ارور 503 در وردپرس

ارور 503 در وردپرس

فهرست مطالب

در این مقاله، به موضوع ارور 503 در وردپرس می پردازیم. همراه ما بمانید.

وردپرس، یکی از قدرتمندترین برنامه های مدیریت محتوا برای سایت ها و وبلاگ های اینترنتی است که بسیاری از کد نویسان و مدیران سایت ها از آن استفاده می کنند. اما حتی این برنامه قدرتمند هم می تواند به دلایل متعددی دچار مشکل شود و پیغام خطا برای کاربران نشان دهد. یکی از این خطاها، ارور 503 در وردپرس است. ما در این مقاله قصد داریم تا علل وقوع آن و رفع آن را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

در کنار این مقاله و جهت اطلاعات تکمیلی توصیه میکنیم ارور 504 وردپرس را نیز مطالعه نمایید.

فهرست مطالب
  1. وردپرس چیست؟
  2. ویژگی های کلیدی وردپرس چیست؟
  3. ارور 503 در وردپرس
  4. ارور 503 در وردپرس به دلیل خطا در کدنویسی افزونه
  5. ارور 503 در وردپرس به دلیل استفاده از قالب مشکل ساز
  6. ارور 503 در وردپرس به دلیل ناسازگاری در کدهای PHP
  7. ارور 503 در وردپرس به دلیل مشکلات سرور
  8. سخن پایانی

 

وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟
وردپرس چیست؟

قبل از پرداختن به ارور 503 در وردپرس، بهتر است کمی درباره وردپرس صحبت کنیم.

تعریف

تعریف
تعریف

یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا که به صورت رایگان فعالیت می کند، وردپرس است. این برنامه برای ایجاد صفحات وب نوشته شده با PHP و پشتیبانی از پایگاه های داده MYSQL  است. وردپرس مزایایی دارد که طبق آن به شما توانایی دسترسی کامل به کد خود را می دهد تا از دانش برنامه نویسی که استفاده می کنید، تغییراتی ایجاد کنید.

با این حال، برای نصب و استفاده از وردپرس نیازی به یادگیری برنامه نویسی ندارید. در واقع، این ویژگی به همراه بسیاری از ویژگی هایی که وردپرس ارائه می دهد، به محبوب ترین CMS  در بین کاربران وب تبدیل شده است. در حال حاضر طبق آمار، بالغ بر 76 میلیون وب سایت از طریق این CMS تولید شده است.

به صورت کلی هنگام استفاده از وردپرس برای ایجاد وب سایت، تنها کاری که باید انجام دهید، نصب یک قالب آماده و ویرایش صفحات مورد نیاز است. در واقع، دارای اسکلت و ظاهر جذابی است که می توانید آن را به دلخواه بدون نیاز به کد نویسی تغییر دهید.

تاریخچه وردپرس

تاریخچه وردپرس
تاریخچه وردپرس

برای اولین بار در سال 2003، مت مولنوگ اعلام کرد که تصمیم گرفته است یک سیستم وبلاگ نویسی جدید و به روز برای زندگی روزمره را با یک وبلاگ بر اساس سیستم مدیریت محتوا b2 / cafelog طراحی کند. اولین نسخه وردپرس در سال 2004 منتشر شد.

در سال 2005، توسعه وردپرس منسوخ شد و به همه توسعه دهندگان وب اجازه داد تا در توسعه آن نقش داشته باشند. نتیجه این تغییرات یک CMS قدرتمند و محبوب است. این را می توان بهترین برنامه در زمینه فعالیت خود دانست که بسیاری از سایت سازان از آن استفاده می کنند.

ویژگی های کلیدی وردپرس چیست؟

ویژگی های کلیدی وردپرس چیست؟
ویژگی های کلیدی وردپرس چیست؟

برخی از ویژگی های وردپرس در بخش قبلی ذکر شد، اما در اینجا برخی از مهمترین ویژگی های این CMS را شرح می دهیم:

رایگان بودن:

رایگان بودن:
رایگان بودن:

وردپرس یک پروژه عمومی است و برای استفاده از آن نیازی به هزینه واقعی ندارید.

پیشنهاد می کنیم از پست ارور های نصب وردپرس دیدن کنید.

سهولت استفاده:

سهولت استفاده:
سهولت استفاده:

تنها با چند کلیک، می توانید سایت های مورد علاقه خود را ایجاد کرده و محتوای مورد نیاز خود را منتشر کنید. وردپرس برای ساده سازی کار شما ساخته شده است. یک ضرب المثل معروف وجود دارد، “اگر می دانید چگونه روی Microsoft Word کار کنید، عملکرد وردپرس را نیز می توانید به خوبی مدیریت کنید”.

انعطاف پذیری:

انعطاف پذیری:
انعطاف پذیری:

می توانید هر نوع وب سایتی را با وردپرس ایجاد کنید. مهم نیست که عکاس هستید و می خواهید عکس های خود را در وب منتشر کنید یا رئیس دولت هستید! در هر صورت، وردپرس می تواند به شما کمک کند.

قابلیت استفاده از قالب های مختلف:

قابلیت استفاده از قالب های مختلف:
قابلیت استفاده از قالب های مختلف:

مخزن وردپرس دارای هزاران قالب رایگان است که به شما امکان می دهد تا هر قالب را با یک کلیک فعال کنید تا ظاهر وب سایت شما به دلخواه شما ایجاد شود. با این حال، اگر از هیچ یک از این قالب ها راضی نیستید، می توانید به راحتی قالب طراحی شده خود را بارگذاری کنید یا از وب سایتی مانند Right China برای پیدا کردن انواع قالب های وردپرس، از قالب های حرفه ای وردپرس گرفته تا قالب های شخصی استفاده کنید.

قابلیت ارتقا با استفاده از افزونه‌ها:

قابلیت ارتقا با استفاده از افزونه‌ها:
قابلیت ارتقا با استفاده از افزونه‌ها:

یکی از مهمترین ویژگی های وردپرس، پشتیبانی افزونه است. به طور معمول، فقط می توانید یک وبلاگ یا سایت ساده را در وردپرس بدون استفاده از افزونه راه اندازی کنید، اما با یک افزونه می توانید هر کاری که می خواهید با وب سایت خود انجام دهید. مخزن وردپرس دارای حدود 50،000 افزونه رایگان است که می توانید از آن ها برای برآوردن نیازهای خود استفاده کنید.

در وردپرس ضرب المثلی وجود دارد که می گوید “این افزونه نیز دارای افزونه است”، اما اگر افزونه مورد نیاز خود را در مخزن وردپرس خود پیدا نکردید، می توانید افزونه مورد نیاز خود را از سایت یا شرکتی مانند Lastchin خریداری کنید. قیمت بهترین آرشیو افزونه وردپرس را بارگیری کنید.

ابزارهای مختلف انتشار محتوا:

ابزارهای مختلف انتشار محتوا:
ابزارهای مختلف انتشار محتوا:

وردپرس، انتشار و ویرایش پست های شما را آسان می کند. همچنین می توانید زمان انتشار آن را در هر زمان تعیین کنید. اگر می خواهید برخی از محتوای وب سایت خود را شخصی کنید، می توانید به راحتی از آن محافظت کنید. برای ایجاد اولین پست خود، ایده خوبی است که نحوه استفاده از ویرایشگر کلاسیک را بیاموزید و اولین پست خود را در مدت زمان کوتاهی منتشر کنید.

مطابقت با آخرین استانداردهای وب:

مطابقت با آخرین استانداردهای وب:
مطابقت با آخرین استانداردهای وب:

از آنجا که هر خط کد وردپرس براساس آخرین استانداردهای W3C تدوین شده است، یعنی مرورگر وب شما با وب سایت وردپرس شما کاملاً منطبق و هماهنگ بوده و کاملا سازگاری نشان می دهد.

SEO  بهبود یافته:   SEO، مخفف Search Engine Optimization است که مجموعه ای از مراحل است که باید انجام دهید تا سایت خود را در بالای لیست نتایج موتورهای جست و جو، به ویژه گوگل، قرار دهید. سئو علم امروزه است و مشاغلی مانند سئو یکی از سودآورترین مشاغل در وب است. بخش مهمی از مراحل انجام سئو وب سایت مربوط به برنامه نویسی و اصطلاحاً حوزه های فنی است. اگر کمی با این اصطلاحات جدید گیج شده اید، نگران نباشید.

وردپرس بسیاری از این کارها را به صورت خودکار انجام می دهد. همچنین استفاده از بهترین افزونه های سئو وردپرس، کار شما را آسان می کند. افزونه های زیادی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند تا وب سایت خود را برای موتورهای جست و جو بهینه کنید.

ارور 503 در وردپرس

ارور 503 در وردپرس
ارور 503 در وردپرس

این خطا می تواند به دلایل مختلف رخ دهد و نمی تواند به صورت متناوب داده شود. اما ما می توانیم آن را توضیح دهیم و حل کنیم. به طور کلی، خطای “503 Service Unavailable” هنگامی رخ می دهد که سرور وب پاسخ مناسبی از اسکریپت PHP دریافت نکند.

این اسکریپت PHP ممکن است تحت تاثیر افزونه، قالب وردپرس یا کد سفارشی اشتباه نمایان شود. اگر این خطا به دلیل استفاده زیاد از سرور یا حمله DDoS باشد، خطا به طور خودکار پس از چند دقیقه ناپدید می شود و نیازی به انجام هیچ کاری ندارید، اما اگر این خطا به دلیل کد نادرست در سایت شما ایجاد شده باشد، می توانیم آن را به شکل های متعددی حل کنیم. این خطا در سایت شما باقی می ماند تا زمانی که مشکل جدی رخ دهد و کدی را که باعث خطا شده است، شناسایی و غیرفعال کنید.

البته، شما اصلا نگران این خطا نباشید. با استفاده از روشی که ما آموزش می دهیم، می توانید در اسرع وقت آن را برطرف کنید.

بنابراین، به طور کلی، این خطا به روش های مختلف نمایش داده می شود، از جمله:

  • 503 Service Unavailable
  • HTTP Server Error 503
  • HTTP 503
  • 503 Error Error 503 Service Unavailable
  • HTTP Error 503 The service is unavailable
  • HTTP Error 503
  • Service Unavailable – DNS Failure
  • Http/1.1 Service Unavailable

بنابراین چنان چه یکی از این خطا ها رخ داد، می توانید آن را با روش هایی که ما آموزش می دهیم، برطرف نمایید.

ارور 503 در وردپرس به دلیل خطا در کدنویسی افزونه

ارور 503 در وردپرس به دلیل خطا در کدنویسی افزونه
ارور 503 در وردپرس به دلیل خطا در کدنویسی افزونه

افزونه های مخرب وردپرس و استفاده از افزونه های کد نادرست همیشه باعث خطای 503 میزبان می شود. از طرف دیگر، اگر افزونه را از مخزن وردپرس نصب نکنید، از نظر بارگیری افزونه از مخزن نامعتبر و نصب افزونه در وردپرس تأثیر بدتری خواهد داشت.

این امر باعث ایجاد مشکلات وردپرس 503 به دلیل وجود مشکلات مخرب یا قدیمی می شود. چنان چه پس از نصب، به روز کردن یا حذف افزونه سایت با خطای 503 مواجه شدید، نباید مشکوک باشید که افزونه وردپرس شما مشکلی دارد. با این حال، به دلیل به روز رسانی نرم افزار سرور، ناسازگاری کد افزونه می تواند باعث این خطا شود. بنابراین، به ندرت، این مشکل به دلیل خطایی در کد php شما ایجاد می شود.

برای اطمینان بیشتر، به سیستم میزبان وارد شوید، روی File Manager کلیک کنید

برای اطمینان بیشتر، به سیستم میزبان وارد شوید، روی File Manager کلیک کنید و به بخش مدیریت فایل میزبان بروید. سپس به آدرس / public_html / بروید و فایل error_log  را در میزبان جست و جو کنید. سپس روی فایل موجود در پنل میزبان C راست کلیک کرده و View Options را انتخاب کنید تا خطاهای این فایل بررسی شود.

در ابتدای هر خط، تاریخ و ساعتی وجود دارد که وردپرس باید در فایل error_log جست و جو کند. البته اگر 503 خطا به طور همزمان وجود داشته باشد. سپس جزئیات محل متعلق به مسیر نمایش داده شده را بررسی کنید. اگر خطایی رخ داد، به دلیل خطا و تداخل افزونه AMP وردپرس، مسیر دقیق ورود به فایل و یک خط کد در فایل error_log بود. این در نهایت افزونه آمپر وردپرس را غیرفعال کرد.

بنابراین، اولین قدم این است که این افزونه را غیرفعال کنید. اگر می توانید به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشید، به مسیر افزونه بروید و افزونه مورد نظر را غیرفعال کنید. با این حال، اگر به پیشخوان دسترسی ندارید، می توانید به میزبان وارد شوید، به / public_html / wp-content / plugins / در مدیریت فایل میزبان خود بروید و در نهایت نام پوشه افزونه ها را به چیز دیگری تغییر دهید.

برای تغییر نام، پوشه افزونه را انتخاب کنید، روی پوشه راست کلیک کنید، نام را انتخاب کنید، کلمه یا شماره قدیمی را به انتهای نام افزونه اضافه کنید و ذخیره کنید. در این صورت، مشکل برطرف می شود و خطای 503 از بین می رود.

غیرفعال کردن افزونه

غیرفعال کردن افزونه
غیرفعال کردن افزونه

با این حال، نه تنها نمی توانید به شمارنده های وردپرس دسترسی پیدا کنید، بلکه به دلایلی ممکن است نتوانید فایل error_log را مشاهده کنید. در این حالت، باید همه افزونه ها را از طریق میزبان غیرفعال کنید. برای این منظور، شما باید در مدیریت فایل خود به آدرس /   public_html / wp-content  بروید، پوشه plugins را انتخاب کنید، روی پوشه کلیک راست کرده و سپس گزینه Rename را انتخاب کنید. سپس کلمه “old-” یا “number” را به انتهای نام پوشه اضافه کنید.

این نام می تواند هر نام دیگری غیر از افزونه باشد. تغییر نام افزونه ها برای تغییر مسیر پوشه افزونه ها در پایگاه داده وردپرس، همه افزونه ها را غیرفعال می کند و خطاهای وردپرس 503 را غیرفعال می کند. حالا وقتی بعد از غیرفعال شدن همه افزونه ها از سایت دیدن می کنید، خطای 503 برطرف شده است.

با این حال، برای این که بدانید کدام افزونه باعث خطا شده است، هر افزونه را یکی پس از دیگری از پیشخوان وردپرس فعال کنید، هربار که سایت را فعال می کنید، سایت را بررسی کنید و افزونه را برای فعالسازی کدام افزونه بررسی کنید. باید بررسی کنید که آیا می خواهید 503 را ببینید تا دوباره خطا  شناسایی و غیر فعال می کند.

ارور 503 در وردپرس به دلیل استفاده از قالب مشکل ساز

ارور 503 در وردپرس به دلیل استفاده از قالب مشکل ساز
ارور 503 در وردپرس به دلیل استفاده از قالب مشکل ساز

مورد بعدی که در بروز این خطا نقش دارد، به قالب ها مربوط می شود. این به دلیل خطای کد گذاری در وردپرس است. این روش شما را ملزم می کند که قالب سایت را غیرفعال کنید و ببینید تا آیا مشکلی در قالب وجود دارد. برای این منظور، شما باید به سیستم میزبان وارد شوید، به قسمت / public_html / wp-content / themes در مدیریت فایل خود بروید و پوشه قالب مورد استفاده خود را مانند غیرفعال کردن افزونه انتخاب کنید.

گام بعدی این است که راست کلیک کرده و Rename را انتخاب کنید. در کادری که باز خواهد شد، عبارت old- یا number را به انتهای نام پوشه قالب اضافه کرده و ذخیره کنید. در این حالت، قالب سایت فعلی غیرفعال می شود و یکی از قالب های پیش فرض وردپرس به عنوان قالب پیش فرض انتخاب می شود.

از قالب پیش فرض وردپرس استفاده کنید

از قالب پیش فرض وردپرس استفاده کنید
از قالب پیش فرض وردپرس استفاده کنید

با غیر فعال کردن قالب سایت به طور خودکار یکی از قالب های پیش فرض سایت انتخاب می شود. در این حالت، می توانید ببینید که خطای وردپرس 503 برطرف شده است.

همچنین توجه داشته باشید که اگر از قالب پیش فرض وردپرس استفاده نمی کنید، وردپرس را از fa.wordpress.org بارگیری کرده و یکی از قالب های موجود در پوشه wp-content / themes را به یک فایل زیپ تبدیل کنید.

سپس از آموزش نصب قالب وردپرس که به تفصیل توضیح داده شده، استفاده کنید تا فایل zip قالب را در مسیر / public_html / wp-content / themes / قرار دهید. گام پایانی این است که باید روی فایل فشرده راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا از حالت فشرده خارج شود و در وردپرس نصب شود.

ارور 503 در وردپرس به دلیل ناسازگاری در کدهای PHP

ارور 503 در وردپرس به دلیل ناسازگاری در کدهای PHP
ارور 503 در وردپرس به دلیل ناسازگاری در کدهای PHP

معمولا موقعیت خطای PHP معلوم نمی شود، اما خطای php می تواند باعث ایجاد خطای 503 در وردپرس شود. دو راه حل برای یافتن دلیل وجود دارد. روش اول مستلزم این است که فایل خطا را در فایل log بر اساس دستورالعمل های داده شده برای فایل error_log در روش اول بررسی کنید تا علت مشکل مشخص شود.

حالت اشکال زدایی وردپرس را فعال کنید

حالت اشکال زدایی وردپرس را فعال کنید
حالت اشکال زدایی وردپرس را فعال کنید

با این حال، راه دیگری وجود دارد که می تواند برای درک بهتر خطاهای php میزبان استفاده شود. استفاده از اشکال زدایی وردپرس است. اشکال زدایی وردپرس به شما امکان می دهد که فایل های قالب وردپرس و خطاهای افزونه را مشاهده و برطرف کنید.

برای این منظور، باید یک قطعه کد را در فایل پیکربندی wp-config.php وردپرس خود قرار دهید تا حالت اشکال زدایی فعال شود. برای این منظور، میزبان را وارد کرده و روی File Manager  کلیک کنید. سپس به public_html رفته و فایل wp-config.php را انتخاب کنید. برای ویرایش این فایل در پنل میزبان  C، روی فایل راست کلیک کرده و ویرایش را انتخاب کنید. سپس لازم است تا این کدها را در قسمت define این فایل یعنی روی  خط /*That’s all, stop editing! Happy blogging.*/ قرار بدهید و ذخیره نمایید.

define (‘WP_DEBUG’, true)

define ('WP_DEBUG', true)
define (‘WP_DEBUG’, true)

اگر این کد قبلاً در فایل موجود بود، اما مقدار آن به جای true روی false تنظیم شده است، برای فعال سازی حالت اشکال زدایی باید روی true تنظیم شود. برای بهترین نتایج، کد زیر را دقیقاً زیر این خط قرار دهید:

define (‘WP_DEBUG_LOG’, true);

define (‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);

@ini_set (‘display_errors’, 0);

اگر با خطای 503 در وردپرس مواجه شدید، فقط با فعال کردن اشکال زدایی خطا را نمی بینید، زیرا نمی توانید به پیشخوان وردپرس و خود سایت دسترسی داشته باشید. بنابراین، شما همچنین باید ثابت های  WP_DEUG_LOG، WP_DEUG_DISPLAY وini_set  را فعال کنید.

پس از ذخیره فایل، یک بار سایت را بارگیری کنید. سپس به مسیر / public_html / wp-content / بروید. فایلی به نام debug.log به این پوشه اضافه می شود. با بررسی خطا در این فایل می توانید دلیل خطای وردپرس 503 را دریابید. این فایل شامل تمام خطاهای سایت شما است و با بررسی علت مشکل، به راحتی می توانید آن را پیدا کنید.

ارور 503 در وردپرس به دلیل مشکلات سرور

ارور 503 در وردپرس به دلیل مشکلات سرور
ارور 503 در وردپرس به دلیل مشکلات سرور

یکی دیگر از دلایل خطای وردپرس 503، سرور است. این به علت بروز کردن نرم افزار و تغییرات پیکربندی سرور مورد نیاز برای سرور اتفاق می افتد. شما معمولاً به سرور دسترسی ندارید، بنابراین باید منتظر بمانید و با اطمینان به میزبان وب خود فرصت دهید تا کار خود را با حوصله به پایان برساند و مشکلات مربوط به سایت شما حل خواهد شد. اگر نمی توانید خطا را با استفاده از سه روش بالا برطرف کنید، باید بدانید که سرور مشکلی دارد و با یک انتظار کوتاه برطرف می شود.

رفع خطای وردپرس 503 و رفع مشکل خطای http 503 وردپرس، مشکل استفاده بیش از حد از منابع را حل می کند.

میزبان ها می توانند منابع زیادی را به دلیل ترافیک زیاد یا خطاهای مربوط به کد نویسی مصرف کنند. اگر سه روش بالا مشکل را برطرف نکرد، باید میزبان را وارد کرده و قسمت آمار را بررسی کنید و بدانید که منابع میزبانی در چه سطحی است.

میزان منابع مصرفی، مانند استفاده از CPU، استفاده از RAM، تعداد درخواست های همزمان و حداکثر تعداد افرادی که می توانند همزمان آنلاین باشند، به شرح زیر است: سطوح بالا و مصرف بیش از حد با رنگ قرمز نشان داده شده است. شما باید این را بررسی کنید و آن را برطرف کنید.

برای حل این مشکل، می توانید از مقاله نحوه حل مشکلی که در آن WordPress از منابع CPU  بیش از حد استفاده می کند، استفاده کنید. این مقاله این موضوع و نحوه کاهش مصرف منابع را توضیح می دهد.

دسترسی وبمستر Google به خزیدن سایت را محدود کنید

دسترسی وبمستر Google به خزیدن سایت را محدود کنید
دسترسی وبمستر Google به خزیدن سایت را محدود کنید

برای فهرست بندی سایت خود در Google، یک خزنده  Google، به نام خزنده، مانند یک بازدید کننده وارد سایت شما می شود و فهرست صفحات جدید در هر صفحه را بررسی می کند. با توجه به تعداد زیاد درخواست ها در حال حاضر، این مسئله می تواند منابع را در میزبان افزایش دهد. این را می توان از طریق مدیر وب سایت گوگل کاهش داد.

لطفاً توجه داشته باشید که تغییراتی که در این قسمت ایجاد می کنید، ممکن است تا 3 ماه طول بکشد تا کل سایت ایجاد شود. اگر از www با وردپرس استفاده می کنید، باید در هر دو مورد این گزینه را به همان مقدار تنظیم کنید. علاوه بر این، تنها در صورت مشکوک بودن در استفاده بیش از حد از منابع، این گزینه را تغییر دهید. اگر این مقدار را برای رفع خطای فهرست سایت وردپرس 503 بیش از حد کاهش دهید، سرعت آن کاهش می یابد زیرا گوگل زمان بیشتری را صرف بررسی مطالب جدید می کند.

برای این منظور باید وارد Google Webmasters شوید. ابتدا چرخ دنده را انتخاب کنید، سپس، گزینه site options را انتخاب کنید.

پس از این مرحله، صفحه بعدی باز می شود. در قسمت Crawl Speed ​​، ابتدا باید گزینه Allow Google Maximum Crawl Speed ​​را انتخاب کرده و سپس از کشیدن نوار برای کشیدن این مقدار به سمت چپ (کم) استفاده کنید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا ارور 503 در وردپرس را از زوایای مختلف بررسی کنیم و راه حل های متناسبی برای رفع آن ذکر نماییم. امیدواریم با استفاده از مطالب این مقاله، بتوانید مشکلات حاصل از این باگ را برطرف نمایید.

منبع : cutt.ly

bit.ly

۲ دیدگاه دربارهٔ «ارور 503 در وردپرس;

دیدگاهتان را بنویسید