همانطور که می دانید در وردپرس صفحه ساز های زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید هر نوع وبسایتی را طراحی و اجرا کنید، البته همه صفحه ساز های وردپرس قدرتمند و حرفه ای نیستند و به علت اینکه بسیار زیاد هستند انتخاب بین آنها سخت است، در ساله چندین صفحه ساز وردپرس به انتخاب کاربران محبوب به شمار می آیند، که شما طبق این گزارش ها میتوانید بهترین صفحه ساز ها در وردپرس را انتخاب کنید و از انتخاب خود اطمینان داشته باشید.
در این مقاله میخواهیم به شما چند افزونه صفحه ساز وردپرس که در سال 2020 به عنوان برترین افزونه های صفحه ساز انتخاب شده اند را معرفی کنیم و درباره کارکرد آنها توضیحاتی ارائه دهیم که بتوانید با آنها آشنا شوید و نحوه دریافت آنها را در اختیار داشته باشید.
بهترین صفحه ساز ها در سال 2020
در این بخش با بهترین صفحه ساز ها آشنا خواهید شد و از مزیت های آنها هم مختصری به شما توضیح خواهیم داد اگر هر صفحه سازی هم معایب بزرگی داشته باشید به شما معرفی میکنیم که اگر میخواهید آنرا برای طراحی سایت انتخاب کنید از این معایب مطلع باشید.
افزونه elementor:
در سال 2020 المنتور به عنوان بهترین افزونه صفحه ساز وردپرس شناخته شده است و اکثر افرادی که از آن استفاده میکنند رضایت کامل را دارند، این افزونه از چند سال قبل شروع به فعالیت کرده است و امروزه به بهترین صفحه ساز و بهترین ابزار برای طراحی سایت تبدیل شده، در سال های قبل همیشه افزونه ویژوال کامپوزر به عنوان بهترین صفحه ساز شناخته میشد و قدرت بیشتری هم نسبت به المنتور داشت، اما به دلیل مشکلاتی که در ویژوال کامپوزر وجود داشت افراد به دنبال یک افزونه بهتر برای طراحی سایت بودند که المنتور با قدرت تمام پیش روی کرد و از ویژوال کامپوزر سبقت گرفت.
این افزونه در دو نسخه ارائه شده است که یک نسخه رایگان المنتور در مخزن وردپرس از آن وجود دارد و شما میتوانید به صورت رایگان آنرا دریافت و استفاده کنید، اما نسخه رایگان با محدودیت هایی روبه رو است که اگر میخواهید این محدودیت ها را در طراحی سایت نداشته باشید باید نسخه پریمیوم آنرا خریداری کنید که میتوانید خرید افزونه المنتور را از آیلین وب انجام دهید.
حتما توجه داشته باشید اگر میخواهید به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشید و سایت های حرفه ای با المنتور طراحی کنید بهتر است که از نسخه پریمیوم آن استفاده کنید، نسخه رایگان محدودیت های زیادی دارد و شما با آن نمیتوانید همه طرح های دلخواه خود را پیاده سازی کنید.
برخی از مزایای افزونه المنتور:
همانطور که گفتیم افزونه المنتور مزایای بسیار زیاد و ویژه ای دارد، که اگر بخواهیم تمامی آنها را معرفی کنیم این مقاله بی پایان میشود، اما در این بخش تصمیم داریم برترین این مزایا را به شما معرفی کنیم که با این افزونه و مزایا آن آشنایی نسبی داشته باشید.
دارای ویرایشگر زنده: یکی از برترین مزایای المنتور داشتن ویرایشگر زنده و طراحی هر نوع صفحه و سایتی به صورت زنده و واضح است، این یعنی شما هر طرحی را که میخواهید با المنتور اجرا کنید به صورت زنده آنها را در جایگاه خود قرار میدهید و نتیجه را همان لحظه مشاهده میکنید این بسیار میتواند در زمان شما صرفه جویی کند.
عدم نیاز به کد نویسی: یکی دیگر از مزایای که کمک کرده المنتور محبوب شود عدم نیاز به کد نویسی در آن است، شما با استفاده از افزونه المنتور دیگر نیاز نیست برای طراحی سایت یا برگه های سایت خود کد نویسی کنید یا دانش کد نویسی را یاد گرفته باشید، با روش کشیدن و رها کردن ( Drag And Drop ) میتوانید هر نوع طرحی را در سایت خود اجرا کنید بدون اینکه یک خط کد نویسی انجام دهید.
اما در سال ها پیش اگر میخواستید یک سایتی را و یا برگه ای را در سایت خود طراحی کنید، باید هزاران خطر کد نویسی میکردید و بعد باگ های آنها را رفع میکردید که خیلی زمان بر و خسته کننده بود اما امروزه صفحه ساز ها این مشکلات را پشت سر گذاشته اند و میتوانید تمامی طراحی خود را در سریع ترین زمان ممکن و بدون دردسر انجام دهید.
ساخت بخش های مختلف وب سایت: متفاوت ترین مزیت المنتور با دیگر صفحه ساز های وردپرس ساخت بخش های مختلف وب سایت است، شما میتوانید در المنتور هر بخشی از وب سایت را که میخواهید به صورت جداگانه طراحی کنید و به اجرا بگذارید، این به شما کمک میکند که در زمان های دیگر ار بخواهید آنها را تغییر دهید دسترسی شما به آنها راحت خواهد بود، بخش های مختلف مانند بدنه، سر برگ و پا برگ را میتوانید در کمترین زمان ممکن طراحی کنید.
این سه موردی که عرض کردیم مزایای مهم صفحه ساز المنتور هستند که اگر میخواهید با همه مزایای ویژه این صفحه ساز آشنا شوید بهتر است که مقاله ( المنتور چیست؟ ) را مطالعه نمایید ما در این مقاله تمامی مزایای ویژه المنتور را مورد بررسی قرار داده ایم و شما را کاملا با این افزونه آشنا میکنیم.
افزونه visual composer :
این صفحه ساز بعد از المنتور به عنوان دومین صفحه ساز برتر وردپرس شناخته میشود که امکانات بسیار خوبی دارد، قبل از افزونه المنتور ویژوال کامپوزر بهترین افزونه صفحه ساز در وردپرس بود که تقریبا همه وب سایت ها از آن برای طراحی برگه ها استفاده میکردند، این افزونه محبوبیت بسیار زیادی داشت و هم اکنون هم افرادی هستند که عاشق ویژوال کامپوزر هستند و به هیچ وجه حاظر به تغییر آن نیستند.
در سال 2020 هم این افزونه به عنوان یکی از برترین افزونه ها شناخته شد اما سیر تکاملی این افزونه خیلی زیاد نبود و در مدت محدودی خیلی پیشرفت داشت و بعد از مدتی دیگر این پیشرفت ها متوقف شد و آپدیت های افزونه نامنظم شد به همین دلیل دیگر افراد به دنبال یک افزونه جایگزین برای ویژوال کامپوزر بودند تا وقتی که المنتور پدیدار شد و از این افزونه با شتاب فراوان سبقت گرفت.
البته این افزونه هم در جایگاه خود ویژگی های خاصی دارد که به معرفی برخی از آنها در این بخش میپردازیم تا بتوانید به درستی یکی از این چند صفحه ساز مقاله را برای وب سایت خود انتخاب کنید.
برخی از مزایای افزونه ویژوال کامپوزر:
در این بخش از مقاله هم قصد داریم که برخی از امکانات و مزایای ویژوال کامپوزر را به شما معرفی کنیم تا بیشتر با این افزونه آشنا شوید.
سازگاری با ووکامرس: یکی از بهترین ویژگی های این افزونه سازگاری با ووکامرس است و شما میتوانید آنرا با ووکامرس ادغام کنید و قالب های فروشگاهی برای وب سایت خود طراحی کنید و و یا در برگه های خود محصولات ووکامرس را برای فروش قرار دهید، ای مزیت میتواند بسیار در زمینه طراحی لندینگ پیج به شما کمک کند و شما میتوانید در لندینگ های خود محصولات را قرار دهید.
ترجمه شده به زبان فارسی: این افزونه توسط تیم های خارجی طراحی شده است و زبان غیر فارسی دارد، اما توسط تیم های ایرانی ترجمه شده است و کاملا فارسی سازی و راستچین شده که میتوانید با زبان فارسی طراحی برگه های خود را مدیریت کنید و یا برگه های خود را طراحی و اجرا کنید.
سازگاری با اکثر قالب های وردپرس: صفحه ساز ویژوال کامپوزر به دلیل قدیمی بودن و سابقه داشتن در این زمینه با همه قالب ها سازگاری دارد و اکثر قالب های وردپرسی طوری طراحی شده اند که با ویژوال کامپوزر سازگاری دارند، و شما در طراحی برگهد های خود به هیچ مشکلی بر نخواهید خود، این یکی از ویژگی هایی است که ممکن است در المنتور نباشد، تعداد خیلی کمی از قالب های وردپرسی به علت ناهماهنگی با افزونه المنتور کمی به مشکل میخورند و در طراحی با المنتور ممکن است به مشکلاتی بخورید.
معایب ویژوال کامپوزر:
همه افزونه ها معایبی دارند و همینطور ویژال کامپوزر هم معایبی دارد اما در این بخش یکی از معایب بزرگ ویژوال کامپوزر را به شما معرفی میکنیم که قبل از نصب آن تصمیم گیری درستی داشته باشید.
سنگین بودن و فشار زیاد بر روی سرور: یکی بزرگترین معایب ویژوال کامپوزر نسبت به بقیه رقیب های خود سنگین بودن آن است، شما با نصب این افزونه سایت خود را خیلی سنگین میکنید و این افزونه فشار زیادی را بر روی سرور شما متحمل میکند، این سنگین بودن ممکن است سرعت وب سایت شما را تا حد زیادی کاهش دهد و شما مجبور به بهینه سازی وب سایت شوید.
این افزونه از اوایل کار خود هیچ نسخه رایگانی ارائه نداده است و در همان اول کار تا کنون یک افزونه پریمیوم و یا به اصطلاح پولی است و برای استفاده از آن حتما باید آنرا خریداری نمایید، اما به دلیل کاسته شدن محبوبیت تیم طراح افزونه تصمیم گرفتند که یک نسخه رایگان و محدود در اختیار کاربران قرار بدهند تا محبوبیت این افزونه بازهم بیشتر شود و از المنتور پیشی بگیرید، اما نسخه رایگان افزونه در مخزن وردپرس وجود ندارد و شما باید از سایت اصلی ویژوال کامپوزر آنرا دریافت کنید.
شما اگر میخواهید از افزونه ویژوال کامپوزر استفاده کنید بهتر است خرید افزونه ویژوال کامپوزر را از آیلین وب انجام دهید که با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار گرفته است.
افزونه Beaver Builder
این افزونه به عنوان سومین افزونه برتر در زمینه صفحه ساز وردپرس است، که تا کنون از طریق مخزن وردپرس 300 هزار نصب فعال دریافت کرده است و کاربرد های زیادی هم دارد، شما در این افزونه هم میتوانید ویژگی های زیادی را تجربه کنید و صفحات خود را با استفاده از آن طراحی کنید.
البته تا زمانی که ویژوال کامپوزر و المنتور وجود دارند این صفحه ساز نمیتواند جایگزین آنها باشد، حتما توجه داشته باشید که افزونه المنتور و ویژوال کامپوزر را در اولویت قرار دهید و اگر آن افزونه ها برای وب سایت شما مناسب نبودند و یا به هر دلیلی با آنها به مشکل بر خوردید این افزونه میتواند جایگزین آنها باشد.
منابع زیادی برای آموزش استفاده از این افزونه وجود ندارد و شما کمتر سایت هایی را میتوانید پیدا کنید که به آموزش این افزونه پرداخته باشند، اما افزونه های المنتور و ویژوال کامپوزر منابع زیادی برای آموزش دارند و شما میتوانید با استفاده از این صفحه ساز ها هر نوع وب سایت یا برگه ای را به سادگی طراحی کنید.
نتیجه گیری:
در این مقاله سعی داشتیم که شما را با بهترین افزونه های صفحه ساز در سال 2020 آشنا کنیم که بتوانید در سال جدید بهترین صفحه ساز را برای وب سایت خود انتخاب کنید و از آن به صورت اصولی استفاده کنید تا بتوانید نیاز های طراحی برگه و سایت خود را با این افزونه ها رفع کنید.
امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید و توانسته باشید که بهترین صفحه ساز را برای خود انتخاب کنید، هر سوالی هم در زمینه این افزونه ها دارید زیر همین پست در قسمت نظرات ثبت کنید تا در سریع ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهیم.
۳ دیدگاه دربارهٔ «3 افزونه صفحه ساز برتر در سال 2020 + مزایا و معایب;
مررررررررسی
بسیار عالی
سایت خیلی خوبی دارید خدا قوت