و باید افزایش داده شود. و کلیدواژه حداقل 1 درصد باید در متن شما تکرار شده باشد.

پیشنهاد ما : پیشنهاد می شود که در داخل مطالب کلیدواژه حداقل 1 درصد (10 عدد) تکرار شده باشد.

هیچ لینک داخلی در این صفحه ظاهر نمی شود، بهتر است چند مورد را اضافه کنید.این مشکل می گوید که نوشته شما دارای لینک داخلی نمی باشد، یعنی در داخل مطالب شما هیچ لینکی به مطالب دیگر از سایت نداده شده است. که حتما باید 2 یا چند لینک داخلی در مطالب وجود داشنه باشد.

پیشنهاد ما : پیشنهاد ما این است که در داخل مطالب حداقل از 2 یا 4 لینک داخلی استفاده کنید.

کلید واژه‌ی کانونی در عنوان سئو دیده نمی‌شود. یعنی کلیدواژه کانونی باید در عنوان مطالب تکرار شده باشد. و حتما باید کلیدواژه کانونی را در عنوان نوشته داشته باشد.

بهبودها

توضیحات متا کمتر از 120 حرف است. به هر حال حداکثر 156 حرف مجاز است. متای توضیحات که انتخاب کرده ایم نباید کمتر از 120 حرف و بیشتر از 155 حرف باشد. پس متای انتخابی ما از 120 حرف کمتر است و باید این تعداد حرف را افزایش دهیم.

پیشنهاد ما : همان طور که گفتیم توضیحات این فیلد را خالی نگذارید و تعداد مجاز کاراکتر وارد کنید تا نوار آن سبز شود. سعی کنید کلمه کلیدی را در این بخش نیز قرار دهید.

توضیحات متا

تصاویر موجود در این برگه خاصیت alt ندارند. یعنی برای نوشته باید خاصیت alt یا متن جایگزین انتخاب کنید یعنی در مواقعی که تصویر مورد نظر بارگذاری نشد بنا به مشکلاتی ، این متن بجای تصویر ظاهر شود. که از نظر گوگل این مورد خیلی اهمیت دارد.

پیشنهاد ما : پیشنهاد ما این است که کلید واژه کانونی در بعضی از تصاویر متن جایگزین انتخاب شوند.

این عنوان سئو خیلی کوتاه است. از فاصله استفاده کنید برای افزودن تغییرات کلمات کلیدی یا ایجاد متقاعد کننده call-to-action. یعنی عنوانی که برای مطالب انتخاب کرده اید خیلی کوتاه است و حداقل باید 10 کلمه وارد کنید.

پیشنهاد ما : پیشنهاد ما این است که عنوانی انتخاب کنید که تکراری نباشد و برای کاربر و بازدیدکننده جذاب باشد و کنجکاو شود که مطالب را دنبال کند و همچنین میتوانید از عناوین سوالی هم استفاده کنید که بازدهی بالایی دارند.

کلیدواژه‌ی کانونی در آدرس URL این برگه دیده نمی شود. اگر تصمیم به تغییرنام این URL گرفته‌اید، مطمئن شوید که آدرس قدیمی را ارجاع 301 داده اید. این مشکل برای این است که کلیدواژه کانونی در url مطالب دیده نمی شود و وجود ندارد. این قسمت در سئوی فارسی کاربردی ندارد و توصیه میشود از url های انگلیسی استفاده کنید.

url مطالب

خب تا اینجا با هم توانستیم سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo را انجام بدهیم و چراغ سبز سئو را بدست بیاوریم بعد از این باید بریم سراغ چراغ سبز خوانایی که در ادامه با ما همراه باشید.

سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

سبز کردن چراغ سئو Readability یا خوانایی – سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

خب رسیدیم به سبز کردن چراغ سئو Readability یا خوانایی و باید چراغ سبز رو روشن کنیم. این قسمت تو سئو و محبوبیت سایت اهمیت دارد و برای بهینه سازی مطالب برای کاربران و بازدیدکنندگان به کار می رود.

سبز کردن چراغ سئو Readability یا خوانایی

در این قسمت میتوانیم با رعایت اصول زیر چراغ سبز خوانایی رو روشن کنیم : 

پاراگراف‌ها طولانی نباشند.

استفاده از عناوین h1 تا h4

در زیر هر تیتر کمتر از ۳۰۰ کلمه نوشته شود.

بهتر است جملات حداکثر حاوی ۲۰ کلمه باشند. کوتاه بودن جملات در خوانایی تاثیر گذار است.(۷۵درصد محتوا باید شامل جملات زیر ۲۰ کلمه و ۲۵ درصد محتوا مجاز است که طولانی‌تر باشد.)

متن شما نسبتا طولانی است اما شما از هیچ زیرعنوانی استفاده نکرده اید. سعی کنید چند زیر عنوان یا همان Subheading به متن اضافه کنید. این مشکل به شما می گوید که متن شمت طولانی است پس برای متن های طولانی از تگ ها عناوین یا h1 تا h4 استفاده کنید که همان Subheading میشه گفت.

50% از جمله حاوی بیش از 20 کلمات است، که بیش از حداکثر پیشنهادی 25% است. جملات را کوتاه‌تر کنید. این مشکل به شما می گوید که نصب یا 50% جمله هاتون بیش تر 20 کلمه است و باید کمتر یا مساوی 20 کلمه باشند.

نکته: باید فقط 25% مطالب و نوشته ها از 20 کلمه بیشتر باشد.

سبز کردن چراغ سئو Readability یا خوانایی

همانطور که مشاهده می کنید هم توانستیم از لحاظ سئو مطلبمان را سئو کنیم و چراغ سبز را روشن کنیم و هم از لحاظ خوانایی.

نتیجه گیری : 

در این مقاله سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo را باهم دیگر یاد گرفتیم و دیگر مطلبی با سئوی پایین و غیر بهینه نخواهیم داشت و میتوانید چزاغ سبز خوانایی و سئو را روشن کنیم و همیشه سعی کنید مطالبی را تولید و منتشر کنید که اصول سئو در آن رعایت شده باید و هم از نظر گوگل بهینه باشد و هم از نظر بازدیدکنندگان. همچنین این مطالب هم به صورت pdf آماده شده است و هم به صورت آموزش ویدئویی که می توانید در انتهای مقاله دانلود یا مشاهده کنید.

موفق باشید .

ویدئوی سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo

[su_button url=”http://dl.aylinweb.com/free videos/green light.mp4″ target=”blank” style=”flat” background=”#cc99f7″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: file-video-o”]دانلود فایل ویدئویی[/su_button]

۳ دیدگاه دربارهٔ «سبز کردن چراغ سئو در افزونه yoast seo + فیلم آموزشی;

دیدگاهتان را بنویسید